Θεοφάνια στο Παράλιο Άστρος: Ειρήνη και φώτιση σε όλο τον κόσμο ευχήθηκαν οι επίσημοι (vid)

Παρ, 06/01/2023 - 15:16
Image

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας  η συμμετοχή του κόσμου που παρακολούθησε με κατάνυξη τον αγιασμό των Υδάτων στο Παράλιο Άστρος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 
Με σύμμαχο τον καλό καιρό κολυμβητές όλων των ηλικιών βούτηξαν στην θάλασσα, για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό και να λάβουν την ευλογία του. 
Στην κάμερα του arcadiaportal.gr έκαναν δηλώσεις ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών-Οικονομικών -Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης. 
Ο κ. Βλάσης δήλωσε πώς μετά από σχεδόν τρία χρόνια αντίκρισε τόσο κόσμο στο Παράλιο Άστρος την ημέρα των Θεοφανίων. Ελπίζει αυτή η σημαντική ημέρα της χριστιανοσύνης να φέρει παγκόσμια ειρήνη σε όλο τον κόσμο ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. 
Με την σειρά το δικό του μήνυμα για την ειρήνη έδωσε και ο κ. Λαμπρόπουλος, τονίζοντας πώς εύχεται η νέα χρονιά να οδηγήσει την χώρα μας στην ανάπτυξη. 
Τέλος, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας επεσήμανε πόσο σημαντικό ήταν που αυτή την ημέρα είχαν σύμμαχο τους τον καιρό και πολύς κόσμος βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος για να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των Υδάτων. 

Το Παράλιο Άστρος εξάλλου έχει την τιμητική του αυτή την ημέρα, αφού φέτος είναι και τριήμερο


Τέλος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους προσκεκλημένους και τον κόσμο  που τους τίμησαν με την παρουσία τους, όλους όσους συμμετείχαν στον εορτασμό καθώς και όλο το  προσωπικό του Δήμου για την προσπάθεια που κατέβαλλε για τον επιτυχή εορτασμό της ημέρας. 
Κλείνοντας, ο κ. Καμπύλης ευχήθηκε το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλο τον κόσμο αλλά ιδιαίτερα τους αυτοδιοικήτους, ώστε να λάβουν τις σωστές αποφάσεις σε ένα έτος εκλογών. 

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

κ Κων/νε η Φωτογραφίες που ανεβάσατε στο f είναι από το Παράλιο Άστρος Γιατί λέτε από το Άστρος γιατί τα χαρίζεται όλα τα Όμορφα στο Άστρος πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον τόπο μας και να τον προβάλουμε

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΑΣ ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.(ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΟΛΙΓΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ,ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ)...."Αν μισιούνται ανάμεσά τους,δεν τους πρέπει ελευθεριά"..Ύμνος εις την Ελευθερία.Δ.Σολωμός.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio