Στο Άστρος και στο Παράλιο Άστρος ο Γ. Παπαηλιού (pics)

Σάβ, 17/06/2023 - 09:57
Image
Image
Image
Image
Image

Ο  υπ. βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  Γιώργος Παπαηλιού, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής  και της Οργάνωσης Μελών Βόρειας Κυνουρίας                   
στο  Άστρος και στο Παράλιο Άστρος

Στο πλαίσιο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την αλλαγή του παραγωγικού υποδείγματος προς την κατεύθυνση της κοινωνικά δίκαιης παραγωγικής ανασυγκρότησης, η ελληνική περιφέρεια μπορεί να αποκτήσει ενεργό λόγο και ρόλο.

Ο τουρισμός, η επισκεψιμότητα της Βόρειας Κυνουρίας στην παραλιακή ζώνη πρέπει να επεκταθεί και στον ορεινό όγκο, τα πανέμορφα χωριά του Πάρνωνα, και τα σημεία πολιτιστικής, ιστορικής και θρησκευτικής αναφοράς της περιοχής,  ώστε να εμπλουτιστεί και να αποκτήσει διάρκεια.

Γι΄ αυτό, απαιτείται η κατασκευή συγκεκριμένων έργων υποδομής (όπως π.χ. του παραλιακού δρόμου από Αργολίδα προς Άστρος, Τυρό, Λεωνίδιο) και η αποκατάσταση μνημείων ειδικού πολιτιστικού αποτυπώματος, όπως η Έπαυλη του Ηρώδη του Αττικού.   

Κυρίως όμως, ο τουρισμός πρέπει να συνδυαστεί με την πρωτογενή παραγωγή της περιοχής, η οποία εκτός του υπέρογκου κόστους παραγωγής (ενέργεια, νερό, λιπάσματα κ.α.), αντιμετωπίζει και πρόβλημα επάρκειας  νερού.

Χρειάζεται συνολική προσέγγιση και μάλιστα σε συνεργατική βάση, ώστε η αγροτική παραγωγή να επιβιώσει, να αναβαθμιστεί και να συνδυαστεί με τη μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, όπως της ελιάς.

Σχόλια επισκεπτών

Ο ΣΥΡΙΖΑ, εδειξε την αξια του , οταν χρεοκοπησαν τη χωρα αυτοι που κυβερνουνε σημερα και το ιδιο θα κανουν και την επομενη τετραετια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με το Τσιπρα, εβγαλε τη χωρα απ τα μνημονια, εδιωξε το ΔΝΤ και το σοιμπλερ με το ευροκοντρολ και με το δημοψηφισμα καταφερε και πετυχε τη καλυτερη λυση για το χρεος και αφησε 37 δις στα ταμεια του κρατους, ο μοναδικος μετα το καποδιστρια που αφησε χρηματα. Η τελευταια ευκαιρια για τη χωρα μας ηταν να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στη κυβερνηση παλι και να σταματησει το ξεπουλημα της χωρας. Ο μητσοτακης τα ξεπουλησε ολα, ουτε ποθεν εσχες δε κανει σα πρωθυπουργος και τωρα θα ιδιωτικοποιησει το νερο, την υγεια και τη παιδεια, αν θελουν οι Ελληνες να ειναι ελευθεροι θα πρεπει να ξανασκεφτουν τι θα ψηφισουν παλι. Οι μητσοτακηδες μας φτωχευσαν και εδωσαν 220 δις στις τραπεζες απ τα ταμεια του κρατους και καταντησαν τους Ελληνες να τους πετανε επιδοματα και να ξεχναει την ακριβεια και τα καρτελ στην ενεργεια, στο πετρελαιο και στα τροφιμα...τωρα που θα σταματησει και την επιδοτηση της δεη και θα τα πληρωνουμε απ τη τσεπη μας, εκει να δω τους ελληνες, την ακριβοτερη βενζινη και δεη εχουμε, αν πουλησει και το νερο θα δω που θα καταντησει την Ελλαδα. Ο Ελληνας ξεχναει οτι μας κυβερνα μια συμμορια και ψηφιζει το καραμανλη το κυριο υπευθυνο για τα τεμπη που μας κοροιδευαν οτι λειτουργει η τηλεδιοικηση και δωσαν προαγωγες στους κυριους υπευθυνους της τραγω διας στο Ματι...Μηπως μεχρι τις 25 του μηνα πρεπει να καταλαβουν τι ερχεται και τι θα κανει στη χωρα αυτος ο ανθρωπος που κυβερνησε και αδειασε τα ταμεια; αυτον θα ξαναφερει παλι ο λαος το μητσοτακη; εχει δανειστει 1.3 εκατομμυρια και δε πληρωνει , η νεα δημοκρατια και το πασοκ χρωστανε απο 400 και 300 εκατομυρια, ποιοι θα τα πληρωσουν ; ας τα δει αυτα ο Ελληνικος λαος ας βαλει και το χερι στη τσεπη του και ας παει να ψηφισει.

Συριζεε 23&05 είσαι θεός.. στείλε το μυνημα αυτό και στο τσίπρα να κατουρηθει από τα γέλια.. το χει ανάγκη.να σαι καλά γελάσαμε λιγάκι μεσημεριατικα,να γράφεις πιο τακτικά γιατί έχεις ταλεντο

16:09 Γέλα τώρα γιατί σύντομα θα στο κόψει το γέλιο ο Μητσοτάκης άμα πάρει μεγάλο ποσοστό. Θα δείς τό πραγματικό πρόσωπο τού νεοφιλελευθερισμου. Όποιος αντέξει, οι άλλοι άντε γειά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio