Υποψήφιος με τον Δημήτρη Γκαύρο ο Αλέξανδρος Παπαγιαννόπουλος

Τετ, 09/08/2023 - 19:32
Image

Υποδεχόμαστε στη «Νέα Βόρεια Κυνουρία» ένα ακόμα αξιόλογο μέλος, τον κ. Αλέξανδρο Παπαγιαννόπουλο, Οικονομολόγο MSc, Λογιστή-Φοροτεχνικό.

Οι επιστημονικές του γνώσεις, η εμπειρία του, η διαχρονικά αποτελεσματική παρουσία του και συμμετοχή του στην κοινωνική ζωή του τόπου μας, μας κάνουν να είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή καθημερινότητα για κάθε συνδημότη μας!

•Μαζί τολμάμε την αλλαγή. Για μια Νέα Βόρεια Κυνουρία.

•Δημήτρης Γκαύρος - Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου 1982 και έλκει την καταγωγή του από το ΄Αστρος Κυνουρίας. Είναι υιος του ιατρού Κωνσταντίνου Παπαγιαννόπουλου από το Άστρος και της Μαρίας Παπαγιαννοπούλου από το Καστρί.

Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Τραπεζική, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Readingστο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ την περίοδο αυτή ολοκληρώνει και το δεύτερο μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με τίτλο «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων» .

Είναι επίσης κάτοχος Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που αφορούν στην Λογιστική του Δημοσίου Τομέα και τον Εσωτερικό Έλεγχο αντίστοιχα.

Διατηρεί Λογιστικό γραφείο στην Τρίπολη από το 2009 ενώ εργάστηκε ως χρηματοοικονομικός αναλυτής στην Τράπεζα Κύπρου για περίπου 5 χρόνια.

Σύμβουλος επιχειρήσεων και μελετητής αφού έχει υποβάλλει πλήθος επενδυτικών σχεδίων σε διάφορα προγράμματα (ΕΣΠΑ, Leader, ΕΠΑΝΕΚ, ΠΕΠ κτλ) αναλαμβάνοντας και την υλοποίησή τους.

Έχει ασχοληθεί επίσης με την λογιστική δημοσίου τομέα αναλαμβάνοντας την λογιστική εξυπηρέτηση δημοσίων δομών ενώ είναι στέλεχος ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης αναλαμβάνοντας την παρακολούθηση και αξιολόγηση ενταγμένων πράξεων σε ευρωπαικά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Μέλος του Εθνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Αξιολογητών

Μέλος του Εθνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Ελεγκτών

Μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδος

Μέλος του Λογιστικού Συλλόγου Αρκαδίας

Δόκιμος Εσωτερικός Ελεγκτής μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών

Μέλος Δ.Σ του αθλητικού συλλόγου Μ.Α.Ν.Ο Αχιλλέας Παραλίου Άστρους

Από το 2019 έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» και από το 2022 είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Είναι παντρεμένος με την κα Ευαγγελία Δρίκου από το Παράλιο Άστρος και έχει δύο κόρες.

Δήλωση του Αλέξανδρου Παπαγιαννόπουλου:

"Συστρατεύομαι στο πλευρό του Δημήτρη Γκαύρου με τον οποίο συνεργάστηκα τα προηγούμενα 4 χρόνια στο Δημοτικό συμβούλιο και αντιλήφθηκα την μεγάλη αυτοδιοικητική του εμπειρία, την αγάπη του για τον τόπο, το όραμα και τη διάθεσή του για δουλειά. Στόχος μου είναι να μπορέσω μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μου να φανώ χρήσιμος στον Δήμο κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομική και δημοσιονομική του λειτουργία. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το βήμα μας, να καλύψουμε το χαμένο έδαφος! 

Μαζί τολμάμε αλλάζουμε προς όφελος των Δημοτών!"

Σχόλια επισκεπτών

Δ Σ της παρατάξεις του κ Καμπύλη όλοι δεν είναι ίδιοι Ο κ Παπαγιανοπουλος πάντοτε έλεγε την άποψη του τεκμηριωμένη και προτάσεις είχε αυτό βοήθησε καί εμάς στα Δ Σ αυτά τα άτομα χρειάζονται στο Δήμο Όταν κανείς έλεγχο στα Οικονομικά το θέλει Ο λαός δεν αφορά μόνο της Δημ Παρατάξεις καλή επιτυχία προσωπική Αλέξανδρε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio