Υποψήφιος με τον Δημήτρη Γκαύρο ο Γιώργος Κουτσιούμπης

Παρ, 25/08/2023 - 19:14
Image

Η ομάδα μας συνεχίζει να μεγαλώνει με νέους ανθρώπους που είναι εδώ για να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για μια Νέα Βόρεια Κυνουρία.

Μαζί μας ο κ.Γιώργος Κουτσιούμπης, ηλεκτρολόγος-μηχανικός.

Ένας άνθρωπος νέος, δραστήριος, παρών στην πολιτική ζωή του τόπου μας είναι μαζί μας, στην προσπάθειά μας για έναν τόπο προσβάσιμο σε κάθε συνδημότη μας!

•Μαζί τολμάμε την αλλαγή. Για μια Νέα Βόρεια Κυνουρία.

•Δημήτρης Γκαύρος - Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας.

Σχόλια επισκεπτών

Σσσσσσσ..!! Μην μιλάς ήρθε ο μαυροπουκαμισάς!!!!Καλή επιτυχία σε ένα σοβαρό παιδί!!!! Συγχαρητήρια κύριε Γκαύρο για την επιλογή σας!! Πολλά υποσχόμενος νέος με πολύ καλό βιογραφικό! Μπράβο!!! Χαίρομαι τέτοια νέα παιδιά με χαρακτήρα και επίπεδο!

Δυο υποψηφιοι στο Γενικο συμβουλιο από ενα χωριο των 70 ψηφοφορων.
Πεντε υποψηφιοι στο Γενικο από τα καστριτοχωρια ισως και παραπανω.
Προφανως δεν θα βγει κανένας.
Karkoulis stile

Γιώργο καλή σου επιτυχία ! Ξέρω πόσο πολύ το θες , σου εύχομαι να το πετυχεις ολόψυχα. Πάντα με τα στοιχεία σου ,σεβασμό αξιοπρέπεια γνώση στο αντικείμενο σου κ με το χιούμορ σου..

Κάνε το αγώνα σου με αξιοπρέπεια όπως ξέρεις , καθαρες κουβέντες κ σωστές .. Ας εκτιμήσουν ένα παιδι αυτοδημιούργητο κ εργατικό που θέλει να προσφερει. Καλή σου επιτυχία Γιωργάκη...

Γιώργη στα Καστριά ψηφίζονται αυτοί που προσκυνάνε το παλάτι κ αυτοί που φιλούν το χέρι του Σουλτάνου. Εσυ ούτε το ένα έκανες ούτε το άλλο.. Γιατί δεν άφηνες τον άλλον που τα έκανε!! Οπότε καταλαβαίνεις!

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο κ.Γκαυρος βάζει νέα παιδιά στο συνδυασμό.Αυτο είναι κάτι αισιόδοξο για τον τόπο μας αρκεί να μην τα έχουν μόνο διακοσμητικά. Να στηριχτούν αυτά τα παιδιά είτε εκλεγούν είτε όχι ώστε να φέρουν στο δήμο μας έναν άλλο αέρα ,να προχωρήσουμε επιτέλους λίγο μπροστά χωρίς κόντρες ,οικογενειοκρατίες που στο Άστρος υπάρχει έντονο το φαινόμενο αυτό . Αυτό φυσικά ισχύει κ για τα παιδιά που υπάρχουν κ στον συνδυασμό του κ .Καμπύλη. Δεν σημαίνει ότι αν εγώ υπήρξα δήμαρχος κάποτε το παιδί μου πρέπει να είναι δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος. Αυτό είναι πισωγυρισμα. Και εδώ να μην βγάζουμε ανώνυμα το κόμπλεξ μας πάνω σε κανέναν υποψήφιο , πόσο μάλλον στους νεότερους.Καλη Επιτυχία στο Γιώργο κ σε όλα τα νέα παιδιά ανεξάρτητου συνδυασμού.

Καλή επιτυχία σε ένα πραγματικά ακέραιο χαρακτήρα και καλή ψυχή!!! Και νιώθω την ανάγκη να απαντήσω στον αστρικό λίγο πιο πάνω ..ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΑ ΚΥΜΑ ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ...ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio