Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ο Δημήτρης Γκαύρος - «Νέα Βόρεια Κυνουρία» το όνομα της παράταξης

Παρ, 04/08/2023 - 11:48
Image

Την επίσημη ανακοίνωσή του για την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας έκανε ο Δημήτρης Γκαύρος.

Αναλυτικά:

"Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Δήμαρχος της Βόρειας Κυνουρίας.

Πάμε μαζί για έναν πιο ανθρώπινο Δήμο, για έναν Δήμο δίπλα στον πολίτη.

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν περιμένω τις καταστάσεις να εξελιχθούν, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δημιουργώ τις εξελίξεις.

Μαζί με τους συνεργάτες μου, είμαστε εδώ με ένα σκοπό, τη νέα αρχή για να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Είμαστε εδώ με όραμα για δημιουργία, είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τις κατάλληλες υποδομές ώστε να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο.

Μαζί τολμάμε την αλλαγή. Για μια Νέα Βόρεια Κυνουρία.

Δημήτρης Γκαύρος - Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας."

Σχόλια επισκεπτών

Από χρώματα και σήματα καταλάβαμε, μόνο ο Μητσοτάκης λείπει από την αφίσα. Α ρε Μήτσο, στα γαλάζια απόνερα του Καμπύλη πλατσουρίζεις. Άλλος για καπετάνιος κι άλλος για λοστρόμος...

Aκομα κι απο το ονομα της παραταξης που εβαλε καταλαβαινεις αρκετα...το νεα που κολλαει οταν ησουν 9 χρονια αντιδημαρχος.τι ειναι το νεο ,τι αντιπροσωπευει τι το διαφορετικο θα εχει οταν σε φαγαμε στη μαπα και επι των ημερων σου ειχαν βρωμισει ολα τα χωρια ειδικα του ορεινου ογκου..ατυχης η ονομασια λοιπον καλυτερη θα ηταν "ξανα η παλια ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ"

Καλη επιτυχία Δημήτρη είμαστε μαζί σου . Από ότι ακούγεται στη γούβα κατεβάζεις δυνατό ψηφοδέλτιο με ανθρώπους νέους και έμπειρους που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά.

Ας έχουμε ένα ωραίο εκλογικό αγώνα ανάμεσα σε δύο δεξιούς υποψηφίους χωρίς τις ακρότητες και τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποίησε την προηγούμενη εκλογική περίοδο το κυβερνών κόμμα...

Και ο Γιώργος και ο Δημήτρης το μόνο που έχουν. Καλό. Κάνουν ωραίες χεεετουρες κατά τα αλλα δεν κα ουν για τον τόπο βέβαια ποιος κάνει; αφού δεν υπάρχουν. Μάλλον υπάρχουν. Αλλά. Δεν. Θέλουν ν;. Μπουν. Μπροστά επόμενο; γειά θα φάμε στη μάπα. Ένα από τους δύο.

Για να πετύχεις στη ζωή θέλει ρίσκα και οχι να παίζεις εκ του ασφαλούς, το ξέρεις καλά αυτό. Και μόνο που αναλαμβάνεις τα ρίσκα αξίζεις τη βοήθειά μας. Καλή επιτυχία , καλό αγώνα.

Άρχισαν τα όργανα... Δεν θα κατέβει ο Καφές, δεν κάνει ο Καφές , βρωμισε τα χωριά ο Καφές κ τώρα θα ακούμε ότι χειρότερο για το Καφέ. Η τακτική σας είναι γνωστή κ αναμενόμενη αλλά δεν αγγίζει κανέναν. Όχι χειροτερος Δήμαρχος αλλά χειρότερη δημοτική αρχή δεν έχει περάσει πάλι. Αύξησε τα πάντα , και σε όλα απέτυχε. Τα έριξε στο Κορωναίο κ τώρα το γυρνάει στα πολλά έργα που έχει κάνει. Πανηγυρια!

Έρχονται σκαμπηλάκια καμπυλάκια θα βγουν όλα στη φόρα τώρα καθίστε και θα δείτε.. Κράξτε όσο θέλετε όπως κάνατε και την προηγούμενη φορά πι γνωστοί άγνωστοι αλλά ο κόσμος δεν είναι χαζός σας έχει καταλάβει..

Θα βγουν στη φόρα όλα όπως το έλειμα της ΔΕΥΑΒΚ που έχει φτάσει 9ψηφιο αριθμό σύμφωνα με όσα λέγονται ο απολογισμός πεπραγμένων και πόσα έργα έγιναν από όσα τάξατρ κ άλλα πολλά...

Δημήτρη προχώρα και βγάλτα όλα στη φόρα είμαστε μαζί σου !!!

1=μία & μια=καμία… μεγάλες δόξες περιμένουν τον τόπο μας σε ότι αφορά τη νέα ελληνική γραμματεία. Για μία ή για μια χούφτα δολάρια? Μία ή μια του κλέφτη, κτλ? Για μία ή για μια νέα αρχή? Οκ, λεπτομέρεια να ξεφύγει και ένας τόνος στο τυπογραφείο ρε παιδιά, δεν τρέχει και τίποτα. Αλλά και αυτοί που ενοχλήθηκαν με τη «νέα» βόρεια κυνουρία και ευελπιστούν στη «νιές» που θα σώσουν τον τόπο, δεν πάνε πίσω.

η μουρια και ο αγιαννησ που εβγαλαν δημαρχο μονο και μονο γιατι ειναι αστρινοσ να καταλαβουν πως το αστροσ δεν ειναι ο δημοσ οσο για τους αθηναιουσ που κατοικουν στη πρωτευουσα αλλα θελουν να σωσουν το τοπο τι να πω υποκρισια και κοροιδια μπολικη πρεπει να ξυπνησουμε ολοι μας θελουμε ανθρωπους που ζουν την καθημερινοτητα διπλα μας οχι μεσω fb

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ......
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. . . .
ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο Κ.ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. . .. . .
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. . . . .
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

Καλή επιτυχια Δημητρη.Προχωρα δυνατα. Με τα golden boys της μουριας ηρθαν να σας βγαλουν δημαρχο μεσογειατες?? χάχα. Αυτο ειναι το Μεσογειο? Αυτοι σας αντιπροσωπευουν?Προφανώς.. Λυπουμαι πολυ γιατι τελικα Μεσογειατες περνετε αυτο που σας αξιζει. Την απολυτη παρακμη των τελευταιων ετών. Μαγαζια κλειστα, μιζέρια...

Κανόνισε να μας βγεις κ εσύ σαν κ αυτούς. Με το που ανέβηκε αύξηση τελών και μισθόυ της μεγαλης πρόεδρου. Ξέρεις ότι μας πέθανανε αυτοί που είναι πάνω. Βρωμισαμε κ διψασαμε. Μας δούλεψε κανονικά. Έχεις πει ότι θα βαλεις παιδιά νέα κ γνωστες να αναλαβουν και να λύσουν τα θέματα. Θα περιμένουμε να δούμε ποιο είναι αυτοί κ για ποιους μιλάς. Είσαι καλό παιδί αλλά θα κριθείς αυστηρά .Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τους ίδιους κ τους ίδιους όλη την ώρα.. παιδιά νέα με όρεξη για δουλειά . Να ασχοληθούν ,να δουλέψουν..Σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου νέα παιδιά . Δεν πάει άλλο να μην έχουμε νερό ούτε στο Παράλιο ούτε στα χωριά. Έργα υποδομής μηδέν. Ευρωπαϊκά προγράμματα μηδέν . Βαρεθηκαμε να βλέπουνε τους μεγαλοπαραγοντες που μας πάνε χρόνια πίσω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio