Μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη στο Άστρος

Πέμ, 18/08/2022 - 00:50
Image

22 Αυγούστου
Δημοτικό Γήπεδο Άστρους
Άστρος Κυνουρίας

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του συνεχίζουν τις καλοκαιρινές συναυλίες και υπόσχονται να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη. Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα το φετινό καλοκαίρι, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.

Ο Γιάννης Χαρούλης υπόσχεται να μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει και να μας συστήσει και καινούργια, από το νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.
Ραντεβού λοιπόν στις 22 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους
 για να δώσουμε και να πάρουμε τη δύναμη που δημιουργείται όταν οι καρδιές των ανθρώπων χτυπούν με τον ίδιο παλμό!

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα
Βασίλης Μπαχαρίδης/Κρουστά
Θανάσης Dzingovic/Ηλεκτρική κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας/Πλήκτρα
Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος - Νίκος Κωνσταντάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης

INFO
 Γιάννης Χαρούλης
22 Αυγούστου
Δημοτικό Γήπεδο Άστρους
Άστρο Κυνουρίας

Προπώληση
• Άστρος: Centro Café (Καφέ-Μπαρ) : Κεντρική Πλατεία, 2755023963
• Παράλιο Άστρος: Καταφύγιο (Καφέ – Μπαρ) : Μικρό λιμάνι, 6944160126 // Περίπτερο «Θύμιος», 6944283891
• Τρίπολη: Music Center (Δισκοπωλείο) : Γεωργίου Α΄ 3, 2710224545
• Ναύπλιο: Indie Shop (Δισκοπωλείο) : Πλαπούτα 23 ,πλατεία Αγίου Γεωργίου, 2752026941 // Πλεκτήριο (Καφέ – Μπαρ) : Σταϊκοπούλου 8, 2752 028787
• Άργος: Beetle (Καφέ-Μπαρ) : Βασιλέως Αλεξάνδρου, 2751069386 //
Λά ιν , Μυστακοπούλου & Αγγελή Μπόμπου, 2751022010

Εισιτήρια
Γενική Είσοδος: 15€
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30
Έναρξη: 21.30

Photo credits: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Σχεδιασμός Αφίσας: Μάνος Σιγανός
Ακολουθήστε το Γιάννη Χαρούλη:
Facebook | Instagram | Website
 Παραγωγή
Επικοινωνία
Consulting, Public Relations, Culture
zumacom.gr
facebook * instagram * linkedin
Χαρά Ζούμα | t. 210 3224765 | m. 6980 571057 | chara@zumacom.gr
Νίνα Αλτάνη | m. 698 5560600 | nina@zumacom.gr

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο στον Πανθυρεατικο γιατί κάνει την υπέρβαση και διοργανώνει μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα. Σπάει τη μιζέρια και την βολεψη με τα φθηνά κλαρίνα και την πλαστική καρέκλα γουρνοπουλα. Έτσι προχωράμε μπροστά με αυτούς που τολμάνε. Όλοι εκεί στις 22 Αυγούστου αυτές οι προσπάθειες αξίζουν στήριξη.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ!!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ!!!ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΥΡΙΕ «ΛΟΡΔΕ»!!!!!ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!

Φαίδων 8/7/22-23:46 Πού τον είδες τον Πανθυρεατικό και για ποια υπέρβαση γράφεις; Οτι να 'ναι. Μέσα στις καλοκαιρινές συναυλίες και παραστάσεις του καλητέχνη είναι η εκδήλωση. Καμία σχέση με ομάδα ή δημοτική αρχή παρά μόνο την διάθεση από πλευράς Δήμου, του σχετικού χώρου. Αλλά ξέχασα.... Είσαι από εκείνους που τους αρέσει να γράφουν ο,τι πόθουν και να αυτοϊκανοποιουντε και αυτοθαυμάζονται με τα γραφόμενά του.

Πολιτιστική βόμβα από Πανθυρεατικό φέρνοντας τον κορυφαίο συναυλιακό τραγουδιστή της χώρας στο τόπο μας δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να τον απολαύσουν.Όλοι μαζί να υποστηρίξουμε αυτή την φιλόδοξη προσπάθεια του συλλόγου και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά

ΑΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 15 ΕΥΡΩ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΟΣΜΟΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΜΠΥΛΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΑ ΚΟΛΗΤΙΛΙΚΙΑ.

Όπως διαβάζω παραπάνω το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξινίζει. Ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ .την κάνει την εκδήλωση όπως έκαναν αντίστοιχες εκδηλώσεις όλοι σχεδόν οι Σύλλογοι. Τώρα γιατί η εκδήλωση του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ έχει τόσα πολλά αρνητικά´ σχόλια δεν μπορώ το καταλάβω. Ο ΔΗΜΟΣ έκανε τις εκδηλώσεις που εκείνος έκρινε. Αυτή είναι εκδήλωση του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ και όποιος θέλει πάει. Ας σταματήσουν λοιπόν τα σχόλια. Δεν σου αρέσει δεν πας. Δεν θα σε ρωτήσουν και ποιόν καλλιτέχνη θα φέρουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio