Τι απαντά η Φωτεινή Δαλιάνη στον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Παρ, 12/05/2023 - 12:01
Image

Η απάντηση της Φωτεινής Δαλιάνη, υποψήφιας βουλευτή Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το δελτίο Τύπου για τον σάλο που έχει προκληθεί με τα προεκλογικά φυλλάδια που στάλθηκαν μαζί με τους λογαριασμούς του Δήμου με τα ΕΛΤΑ.

Η Φωτεινή Δαλιάνη αναφέρει:

«Το φυλλάδιο που μοιράστηκε από τα ΕΛΤΑ στο Άστρος Κυνουρίας είναι δικό μου, και μοιράστηκε στους κατοίκους της Βόρειας και της Νότιας Κυνουρίας νόμιμα, σύμφωνα με το νόμο τον οποίο μπορείτε να τον βρείτε στα site των ΕΛΤΑ, αναφέρει ότι μέχρι τις 15 Μαΐου μπορούμε να αποστείλουμε εκλογικό υλικό στους πολίτες και από τα ΕΛΤΑ.

Κάθε συκοφαντική δυσφήμιση δημόσια ιδιαίτερα από το ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε την ευκαιρία για ανακοινώσεις ενόψει των εκλογών, μου δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου εντελώς τίμια και στις εκλογές αυτές.»

Σχόλια επισκεπτών

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι κυρία δαλιανη όπως κάνουν και οι άλλοι υποψήφιοι και όχι να εμφανίζεσαι καρφιτσωμενη στο σπίτι του καθενός...η γλίτσα σε όλο της το μεγαλείο...ντροπή και μόνο ντροπή

ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!ΝΑ ΤΑ ΕΣΤΕΛΕΝΕΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Ν.ΔΟΥΛΑ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ!!!ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΣΙΧΆΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

κ Δαλιάνη να μας πείτε πόσα πληρώσατε στον Ε Λ Τ Α και με πια ημερομηνία καταθέσατε τα χρήματα δεν θέλω σκιές εγώ είμαι Ν Δ αλλά δυστυχώς εμείς δώσαμε δικαιώματα όχι ο Σ Υ Ρ Ι Ζ Α δυστυχώς εσείς Όχι Ο κ Βλάσης και η άλλη Υποψήφιοι της Ν Δ λυπάμαι και περιμένουμε

Για ακούστε συριζαίοι και περίχωρα....
Η κ. Δαλιάνη παρέδωσε το εκλογικό υλικό της στα ΕΛΤΑ κατά το νόμο και τέλος.
Από κει και πέρα τις απόψεις και τις απορίες σας στα ΕΛΤΑ Άστρους.
Τέλος.

Όταν πληρώνεις στα ΕΛΤΑ για ομαδική αποστολή πρέπει να υπάρχει φάκελλος, παραλήπτης και αποστολές. Επίσης γραμματόσημο ή σφραγίδα. Πως φαίνεται κυρία Δαλιανη ότι έχετε πληρώσει (αν και το σημαντικό δεν είναι αυτό) εφόσον δεν υπάρχει σήμανση του ταχυδρομείου;ατε την νοημοσύνη μας. Δεν σας βοηθάει σε τίποτα.
Μην υποτιμ

"τα λουλούδια στην κυρία, από μένα"... μπράβο σας μαντάμ που επιλέξατε να κατέλθετε στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση στα ΣΟΒΑΡΑ -όχι ως ΓΛΑΣΤΡΑ- και επιδιώκεται την αναγνωρισιμότητα με κάθε δυνατό τρόπο, ενώ, θα μπορούσατε να απολαύσετε ένα πολύ πιο ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο του μαϊου. Βέβαια αυτό -ξινίζει- στους πολλούς, που έχουν μάθει να ζουν με τους λίγους. Στον νομό μας έχουμε 70 -άγνωστες- υποψηφιότητες, αλλά πάντα οι ίδιοι 3 γνωστοί πρέπει να βγαίνουν!

Κλάψτε κανένα άλλο υποψήφιες χωρίς πιθανότητες να εκλεγούν βρίσκουν θεσουλες καλές με καλούς μισθούς ας είναι καλά το Κο Μ Α περιμένετε και θα δείτε αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα Κυβερνητικά βεβαίως βεβαίως

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio