Υποψήφιος με τον Γιώργο Καμπύλη ο Δημήτριος Δαλιάνης

Σάβ, 05/08/2023 - 13:42
Image

Συνεχίζεται η ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων από την «Πρωτοβουλία Αλλαγής».

«Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία Αλλαγής» άλλον έναν αξιόλογο υποψήφιο τον κ. Δημήτριο Δαλιάνη, στέλεχος Επιχειρήσεων.

Τόσο οι γνώσεις όσο και η πολυετής εμπειρία σε θέσεις ευθύνης μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων τον καθιστούν έναν πολύτιμο συνεργάτη για τον Δήμο μας».

Βιογραφικό

Ο Δημήτριος Δαλιάνης γεννήθηκε στο Τορόντο του  Καναδά από γονείς μετανάστες, οι οποίοι μεγάλωσαν στον Άγιο Ιωάννη και μετέπειτα στο Άστρος Κυνουρίας. Στα 14 του χρόνια οι γονείς του επέστρεψαν στην Ελλάδα και εγκατασταθήκαν μόνιμα στο Άστρος Κυνουρίας όπου και ολοκλήρωσε το Λύκειο.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί ως Στέλεχος Επιχειρήσεων σε πολλές μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρίες. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής στην Toyota Βουλγαρίας και στην Τράπεζα Πειραιώς στον τομέα της μίσθωσης αυτοκινήτων.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Πήγασου, όπου συμμετείχε και ως αθλητής στις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ. Για πολλά έτη υπήρξε αθλητής του Πανθυρεατικού, όπως επίσης και του Ποσειδώνα Άστρους. Επιπλέον συμμετείχε στη Φιλαρμονική Άστρους.

Είναι πατέρας δύο τέκνων, της Δήμητρας και του Νικόλα.

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια επισκεπτών

Συνέχεια βιογραφικού.... τα παιδιά του πάνε σχολείο στην Αθήνα, Και ο ίδιος κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα , στον Καναδά, στη Βουλγαρία πάντως εκτός δήμου βόρειας κυνουριας ΟΜΩΣ γνωρίζει και θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του δήμου μας......

Ο Δήμαρχος κάτοικος Τρίπολης μια κυρία νέα στο ψηφοδέλτιο από Τρίπολη τώρα από Αθήνα Ο νέος βάλε καί την Ρήνα θα ερχετ άι όλα τα καλοκαίρια από ΤΟΡΌΝΤΟ το υποσχέθηκε αλήθεια γιατί δεν συμμετέχουν μόνιμοι κάτοικοι σας έμαθαν?

κ Γκαυρο που θα βάλετε στα ψηφοδέλτια να είναι κάτοικοι του Δήμου Β Κυνουριας οι υποψήφιοι μην κάνετε το ίδιο λάθος ***** σεβαστείτε τους μόνιμους κατοίκους δεν είμαστε πρόβατα όλοι ίσως οι περισσότεροι αλλά όχι όλοι

Το ξαδελφακι μου κατάγεται από το σκρουμπο Μακαρουνεικα μένει Σίδνεϊ ειρθε ψήφισε καί Μητσοτάκη επιθυμεί να κατέβει υποψήφιος Δ Σ στο Δ Β Κυνουρίας εάν ενδιαφέρει κάποιο να αφήσει τηλέφωνο μπορώ να φέρω καί από Μελβούρνη

Υπήρχε στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος που θα επανέλθει δριμύτερος όπως διατυμπανίζει στα social και δεν είχε πατήσει σε κανένα συμβούλιο σχεδόν επί δημαρχείας Μαντά.
Από Καστρί μεριά και του αρέσει το κολύμπι σε πισίνες.

ακουστηκε πως το δσ θα νοικιασει αιθουσα αθηνα για τα συμβουλια αλλα θα συζητανε οπως αυτοι ξερουν καλυτερα τα προβληματα του δημου ωραιοι μου θυμιζουν τους ελληνοαμερικανους που ερχονται καθε καλοκαιρι και νομιζουν οτι θα συναντησουν αμορφωτους και ζωα εδω ..........πρεπει να ξυπνησουμε και να ψηφισουμε ανθρωπους κατοικους εδω και οχι τουριστες του αστρους αν θελουν να βοηθησουν αυτοι μπορουν και χωρισ να ειναι υποψηφιοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio