Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στα Βέρβενα (pics)

Πέμ, 25/03/2021 - 15:20
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Τιμή και Δόξα στους αγωνιστές του 1821 που θυσιάστηκαν για την πατρίδα για να μας χαρίσουν την ελευθερία.

Τα Βέρβενα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Εκεί μίλησε ο Δημήτριος Υψηλάντης σε 5000 αγωνιστές καθώς είχε και στρατηγείο ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.Χρόνια Πολλά σε όλους.

Νίκος Καρκούλης

Σχόλια επισκεπτών

Φίλε μου πριν πετάξεις την μαγκιά σου επειδή μόνο βερνενιώτης δεν είσαι , να σου θυμίσω ότι διανύουμε περίοδο κορονοϊού με αυστηρά περιοριστικά μέτρα .. Το χωριό γιορτάζει επίσημα τον Μάιο ...

Η μαγκια του προεδρου φανηκε οταν μετα απο 200 χρονια καταφερε να κανει την μαχη των Βερβενων επισημη εθνικη γιορτη.. να τα λεμε κι αυτα..θα επρεπε να ειμαστε περηφανοι γι αυτο και του χρονου αν το επιτρεψουν οι συνθηκες θα δουμε ποσο απομονωμενο θα ειναι το χωριο μια τετοια μερα. Ολοι θα ειμαστε εκει να τιμησουμε οσους πολεμησαν για μας.

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 75 ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥ,ΒΑΡΕΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΝΤΩΣ.ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥ ΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο ΜΑΚΡΟΝ Η Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.ΕΦΥΓΕ Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio