Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος στο 2ο διεθνές φεστιβάλ Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα

Κυρ, 03/09/2023 - 11:01
Image

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτη Βαλασόπουλος από την Ζάτουνα γράφει στο Facebook:

Με την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κα. Σοφία Βουύλτεψη και την αγαπημένη φίλη και συνυποψήφια Γιάννα Σκουμπούρη στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, που δύο χρόνια μετά το θάνατο του μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη, διοργανώνει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη ΑΡΚΑΔΙΕΣ ΖΑΤΟΥΝΑ, με σημερινό αφιέρωμα στα 60 χρόνια από τη δολοφονία του Γρήγορη Λαμπράκη.

Σήμερα τιμούμε δύο από τις σημαντικότερες και επιδραστικότερες προσωπικότητες της Ελλάδος που αγωνίστηκαν για την Δημοκρατία και την Ειρήνη και άφησαν σπουδαία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές!

Σχόλια επισκεπτών

Η εκδήλωση είχε κι άλλους καλεσμένους κι άλλους ομιλητές εκτός από την αξιότιμη και αγαπητή μας κυρία Βούλτεψη αλλά ο κ. Βαλασόπουλος είπε να προτάξει μόνο τον κομματικό συμβολισμό. Συγνώμη αυτό είναι νοοτροπία Μαυρογιαλούρου 1960. Όπως και αυτό που έγινε στην Πελοπόννησο, με την πίκρα και απογοήτευση του κυρίου Νικά και χιλιάδων έντιμων νεοδημοκρατων που δεν είμαστε κοπάδι ούτε δεδομένοι σε κάθε παραγοντικό παιχνίδι. Θα μας βρείτε μπροστά σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio