Ο Σωτήρης Λάτσης επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ»

Δευ, 07/08/2023 - 09:46
Image

Σε μια πρωτοφανή διαδικασία για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου μας και μετά από έναν γόνιμο διάλογο σε άριστο συναινετικό κλίμα, η Γενική Συνέλευση της Κίνησης «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ», αποφάσισε να συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με  επικεφαλής το Σωτήρη Λάτση.

Ο Σωτήρης Λάτσης έχει διαγράψει τη δική του ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει επί χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστάνιτσας. (Θα ακολουθήσει αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα).

Στη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  6 Αυγούστου στο Διοικητήριο του Παραλίου Άστρους, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της Κίνησης,εγκρίθηκε  ομόφωνα η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ της και παρουσιάστηκαν οι Βασικές Προγραμματικές Θέσεις, ο εμπλουτισμός των οποίων θα προκύψει μέσα από διαβούλευση των μελών της.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας έγινε με την κατάθεση των πρώτων υποψηφιοτήτων για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, οι οποίες εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.

Έχοντας ως κινητήρια δύναμη την πεποίθησή μας ότι αξίζει και μπορούμε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και την ενθουσιώδη υποστήριξη των συντοπιτών μας που πληθαίνουν κάθε φορά που συγκεντρωνόμαστε,

ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε ενεργό, προοδευτικό, οραματιστή πολίτη που επιθυμεί να έχει λόγο και ρόλο στην εξελικτική πορεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, να πλαισιώσει την υπερκομματική και αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ» και να συμμετέχει  στις διαδικασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου.

e-mail: vkynouriaotoposmas@gmail.com

 

Το Γραφείο τύπου της Δημοτικής Κίνησης

«Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ»

Σχόλια επισκεπτών

Οσμίζομαι ότι στο Δήμο μας θα πάει για τον Νικητή των εκλογών την Δεύτερη Κυριακή. Περιμένουμε να δούμε τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους και τα τοπικά συμβούλια. Όλα είναι ρευστά!!!!!!

Καλέ μου κυρ Σωτήρη σου εύχομαι να είσαι γερός και να παλεύεις αλλά τώρα που πας να μπλέξεις είναι 5ετια και στο τέλος της θα κοντεύεις τα 80. Δεν είναι πιο καλό να είσαι από κοντά να βοηθάς και να συμβουλευεις τους νέους; Με αγάπη στο λέω κι εκτίμηση

Μια ζωή για την αναποδιά εσείς. Έτσι απλά για να πείτε ότι κατεβήκαμε. Και να ανακατέψτε τα πράγματα για την δεύτερη Κυριακή.Σταθειτε μια φορά στο ύψος των περιστάσεων. Και όχι να βοηθάτε τον Παυ.... Μόνοι σας άραγε το αποφασίσατε όλο αυτό

Από τα δεκάδες προβλήματα του τόπου δεν έχει λυθεί κανένα. Στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα μηδέν. Ερήμωσε ο τόπος. Είναι σίγουρο ότι ο Λάτσης και πολλοί από αυτή την κίνηση πως μπορούν να κάνουν πολλά.
Τι φοβάστε λοιπόν λεβεντόπαιδα. Μήπως χάσετε κανένα ξεροκόματο ή κοκαλάκι;;

Κε Λάτση αν μπορούσα να ψηφίσω εδώ , θα σας επέλεγα πέρα από τις διαφορετικές μου κομματικές αντιλήψεις . Στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει δείξει ο λαός πως ψηφίζει υπερκομματικά και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου . Διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα καταλαβαίνω πως επικρατούν παλιές κομματικές αντιλήψεις . Ίσως από μεγαλύτερους σε ηλικία κατοίκους .
Αν και είμαι δημότης δήμου Αθηναίων με καταγωγή από τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας παρακολουθώ τα δρώμενα στον τόπο καταγωγής μου .
Την πορεία του Κου Λάτση την γνωρίζω χρόνια. Διέκρινα πάντα την παρουσία του για το ήθος του και το βαθύ ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Εύχομαι περισσότερο από οτιδήποτε ο νέος δήμαρχος να δώσει λύσεις για τα δύσκολα του τόπου μας . Χρειαζόμαστε την παρουσία των δημάρχων και το να δίνουν λύσεις πέρα και πάνω από κόμματα. Η αντιπολίτευση να είναι ουσιαστική και όχι τιμωρητική και ο τόπος να ανθίσει . Καλή επιτυχία .

Συγνώμη αυτος δεν ηταν χρονια πρόεδρος χωριου, δημοτικος συμβουλος και αντιδήμαρχος...? Τοτε γιατι δεν τα έφτιαξε όλα? Τωρα παρουσιάζεται ως νέα και σωτήρια λύση...? Θα τρελαθούμε τελείως???

Αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή που δεν έχεις ούτε το θάρρος να βάλεις το όνομα σου ούτε το ότι δεν ήταν αντιδήμαρχος δεν ξέρεις. Το μόνο που έχω να σου αναφέρω είναι ότι την μοναδική τετραετία που διοίκησαν τον τόπο έγιναν όσα έργα δεν μπορεί να φανταστεί το χαμηλών δυνατοτήτων μυαλό σου. Όσον αφορά τα ανωτέρω ρατσιστικά σχόλια των παραπάνω δεξιών περί μεγάλης ηλικίας κλπ το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι τον 90% των δεξιών νεαρών που κατεβαίνουν έχουν ως μοναδικό στόχο το βόλεμα καθότι οι περισσότεροι βαριούνται να κολλήσουν ένα ένσημο.

Φίλε Νίκο Λάτση..μιλάς για ρατσισμό ενώ συνεχίζεις με το δικο σου ρατσιστικό σχόλιο περί δεξιών..που η συμμετοχή τούς στα κοινά αποσκοπεί μόνο στο να βολευτούν. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η δεξιά και η αριστερά..με ενδιαφέρει να προοδεύσει αυτός ο τόπος. Ο τόπος όπου εργάζομαι και ζω μόνιμα με την οικογένεια μού..όχι ως επισκέπτης.

Υγ1 όσον αφορά την αναφορά σου στην τετραετία του 2002-2006και τα έργα που πραγματοποιήθηκαν την συγκεκριμένη περίοδο το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων σχολιαστών.
Υγ.2 χρόνια πολλά για την ημέρα με υγεία και ελπίζω σε μια ήρεμη προεκλογική περίοδο.

Καλή επιτυχία σού εύχομαι Σωτήρη για εμάς τούς πολίτες είναι επιτυχία η συμμετοχή σου για άλλη μια φορά στα κοινά είμαι σίγουρος από οποία θέση βρεθείς θα βοηθήσεις με τίς ιδέες σου με την πείρα σου και τις γνώσεις σου

Πες 23.28 ποια είναι αυτά τα ποοοολλλαααα έργα που έγιναν επί θητείας του για να μάθω και εγώ που δεν ξέρω???? Και αφού έγιναν τόσα ποοοολλλαααα έργα , γιατί έμεινε τόσο πίσω ο τόπος μας και ξανάρχεται να τον σώσει????
Άσε, δεν θέλω ξαναζεσταμενο φαγητό. Όλοι ξαφνικά γίνανε ξερολες , παντογνώστες και σωστηρες.
Στη θεωρια όλοι παίρνετε άριστα και στην πράξη 0 , όπως και ο σωτηρακης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio