Μπάσης και Ζιώγαλας στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Δευ, 02/08/2021 - 17:29
Image

Ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα με εγκλεισμό, κοινωνική αποστασιοποίηση και με παύση των πολιτιστικών - καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για 1,5 χρόνο περίπου η ανάγκη για ψυχαγωγία, για διασκέδαση είναι πιο έντονη από ποτέ.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Β.Κ.), εν μέσω αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία, κατάρτησαν το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ένα πρόγραμμα που είναι προσαρμοσμένο στους περιορισμούς που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού και για αυτόν το λόγο όλες οι εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Το πρόγραμμα ανακοινώνεται με κάθε επιφύλαξη, λόγω των περιορισμών και των μέτρων που ανακοινώνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Η οργάνωση και η διεξαγωγή των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων δεν ήταν εύκολο ούτε δεδομένο εγχείρημα. Ευελπιστούμε ύστερα από μία περίοδο με συνεχόμενες δυσκολίες ο πολιτισμός να αποτελέσει διέξοδο για μικρούς και μεγάλους. Με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να ζήσουμε πάλι παρόμοιες καταστάσεις εύχομαι σε όλους καλό και διασκεδαστικό υπόλοιπο καλοκαιριού».

 

Σχόλια επισκεπτών

Αμ δε.
Ας πουν κουβέντα οι του Μαντά.
Τι καλλίτερο κάνανε απ' αυτό;
Ας μην ήταν και η κρίση και ο κωροναιος και θα βλέπατε.
Και όλα on time ε Μπαρμπαγιάννη Μ...
..νη; Όπως καυτηριαζες και διαλαλουσες πέριξ της αγοράς.

ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ; Οσο για το πολιτιστικό άστο, αφού δεν το έχεις με τίποτα. Ο άλλος είχε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Αστο, καλύτερα δε σε παίρνει.. Γύρνα το ξανά σε αυτά που έλεγες όταν ο Μαντάς έφερνε πραγματικές εκδηλώσεις.

Καμπύλη ποια παιδική ταινία θα παίξεις για πολιτιστικό καλοκαίρι; Ακόμα δεν έχεις λεφτά; Τι τα κανεις τα δημοτικά τέλη που μας έχεις ρημάξει; Ούτε μια εκδήλωση; Όλο μισθούς και έξοδα παράστασης; Όλα;

Αυτό είναι θετικό μόνο για τις επιχειρήσεις που θα δοθεί η επιμέλεια του προωθητικού υλικού των εκδηλώσεων...Η οποία είναι μια η μάλλον βοηθούν μια ...επί εποχή προηγούμενων δημοτικών αρχών και μιλάω από θητεία πολλών ετών πίσω.Δαλιανη Γεωργίου και Στρατη .Σκαντζου.Μαντα...υπηρχε αξιοκρατία...στην τωρινή μόνο μια επιχείρηση για όλα ξεχνάνε όμως ότι ο Δήμος αποτελείται από επιχειρήσεις που έχουν φέρει εις πέρας πολλές εκδηλώσεις των προηγούμενων δημοτικών θητειών...με σεβασμό ως μικρή υπενθύμιση...

Δήμαρχε, αγνόησε τον παραπάνω ποντικό. Ξέρεις εσύ τη δουλειά σου. Μην ανασκουμπώνεσαι. Ποια καταιγίδα; Όλα πρίμα πάνε. Άσε τους κινδυνολογους ποντικούς. Εσύ να προσέχεις τους δικούς σου ανθρώπους και όλα καλά..γυρνά τώρα πλευρό..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio