Η Ηλιούπολη αγκάλιασε τους Αστρινούς και άλλους Αρκάδες καλλιτέχνες (pics)

Τρί, 19/09/2023 - 15:49
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Πλήθος κόσμου, κάτοικοι της Ηλιούπολης Αττικής και πολλοί Αρκάδες στην καταγωγή παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών έργων αρκαδικών συλλόγων που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης και θα διαρκέσει ως τις 22 Σεπτεμβρίου. Στην έκθεση που διοργανώνει ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", συμμετέχει με τα έργα των μελών του, τα οποία δημιουργήθηκαν με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Β' Εθνοσυνέλευση, το εικαστικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Φίλων του Π. Άστρους, με δασκάλα την εικαστικό Τζωρτζίνα Κωστοπούλου. Οι συγκεκριμένοι πίνακες έχουν ήδη εκτεθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις τόσο στο Άστρος κατά τη διάρκεια των φετινών εορτασμών της Εθνοσυνέλευσης όσο και στο Παράλιο Άστρος, τον περασμένο Αύγουστο.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, αποδόθηκαν τιμητικοί έπαινοι και βραβεία σε καλλιτέχνιδες-μέλη του Συλλόγου από την Β. Κυνουρία (κυρίες Βαρουξή, Μητσέα και Νέστορα) για την διάκριση των έργων τους αλλά και στον αειθαλή Αρκά ρέκτη της παραδοσιακής μουσικής, με καταγωγή από τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας Παναγιώτη Σαβούρδο.

Στα εγκαίνια, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου από το Π. Άστρος εκτός από την δασκάλα τους, συνόδεψε και ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κοράλλης, ενώ θερμές ευχαριστίες αποδόθηκαν και στην δραστήρια συμπολίτη μας Μαρία Ατζινά για την πολύτιμη συνεισφορά της στην επιτυχία της διοργάνωσης. Τον χαιρετισμό τους και τα συγχαρητήρια στους βραβευθέντες απέδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Νίκος Ατζινάς. 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, αποδόθηκαν τιμητικοί έπαινοι και βραβεία σε όλες τις καλλιτέχνιδες-μέλη του Συλλόγου από την Β. Κυνουρία (επί τόπου τις παρέλαβαν οι κυρίες Βαρουξή, Μητσέα και Νέστορα που παραβρέθηκαν).

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio