Στην Βόρεια Κυνουρία το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με τους Κυρανάκη και Δήμα

Πέμ, 22/06/2023 - 12:15
Image

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2023 η περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής (25/6) σε όλα τα μέρη και τους Δήμους του νομού Αρκαδίας.

Στην Κυνουρία αυτή την ώρα περιοδεύουν οι υποψήφιοι βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Κορινθίας Χρήστος Δήμας μαζί με κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Κώστα Βλάση και Φωτεινή Δαλιάνη.

Αυτή την στιγμή το κλιμακίο βρίσκεται στην Βόρεια  Κυνουρία και στο Άστρος όπου υπήρχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη, άμεση συνομιλία με τους πολίτες και επίσκεψη σε υπηρεσίες υπό την υποδοχή του Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Να τονίσουμε ότι το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κυνουρία αποτελείται επίσης από την πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Βάλια Μαυραιδοπούλου καθώς επίσης και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος.

Σχόλια επισκεπτών

κ Γιώργο Δαλιάνη Μπράβο βλέπω μας πήρες ακόμα ένα ΠΑΣΟΚΑΚΙ μας την αδειασες τη Σακούλα αυτό που μπορείς εσύ να κάνεις οι υπόλοιποι δεν μπορούν να φέρουν ούτε τα αδέλφια τους μπράβο και κρίμα στους βολεμενους

30 άτομα στο Βλάση 33 στον Κωνσταντινόπουλο λές την Κυριακή να δούνε τα ραδίκια ανάποδα? Καί οι 13 ΔΣ δεν πάμε καλά οι νέοι της πρώτες εκλογές Ν Δ τώρα βλέπω αλλα κόμματα θα συνεχίσουν το χαβαλε ξέρουν ότι και να γίνει πρέπει να βγάλουν εισιτήριο για έξω

Αυτοί που βγάζουν εκατομμύρια ψηφίζουν Ν Δ Αυτοί που βγάζουν 500 ΟΟΟ 200 000 ψηφίζουν Ν Δ Αυτοί που βγάζουν 10000 καί 5000 το χρόνο ψηφίζουν Ν Δ ορισμένοι λένε να μην έχουμε πόλεμο με τούς Τούρκους εσείς τη λέτε είναι σοβαρός λόγος?

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΚΑΤΙ.
ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΤΕΜΠΗ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΧΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑ-
ΦΙΑ. Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΑΠΕ-
ΔΕΙΞΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΗ ΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ 6 ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ 4 ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ,ΜΙΚΡ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 97,ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΓΡΟΤ.ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ
ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟ 60%ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio