Παναγιώτης Κατσής: Εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε σχέδιο και γνώση για τον Άγιο Πέτρο

Τρί, 03/10/2023 - 17:43
Image

«Ο πρόεδρος του Αγίου Πέτρου , έξι ημέρες πριν τις εκλογές συνεχίζει στον ολισθηρό δρόμο των fake news, της δημιουργίας εντυπώσεων και της παραπλάνησης των πολιτών.

Αυτό ξέρει, αυτό κάνει, εδώ και χρόνια .

Διοχετεύει ψεύτικες πληροφορίες ,διαδίδει φήμες και προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την αγωνία των συμπολιτών μας για να κερδίσει ψήφους.

Η επιχειρηματολογία του, είναι βασισμένη στο ψέμα και στην συνειδητή προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

 Αλήθεια,

Τι ισχύει στην πραγματικότητα στον Άγιο Πέτρο; Αυτά που έλεγε για τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο προσωπικά για τέσσερα χρόνια , ή αυτά που ισχυρίζεται σήμερα ;;

 Αυτά που δημοσίευε ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου το καλοκαίρι του 2016 ή οι όψιμες αγάπες οι φετινές;

 Αυτά που ξεστόμισε ,κατά την πρόσφατη  γενική συνέλευση του χωρίου,  εναντίον του Δήμαρχου και συγκεκριμένων Δημοτικών Συμβούλων που κατάγονται από τον Άγιο Πέτρο ή  οι σημερινές αγκαλιές και τα ευχολόγια ;

Προς τι τόση τοξικότητα και διχαστικός λόγος;;

Μήπως τελικά θα χάσει περισσότερα απ΄ ότι …η καρέκλα του πρόεδρου ;

Τέλος δεν πρέπει να μάθουμε εμείς οι Αγιοπετρίτες ποιο ήταν το τίμημα αυτής της <<κωλοτούμπας>>;; ήταν προς όφελος του χωριού μας ή προσωπικό ;

Λυπάμαι για το δρόμο που επιλέγει να κινηθεί ενόψει εκλογών αποδεικνύοντας τον πανικό που άρχισε να τον διακατέχει μπροστά στη διαφαινόμενη ήττα του ,αλλά εμείς, συνειδητά , δεν θα τον ακολουθήσουμε .

Εμείς ξέρουμε πως το σύνολο της κοινωνίας μας  μιλά για την  αναγκαιότητα να φτιάξουμε μια κοινότητα ελκυστική.

 Όχι μόνον για εμάς που ζούμε εδώ και πονάμε τον τόπο μας, αλλά και για τους επισκέπτες. 

Δε λέω, καλές είναι βεβαίως  οι γιορτές και οι εκδηλώσεις, καλές οι τσιμεντοστρώσεις αλλά το χωριό μας χρειάζεται υποδομές.

 Χρειαζόμαστε ανάπτυξη.

Υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία αλλά για την αξιοποίησή τους απαιτούνται μελέτες ώριμες και αυτές δεν υπάρχουν.

 Οι ευκαιρίες όμως χάνονται ανεπιστρεπτί.

Γιατί έγινε αυτό;; Γιατί δεν υπάρχει συγκρότηση, οργάνωση, γνώση και όραμα.

Εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε σχέδιο και γνώση  και έχουμε καταθέσει   στην κρίση σας  συγκεκριμένες προτάσεις κοστολογημένες ,ρεαλιστικές  και εφαρμόσιμες.

Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μας με τη σημερινή απερχόμενη Κοινοτική Αρχή, η οποία έδειξε ότι δεν μπορεί και προσπαθεί να οικειοποιηθεί  έργα της περιφέρειας αλλά και βαπτίζοντας ως σημαντικά τα έργα διαχείρισης της καθημερινότητας.

Συγχωρείστε με αλλά απαιτούνται περισσότερα από ευχολόγια και από μερικές όμορφες μακέτες.

Δέσμευσή μας είναι στη συλλογική μνήμη ο Άγιος Πέτρος να μείνει ως παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή!!!!

Παναγιώτης Κατσής

Σχόλια επισκεπτών

Υποψηφιότητα κόσμημα για το χωριό μας ! Χωρις εξαρτησεις , χωρις "πατερουληδες" , χωρις το Βουδα. Δεν πηρες αναθεσεις , δε σε εκδίωξαν απο κανενα συλλογο με δικαστική απόφαση , δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος που αν χάσεις θα παρεις μεταθεση μετα απο τοσες καταγγελιες . Εισαι ενας απο εμας . Η αγαπη σου για το χωριο ειναι συνεχής και αδιακοπη 50 χρονια . Ειμαι περήφανη που θα σε ψηφίσω

Προφανώς ο 18.04 ήταν στην ομιλία εχθές στον Αγ Πέτρο κ σίγουρα ειναι ένας από τους υποψήφιους του καμπύλη που μεταφέρονται από χωριό σε χωριό σαν θίασος γιατί από αγιοπετριτες ήταν 10 άνθρωποι όλοι κ όλοι κ οι υποψήφιοι 40 χαχαχαχα. Όσο για τον Σακελαράκη κρατήσου, του ετοιμάζει τρικλοποδιά ο δήμαρχος . Έχει δώσει γραμμή για Κατσικάρη . Για να δούμε! Ο Τάκης ειναι ήρεμη δύναμη, μην τον υποτιμάτε . Θα δείτε πολλές ανατροπές.

Παναγιώτη οι κάτοικοι του Αγίου Πέτρου γνωρίζουμε τον χαρακτήρα σου την επιχειρηματική σου ικανότητα αλλά καί τό ενδιαφέρον σου για τον τόπο πού μεγάλωσες και πού ζεις δεν θα πάμε το χωριό μας 5χρονια πίσω θα είσαι Ο Πρόεδρος γιατί το θέλουμε εμείς που ζούμε εδώ στο χωριό μας

Ο Άγιος Πέτρος μπορεί να αποκτήσει την ανάπτυξη και την αίγλη του ξανά μόνο με εσένα πρόεδρο οι προηγούμενοι μόνο κακό έκαναν στο χωριό. Το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν οι καταγγελίες τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε σπίτια. Μην μιλήσω για τις κωλοτούμπες του Σακελλαράκη λίγο πριν την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του Καμπύλη. Οι κάτοικοι του χωριού μας πριν ψηφίσουν θα πρέπει να θυμηθούν πόσες μέρες δεν είχαν νερό το φετινό καλοκαίρι και πως όσοι είναι στο ψηφοδέλτιο του Καμπύλη τόσο στο τοπικό όσο και στο γενικό είναι για δικό τους και μόνο συμφέρον. Εύχομαι ναι εκλεγεί ο Γκαύρος δήμαρχος και ο Κατσής πρόεδρος μήπως δούμε άσπρη μέρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio