Ποιον υποψήφιο στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής στη Βόρεια Κυνουρία

Mon, 18/03/2019 - 17:30

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Στο Καρφί» (16/3/19), ο Χρήστος Δρούζιας, αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές και στη στήριξη που θα δώσει πανελλαδικά το Κίνημα Αλλαγής σε υποψηφίους του, αναφέρει ότι η τοπική οργάνωση Βόρειας Κυνουρίας στηρίζει τον Παναγιώτη Μαντά. Η επίμαχη παράγραφος αναφέρει:

«Σε μεγάλο πονοκέφαλο εξελίσσεται για το Κίνημα Αλλαγής η πανσπερμία υποψηφίων στον δήμο Τρίπολης, αφού η Κεντροαριστερή «δεξαµενή» πολυδιασπάται στα πρόσωπα του νυν δήμαρχο, Δημήτρη Παυλή, ο οποίος έχει πάρει στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ, του Κώστα Τζιούμη, του Νίκο Τσαμούλο, και του Δημήτρη Βόσνου. Στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το τοπικό ΚΙΝΑΛ στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Παναγιώτη Μαντά.

»Στον δήμο Κορινθίας, η συντριπτική πλειοψηφία του ΚΙΝΑΛ, στηρίζει την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Σταυρέλη, ενώ στον δήμο Λουτρακίου του Κώστα Λογοθέτη.

»Στην Αργολίδα, τον δήμο διεκδικεί το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ Τάσος Χειβιδόπουλος, ενώ στην Επίδαυρό, τα στελέχη του κόμματος συσπειρώνονται γύρω από την υποψηφιότητα του Τάσου Χρόνη.

»Σε ό,τι αφορά δήμους της Μεσσηνίας, για την πρωτεύουσα του νομού το τοπικό ΚΙΝΑΛ στηρίζει ανοικτά τον Βασίλη Τζουραμάνη, στο δήμο Τριφυλίας τον Δημήτρη Δριμή και στην Πύλο τον Ηλία Κανάκη».

Comments

Submitted by Ανεξάρτητος on Mon, 18/03/2019 - 18:32 Permalink

Υπερκομματικός ο μαντας. Όλες οι πολιτικες δυνάμεις ειναι μαζί του. Μπράβο Τάκη. Συνέχισε να ενώνεις για το καλό του δήμου μας.

Submitted by Αστρινός on Mon, 18/03/2019 - 18:39 Permalink

Συγχαρητήρια σε όσους τόλμησαν να ενωθούν για το καλό του Δήμου ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας στο πλευρό του Δημάρχου για το καλό της περιοχής. Αυτο οπως φαίνεται αναγνωρίζεται και απο τη κεντρική πολιτική σκηνή. Μία -Μία οι παρατάξεις δηλώνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό Μαντά.

Submitted by cidi on Mon, 18/03/2019 - 19:00 Permalink

Θα συστρατευθούν κι άλλοι για να ενισχύσουν ; Αφού βγαίνει από την πρώτη Κυριακή , τι χρειάζεται αυτή η προπαγάνδα ; Μήπως δεν είστε σίγουροι ; Θα ζητήστε κι από αλλού στήριξη ;Το γκάλοπ τα λέει καλά ή υπάρχει κάποιο θέμα ; Πάντως σας βλέπω πολύ αγχωμένους και ταραγμένους . Ηρεμείστε για να έχουμε ένα όμορφο και ειρηνικό Πάσχα . Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια ...............Καλή ανάσταση !

Submitted by Π.Π. on Mon, 18/03/2019 - 19:30 Permalink

Το έργο και η υπερκομματική στάση του Μαντά εκτός από τους δημότες της Βόρειας Κυνουρίας αναγνωρίζεται και από τις πολιτικές παρατάξεις.
Για το έργο απαιτείται ικανότητα. Οι ήπιοι τόνοι και η συνεργασία με υπερκομματική στάση για την επίτευξη του κοινού στόχου προϋποθέτουν παιδεία και ηγετικές ικανότητες . Ο Μαντάς απέδειξε ότι τα διαθέτει.
Καλή συνέχεια στο έργο του Δημάρχου.

Submitted by Anonymous on Mon, 18/03/2019 - 19:34 Permalink

Fake News το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ήδη αμφισβητείται ανοιχτά σε πολλούς δήμους της Αττικής! Ο συντάκτης άλλωστε αποτελεί κομματικό στέλεχος και γράφει κατά το δοκούν εσωτερικών ισορροπιών. Για να μην πούμε για την κωμωδία με τους 4 υποψηφίους στο δήμο Τρίπολης. Αφού ήξερε ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ γιατί δεν μας το είπε;;;
Με τις πατερίτσες του Βλάση θα μείνει ο Μαντάς και την ήττα του δεν θα την χρεωθεί το ΚΙΝΑΛ...

Submitted by Anonymous on Mon, 18/03/2019 - 19:38 Permalink

Αλίμονο αν δεν στήριζε το χρεοκοπημενο ΠΑΣΟΚ το αντάξιο στέλεχος του που συνεχίζει την παράδοση απραξίας και ρουσφετιου. Να τον χερεστε!

Submitted by AAA on Mon, 18/03/2019 - 20:54 Permalink

Μιλάμε για άγχος, μιλάμε για πίεση, μιλάμε για εγκώμια, μιλάμε για απολυτίκια! Πολύ παίνεμα πέφτει, τι γίνεται; Ο κόσμος δε γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα; Περίεργο!

Submitted by Anonymous on Mon, 18/03/2019 - 22:43 Permalink

Μετα το ΣΥΡΙΖΑ τωρα και το ΠΑΣΟΚ. . Εκεινος ο μαιντανος ο και καλα προεδρος της ΟΝΝΕΔ τι κανει εκει ????? Ενταξει για τους αλλους ειναι μισθοφοροι , αλλα αυτος /?μηπως εφτασε η ωρα η ΝΟΔΕ να δωσει ενα τελος??

Submitted by Anonymous on Tue, 19/03/2019 - 00:18 Permalink

Που φτασαμε.ενα κόμμα που το πιστεψε η πλειψηφία των ποθων των ελληνων για δημοκρατία το 81 να υποστηρίζει ενα συνδυασμό γεμάτο από οφατζήδες και αντιδραστικούς

Submitted by Anonymous on Tue, 19/03/2019 - 00:25 Permalink

Κάποιοι συνεχίζουν ακόμα την ετερόκλητη επίθεση. Τη μια δεν είναι αξιόπιστο το άρθρο, την άλλη το κιναλ χρεοκοπημένο, την άλλη ο Μαντάς είναι ΠΑΣΟΚ, την άλλη ο Μαντάς δεν είναι ΠΑΣΟΚ... την άλλη οι δημοσκοπήσεις ψεύτικες, την άλλη ο Μαντάς δεν είναι αστρινος .. της στραβης ψ....... οι τρίχες της φταίνε... πάρτε το χαμπάρι.. ο Μαντάς δήμαρχος ξανά από τον πρώτο γύρο...

Submitted by ΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΗΣ on Tue, 19/03/2019 - 07:02 Permalink

ΑΣΤΡΙΝΕ ΔΗΜΟΤΗ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΙΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ . ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΟΥ. ΤΕΛΟΣ

Submitted by ΔΗΜΟΤΗΣ on Tue, 19/03/2019 - 09:50 Permalink

Με αυτά που γράφετε εκτίθεστε και οι 2. Ο Μαντας με το προβληματικό επιτελείο του με τα πολλά λάθη και ο μεν Καμπυλης με την δεξιά ανοιχτή υποστήριξη. Κύριοι ΤΈΛΟΣ. Πάμε όλοι με το ΒΕΚΙΑΡΗ με ένα ανεξάρτητο κόμμα χωρίς πολιτικές σταμπες. Άνθρωποι της πραγματικότητας και τις δουλειάς.

Submitted by Anonymous on Tue, 19/03/2019 - 10:05 Permalink

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ..
ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΕΛΟΣ.Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ.
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.

Submitted by lidl on Tue, 19/03/2019 - 12:08 Permalink

ΠΡΟΣ ΤΟΝ .............ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ................... Αυτός κάνει μαύρη προπαγάνδα και θέλει να προκαλεί . Προσέξτε τον γράφει συχνά προκλητικά , έχει το σκοπό του βέβαια ..............................

Submitted by Anonymous on Tue, 19/03/2019 - 13:46 Permalink

ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ.

Submitted by Anonymous on Tue, 19/03/2019 - 13:58 Permalink

Μάλλον μαύρο χιούμορ σας κάνουνε και δεν το καταλαβαίνετε.Την καλύτερη προπαγάνδα για τον Μαντά την κάνουνε οι αστρινοί του Καμπύλη που λένε παντού για Δήμαρχο Αστρινό και που βρίζουν με τα χειρότερα λόγια τον Μαντά.Σε όσους τον γνωρίζουν έστω και λίγο τον κάνετε πιο συμπαθή παιδιά γιατί καταλαβαίνουν την αδικία έστω κι αν έχουν διαφορές μαζί του.
Καλά δεν υπάρχει κάποιος με νοημοσύνη να τα πει αυτά στους 3-4 του Καμπύλη που γράφουν νύχτα -μέρα στο διαδίκτυο?

Submitted by ΔΗΜΟΤΗΣ on Tue, 19/03/2019 - 14:09 Permalink

ΑΣΤΡΙΝΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ.ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ

Submitted by ttt on Tue, 19/03/2019 - 14:36 Permalink

Οι Αστρινοί δε λένε για δήμαρχο αστρινό , άλλοι τα γράφουν για να προκαλούν τον κόσμο εναντίον των αστρινών .

Submitted by Kostas on Tue, 19/03/2019 - 15:42 Permalink

Σαν αστρινος ψηφοφορος του κατα το ημισυ αστρινου Τακη Μαντα θεωρω προσβλητικο οποιοδηποτε σχολιο περι αστρινων ακομα και αν το γραφουν ψηφοφοροι του Τακη

Submitted by Δημοτης on Tue, 19/03/2019 - 21:46 Permalink

ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΜΑΝΤΑΣ ΜΕ 70% ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΤΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ....

Submitted by Δημοτης on Tue, 19/03/2019 - 21:53 Permalink

Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΑΣΤΡΙΝΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΗΤΗΣ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΣ..........

ΠΑΡΕ ΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΠΥΛΗ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΥΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ........

ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΝΩΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΓΥΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΩΤΗΣ ΣΙΦΟΥΝΑΣ

Submitted by Anonymous on Tue, 19/03/2019 - 22:04 Permalink

Από που κι ως που μισός αστρινός ο Μαντάς?Κουτρουφιώτης είναι και ας το σκεφτεί όσο είναι καιρός να κατέβει για πρόεδρος στα Κούτρουφα, γιατί από εδώ και μπρος ο δήμαρχος θα είναι μόνο από το Αστρος.Τέλος η πλακίτσα.Από εδώ και μπρος το χρήμα θα πέφτει εκεί που υπάρχει ανάγκη και προοπτική ανάπτυξης.
ΔΗΛΑΔΗ στην πρωτεύουσα του δήμου που ζει ο περισσότερος κόσμος και στο Π.Αστρος για προσέλκυση τουριστών.Τέλος τα πεταμένα λεφτά σε νεκρές τουριστικά περιοχές όπως Αγ.Ανδρέας,Βέρβενα ,Ξηροπήγαδο μόνο και μόνο για να πάρουμε κανά ψήφο.Τέλος στις εξυπηρετήσεις σε σχεδόν μη κατοικούμενα κατσικοχώρια για τον ίδιο λόγο.Άραγες έχει πάει κανάς τουρίστας στα Δολιανά,στο Καστρί κτλ΄που ζητάνε και ζητάνε χρήμα συνεχώς?Ετσι θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας?

Submitted by ΑΣΤΡΙΝΟΣ on Wed, 20/03/2019 - 06:43 Permalink

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΗΤΑΣ ΜΑΝΤΑΣ-ΣΚΑΝΤΖΟΣ-ΒΛΑΣΗΣ.
ΠΕΤΡΑΝ ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ Η ΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ....
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΟ-ΒΛΑΣΗ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ. ΟΙ ΑΣΤΡΙΝΟΙ -ΔΟΛΙΑΝΙΤΕΣ-ΠΑΡΑΛΙΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.................

Submitted by ΤΣΑΓΓΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ on Wed, 20/03/2019 - 13:41 Permalink

Απάντηση στο σχόλιο του ανώνυμου 19/3/19 22:04. Αγαπητέ Αστρινέ φίλε να ξέρεις ότι εμάς εκεί στα κατσικοχώρια που δεν έχουν καμιά προοπτική ανάπτυξης δεν μας ενδιαφέρει εάν θα είναι δήμαρχος ο Μαντάς ή ο Καμπύλης, ούτε εάν θα είναι από το Άστρος ή από τα Κούτρουφα. Εμείς θέλουμε η κάθε δημοτική αρχή να κάνει έργα στα χωριά μας στο ποσοστό που τους αναλογεί σύμφωνα με τους κατοίκους του κάθε χωριού. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εσύ που πιστεύεις πως ζεις στην Σαντορίνη ας έχεις υψηλές απαιτήσεις για τον τόπο σου. Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι τα 21 χρόνια που υπάρχει ο Δήμος μας το Άστρος είναι η πιο ωφελημένη κοινότητα (λογικό άλλωστε ως έδρα του δήμου) μόνο ηλίθιος μπορεί να είναι. Να ξέρεις ότι δυστυχώς σχεδόν κάθε μέρα όλοι εμείς οι βλάχοι από τα κατσικοχώρια ερχόμαστε στο Άστρος σε διάφορες υπηρεσίες που έκλεισαν στα χωριά μας από την ίδρυση του Δήμου και συντηρούμε και τα μαγαζιά σας, να ξέρεις ότι εμείς στα κατσικοχώρια πληρώνουμε τα δημοτικά μας τέλη στην ώρα τους, πληρώνουμε 80% τέλος στους λογαριασμούς ύδρευσης για να φτιάξεις εσύ βιολογικό και να συντηρείς τις γεωτρήσεις που πίνεις νερό , έχουμε επιχειρήσεις με έσοδα για τον δήμο (ΣΕΛΟΝΤΑ). Τέλος όσο για τα έργα που λες ότι έχουν γίνει στα κατσικοχώρια μας μάλλον δεν έχεις έρθει ποτέ για να δεις ότι έχουν γίνει πολύ λιγότερα από όσα μας αναλογούν. Αν ωστόσο συνεχίζεις να αισθάνεσαι αδικημένος μάζεψε τους όμοιούς σου και κάνετε στο Άστρος δικό σας Δήμο. Να ξέρεις δεν θα μας λείψετε καθόλου.
Χαιρετισμούς από τα Βλάχικα (Καλύτερα βλάχος με παντελόνι παρά ανώνυμος πρωτευουσιάνος)

Submitted by ΦυσαΡουφας Τραβατονε on Wed, 20/03/2019 - 22:31 Permalink

Δυσκολη εποχη για διχονοιες.Δυσκολοι καιροι για τσακωμους.Η καραμελα περι αστρινων και μη ελιωσε και καποιοι ψαχνουν περιπτερο να αγορασουν καινουργια.Η καινουργια θα ειναι πικρη γισ την γλωσσα τους Θα τους την καψει

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio