Ο Γιάννης Παπαθανασίου υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη στη Λακωνία

Δευ, 31/07/2023 - 18:55
Image

Πέτρος Τατούλης: «Υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» για την Π.Ε. Λακωνίας τον δραστήριο και καινοτόμο επιχειρηματία κ. Γιάννη Παπαθανασίου.

 

Ο Γιάννης Παπαθανασίου είναι μηχανολόγος μηχανικός και ιδρυτής Λακωνικής ζυθοποιίας.

Με την ένταξή του στην παράταξή μας, «η Νέα Πελοπόννησος» ισχυροποιείται και ανανεώνεται. Η παρουσία του σηματοδοτεί τη «Νέα Εποχή» για την Πελοπόννησο της Παραγωγής και της Δημιουργίας, αφού εκπροσωπεί μια νέα γενιά αυτοδημιούργητων και επιτυχημένων επιχειρηματιών με όραμα και διάθεση προσφοράς».

Γιάννης Παπαθανασίου: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στη Λακωνία για τις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με συνέπεια και ευθύνη θα σταθώ στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Πέτρο Τατούλη.

Ο χώρος της Αυτοδιοίκησης και οι ανάγκες που προκύπτουν απαιτούν δυναμική συμμετοχή ώστε όλοι μαζί να χαράξουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον και προοπτική για τον τόπο μας.

Συστρατεύομαι με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», όπου μαζί με τα αξιόλογα, έμπειρα και νέα στελέχη της, θα οδηγήσουμε τη Λακωνία και την Πελοπόννησο σε μία αναπτυξιακή πορεία, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας».

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο Πέτρο προχώρα με ανθρώπους από την κοινωνία και άσε τους άλλους να μαζεύουν κομματικά στρατιωτάκια αδιάφορα και απωθητικά για τον κόσμο. Θα καταλάβουν στις εκλογές ότι ο κόσμος δεν είναι κοπάδι

Βαγγέλη αν δεν μας πεις πόσους σταυρούς πήρες στα Καστρίτοχωρια καλό θα είναι να μην ασχοληθείς με τα κοινά γιατί θα μας αφήσεις πολλά κενά όπως μας μας αφησε και Ο Γιάννης στη Γορτυνία ίσως κάποιοι δεν μας καταλάβουν αυτά όμως είναι τα Ελληνικά μου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio