Το πάρτυ του Βερβεσού προκάλεσε την "αποστροφή" του Μπογδάνου

Σάβ, 21/11/2020 - 15:19
Image

Τι απαντά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών 

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσός γιόρτασε τα γενέθλια του στο γραφείο με περίπου 10 άτομα όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και αυτό προκάλεσε ποικίλα σχόλια, λόγω του lockdown αλλά και ότι οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκα. 

«Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις αναρτήσεις που έκαναν οι φίλοι του, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης Βερβεσός.

Δείτε τα σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο twitter

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

Σχόλια επισκεπτών

Βέβαια το κοριτσάκι στην Θεσσαλονίκη χθες που γιόρταζε τα γενέθλιά της έφαγε τρία χιλιάρικα.
Στο Άστρος τα τριακοσάρια πάνε σύννεφο ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν μια.Απλά πείτε μας για ποιούς ισχύει ο νόμος και για ποιούς όχι

Βέβαια εκεί δεν τηρούνται τα μέτρα. Ενώ εδώ στα στενά του Άστρους και της Μελιγούς (ένα ενδεικτικό παράδειγμα) σταματούν και γράφουν απλό κόσμο. Τους απλούς μεροκαματιάρηδες , τους ανέργους και τους ηλικιωμένους ανθρώπους γράφουν για να παίρνουν κάποια άτομα μπόνους και να βγάζει λεφτά το κράτος.

Για δετε σε χημερινη ενορία εκκλησία στο γιαλό ανθρώποι στη λητουργία της Κυριακής και χορίς μάσκα και ο παπάς να ειδοποιή τον κόσμο ότι το απόγευμα θα ξανακάνει με παράκλιση. Γι αυτό έχει κατι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio