Υποψήφιος με τον Δημήτρη Γκαύρο ο Γιώργος Χασαπογιάννης

Πέμ, 24/08/2023 - 12:06
Image

Η «Νέα Βόρεια Κυνουρία» συνεχίζει να ισχυροποιείται και να μεγαλώνει!

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχόμαστε στην ομάδα μας, τον κ. Γιώργο Χασαπογιάννη, Οικονομολόγο MSc, Εκπαιδευτή Ενηλίκων, Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή νέων ανθρώπων στα κοινά του τόπου μας, είναι για εμάς κινητήριος δύναμη.

Η επαγγελματική κατάρτιση του Γιώργου, η στάση ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά και η αγάπη του για τον τόπο, μας κάνουν να είμαστε βέβαιοι για την καθοριστική συμβολή του στο έργο της ομάδας μας για έναν καλύτερο Δήμο.

•Μαζί τολμάμε την αλλαγή. Για μια Νέα Βόρεια Κυνουρία.

•Δημήτρης Γκαύρος - Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας.

 

Γιώργος Χασαπογιάννης

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΔΒΜ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ MSc – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

BIOΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1985, διαμένει και εργάζεται μόνιμα στο Άστρος.

Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, υιός του Δημητρίου Π. Χασαπογιάννη και της Φανής Τροχάνη.

Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Παν/μίου Πελοποννήσου στην «Επιχειρηματικότητα & Διακυβέρνηση» (MSc in Entrepreneurship & Governance).

Είναι απόφοιτος Παιδαγωγικής Κατάρτισης ΕΠΠΑΙΚ της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ΑΣΠΑΙΤΕ (2018) & επίσης απόφοιτος Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΠΕΣΥΠ της ίδιας Σχολής (2022).

Είναι κάτοχος Βεβαιώσεων Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στη «Δημόσια διοίκηση & τοπική αυτοδιοίκηση», στη «Διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού – HRM», στη «Διεκπεραίωση διαδικασιών για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς», στη «Διαπολιτισμική εκπαίδευση και υποστήριξη προσφύγων και μεταναστών» & στην «Ειδική αγωγή και εκπαίδευση».

Είναι κάτοχος Proficiency στα Αγγλικά και ομιλεί την Γερμανική και Γαλλική γλώσσα.

Από το 2013 εργάζεται ως Διευθυντής Κατάρτισης στο Κ.Δ.Β.Μ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ, έχοντας υλοποιήσει πλήθος προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων, εργαζομένων και εργοδοτών, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα από το 2019 δραστηριοποιείται στην Συμβουλευτική Επιχειρήσεων, έχοντας διεκπεραιώσει έργα του Δημοσίου καθώς και του Ιδιωτικού Τομέα.

Ως πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π έχει διδακτική εμπειρία 1500 ωρών σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Τουρισμού και άνω των 2.000 ωρών σε ιδιωτικούς Φορείς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Είναι πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος και εγγεγραμμένος στο Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Αποτελεί ενεργό μέλος του Πανθυρεατικού A.O. Άστρους, ομάδα στην οποία από μικρό παιδί αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής και συνεχίζει να υπηρετεί πιστά από το 2015 μέχρι σήμερα από διάφορες θέσεις του Δ.Σ.

Είναι παντρεμένος με την κα Νικητάκη Ζωή και έχει μια κόρη τη Θεοφανία.

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Και στο Παράλιο είχε δίκιο όλος ο κόσμος..μια εβδομάδα χωρίς νερό....και μεγάλη ζημιά έπαθαν όλοι η επαγγελματίες...αλλά στα Δολιανά ρε νούμερα με 47 γεωτρήσεις να μείνουμε από νερό.....και έχετε μούτρα να βγαίνετε στην πλατεία

Καλή επιτυχία Γιώργο αυτούς τους Ανθρώπους χρειάζεται Ο Δήμος νέους δραστήριους Επιστήμονες πού διαμένουν στο Δήμο και εργάζονται δίπλα μας αυτοί ξέρουν τα προβλήματα καί όχι αυτοί που διαμένουν στην Πεντέλη και στο Κολωνάκι

Δήμαρχε καμπύλη ξύπνα η κυρία που έχει; ς στη ΔΕΥΑΒΚ Θα σε στείλει. Αντιπολίτευση ν.α Πουμε το νερό νεράκι και να. Έλεγα δεν έχουμε νερό; γειά σοβαρέψου Πετρακης και κολοστουμπης το παλεύουν αλλά δε βοηθάει η κυρία ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ αν θες ακουαε θα κάνεις το γκαυρο νοματεο

Πολύ αξιόλογη συμμετοχή. Καλή επιτυχία από έναν μεγαλύτερο ηλικιακά και εμπειρικά συνάδελφο.
Σαν απλός παρατηρητής και γνώστης της δυναμικής των προσώπων, παρατηρώ ότι το ψηφοδέλτιο της Νέας Βόρειας Κυνουρίας, ενισχύεται σημαντικά και με νέα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Αγαπητοί κ κ δεν είμαστε τοπικιστες οι Αστρινοι θέλουμε Δήμαρχο με καταγωγή από το Δ Β Κυνουρίας αρκεί να είναι δραστήριος υπεύθυνος με ζήλο για προσφορά πολύ από εμάς ψηφίζουμε Γκαυρο διότι ως Αντιδήμαρχος όλοι γνωρίζουμε τη προσέφερε με κριτήριο αυτό ψηφίζουμε δεν θέλουμε Δημάρχους Δημόσιους Υπαλλήλους

Είναι καιρός και οι δήμοι, συνεπώς και ο δικός μας, να διοικηθούν από ανθρώπους με όρεξη για δουλεία και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Μα πάνω απ' όλα θα πρέπει να τρέφουν γνήσια αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, να διακατέχονται από ταπεινοφροσύνη, να αξίζουν και να μην το διατυμπανίζουν, να βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ και να πορεύονται με όραμα. Οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά και οι ευκαιρίες για αυτούς που είναι ανήσυχοι, είναι ίσως περισσότερες. Καλή επιτυχία σ' αυτούς που τολμούν και θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά και ευχή όλων μας ας είναι η εκλογή των καλύτερων....για το μέλλον του τόπο μας.

Γιώργο εάν δεν σου φτιάξει ψηφοδέλτιο Ο Γιώργος ????? καί δεν σε στηρίξει παπαλα πώς τα κατάφερες καί έχασες 4 10αρια καί ένα Προπονητή τη να πω νόμισες ότι έγινες κάποιος ?δεν πειράζει καί στον Ο ΑΕΔ γραφείο θα έχεις καβαλήσεις το καλάμι τη να πω

Πολύ λένε έχω την δουλειά μου δεν ασχολούμαι είναι λάθος είναι βλακεία έτσι αφήνεις την μοίρα σου ακόμα καί το συμφέρον σου σε άσχετους και"""""""τελικά έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα καλά να πάθουμε μπράβο Γιώργο μπράβο στους νέους καί όχι στους επαγγελματιες Δ Σ για δέστε ορισμένοι είναι 10 καί χρόνια θα ξαναβάλουν για να κάνουν αυτά που δεν μπόρεσαν στα 10 χρόνια εντάξει σας ξέρουμε πηγαίνετε σπίτι τώρα αφήστε τους νέους επιτελους

Έχω κλάψει με τα παπαγαλάκια τα γνωστά αυτά 2-3 που η ζωή τους είναι να κάθονται στα γνωστά καφενέ και να αραδιάζουν ψέματα και λασπολογίες για τον κάθε ένα που κατεβαίνει αντίπαλος τους ...

Βλέπετε ότι στις ανακοινώσεις του καμπύλη κανεις από του καφέ δεν αραδιάζει λάσπη εσείς μάλλον φοβάστε για αυτο και κράζετε τους πάντες.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Γιώργου ενός αξιόλογου ανθρώπου που έχει βοηθήσει κόσμο και κοσμάκι που τον κράζετε θα ήθελα να ρωτήσω εάν δεν κάνει για την πολιτική γιατί η παράταξη σας ασκούσε μεγάλη πίεση προς το προσωπο του να κατέβει μαζί σας και μάλιστα όπως ακούγεται του τάξανε λαγούς και πετραχίλια?? Τότε έκανε??

Ένα δεύτερο ερώτημα επειδή βλέπω μιλάνε για οικογενειακές υποθέσεις πόσοι καμπυλυκοί κατέβηκαν στο ψηφοδέλτιο νίκης του 2019??

Αν αληθεύει ότι 3 μέλη από την παράταξη του Λάτση που δεν κατεβαίνει τελικά κατέβουν με τον Καφέ τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Παυλάκη......

Να περάσει ...

Βλέπω ένα άτομο να γράφει συνέχεια επαίνους για το συνδυασμό δεν προσέχει στοιχειώδη και δεν καταλαβαίνει ότι δεν κάνει τίποτα ο κόσμος γνωρίζει τα πρόσωπα όλα τα χρόνια γνωρίζει τα μπουμπούκια και τα διασμαρίνια και γνωρίζει ακόμα το ρόλο που έπαιξαν και έρχονται τωρα νεα βορεια από που κι ως που νεα .............

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio