Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Δολιανά

Παρ, 07/04/2023 - 10:25
Image

Η ΚΟΒ Β Κυνουρίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί Πολιτική συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Απρίλη και ώρα 7.30 μμ στα Δολιανά (καφενείο Μεγκλη) με θέμα:  πολιτικές  εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ:

Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΜΑΛΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ:

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΑΛΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

Σχόλια επισκεπτών

Σχετικα με την πολιτικη συγκεντρωση που εγινε στα Δολιανα, θα ηθελα να επισημανω σε αυτους που την εκαναν, οτι αν θελουν να κανουν συγκεντρωση, θα πρεπει να βρουν ενα χωρο να την κανουν και αυτοι που ενδιαφερονται να συμμετασχουν. Δεν μπορουν να πανε σε ενα χωρο με το ετσι θελω να κλεινουν τη τηλεοραση, χωρις να ρωτανε κανεναν και να αρχιζουν να διαβαζουν μεγαλοφωνως ενα 5σελιδο κειμενο, για να μην παρεκκλινουν στο ελαχιστο απο γραμμη του κομματος.Αυτος που διαβαζει το κειμενο θα πρεπει να βαζει και λιγο χρωμα στη φωνη τιυ διαφορετικα γινεται βαρετο και το μονο που μενει στον ακροατη ειναι η δυνατη φωνη, χωρις να ακουει αυτα που λεει. Στις ερωτησεις που ζητανε απ τους πολιτες να τους κανουν, δε θα πρεπει να απαντουν σε υψηλους τονους και να παρομοιαζουν συγχωριανους μας με το βοριδη, οταν αυτοι οι ανθρωποι ειναι γνωστοι για τα δημοκρατικα τους πιστευω και το εχουν αποδειξει με τη σταθεροτητα των αποψεων τους στο πολιτικο τους βιο, ανεξαρτητα αν συμφωνει καποιος ή διαφωνει.θα πρεπει οταν πηγαινουν σεενα χωρο να εχουν ενσυναισθηση και να μην καταδικαζουν ανθρωπους εμμεσα ή αμεσα φωνασκωντας. Δε μπαι εις σε ενα χωρο με τσαμπουκα, να επιβαλλεις τις αποψεις σουμ πρεπει να συζητας και κυριως να ακους.
Με το τροπο τους οι του κκε απεδειξαν οτι δεν συζητουν, μονολογουν σε καθε χωρο , οπου και να βρεθουν, προσπαθωντας απεγνωσμενα να επιβαλλουν την αποψη τους, η οποια γιαυτους και μονον οοως αποδεικνυεται ειναι αλλανθαστη.
Το αξιοπεριεργο ειναι οτι καθολη τη διάρκεια της ομιλιας τους το μονο θεμα που τους απασχολουσε ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτος ευθυνεται για ολα τα δεινα του τοπου, ουτε μια φορα δεν αναφερθηκαν στη δεξια ή το πασοκ στους κυριους υοευθυνους που χρεοκοπησαν τη χωρα και φτωχοποιησαν το λαο, καθως επισης ξεπουλησαν ολες τις πλουτοπαραγωγικες πηγες και τους πυλωνες της οικονομιας. Η σταση δε του κκε κατα τη περιοδο της κυβερνησης συριζα, ηταν να κανει καταληψεις στα υπουργεια, αντιθετως με τη κυβερνηση μητσοτακη που δεν εκανε ουτε μια καταληψη, μηοως ειναι αληθεια λοιπον αυτο που λεγεται στα καφενεια οτι ειναι δεκανικι της δεξιας;
Επισης ενα προοδευτικο κομμα που ειναι υπερ του διαλεκτισμου και του διαλογου, δεν μπορει σημερα να συγκυβερνησει με ενα αριστερο κομμα που συγκλινουν οι αποψεις τους για το καλο του λαου και του τοπου; μονο το κκε εχει την ορθοτητα των αποψεων και το αλαθητο του παπα;
Το κκε θα πρεπει να εκσυγχρινισθει για να μην αφανισθει απο τον ιδιο το κακο του εαυτο, καθοτι εχει παραμεινει στα χρονια τα συνωμοτικα και της παρανομιας, δε μπορει σημερα να προσφερει ενα δειγμα κομμιυνιστκκου καθεστωτος παγκοσμιως, οπως ειχε παλαιοτερα με τη σοβιετικη ενωση και το κυριοτερο δε παλευει για την καλυτερευση των συνθηκων του λαου, σε κανενα τομεα κοινωνικο, πολιτικο , πολιτισμικο, επιβιωσης καθοτι παραμενει εγκλωβισμενο στι ρητο οσο χειροτερα τοσο καλυτερα, γιατι συσπειρωνεται ο λαος με το κκε.
Δεν μας ανελυσαν κανενα θεμα για τα προβληματα του τοπου, της νεολαιας ή τα ειδικοτερα προβληματα του πρωτογενη τομεα της παραγωγης και αναπτυξης του τοπου.
Καλο θα ειναι να καταλαβουν οτι ειναι πλεον παρωχημενοι στις αποψεις , δεν αγγιζου τα στρωνατα γης κοινωνιας και της νεολαιας. Αν δεν αναθεωρησουν τις αποψεις τους θα παραμεινουν μια μικρη φοβισμενη μειοψηφεια θα εξαφανισθουν.
Το παραδοξο που μας εκανε εντυπωση δε , ειναι οτι για το πολεμο στην ουκρανια ανεφεραν οτι φταινε οι δυο ιμπεριαλιστικες δυναμεις,προφανως η δευτερη ειναι η ρωσια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio