Ο αθλητισμός στη Βόρεια Κυνουρία σε έμπειρα χέρια

Τετ, 04/10/2023 - 16:54
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με την ομάδα «Νέα Βόρεια Κυνουρία » του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Γκαύρου  θα αγωνιστεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Πέτρος Τομάρας.

Γεννημένος στον Άγιο Πέτρο , ο Πέτρος Τομάρας ζει εδώ και χρόνια στη Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα στα Κ .Βέρβενα .

 Σε ηλικια14 ετών τον ανακάλυψε ο Παναθηναϊκός από τις αλάνες όπου έπαιζε ποδόσφαιρο . Για τα επόμενα 7 χρόνια που έμεινε στην ομάδα έφτασε να γίνει αρχηγός του Παναθηναϊκού στην Κ 20  και να κληθεί σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων φτάνοντας έως την Εθνική Ελπίδων όπου είχε αρκετές συμμέτοχες .Υπήρξε συμπαίκτης με το Μίμη Δομάζο , Τοτη Φυλακούρη , Σπύρο Λιβαθινό, Χάρη Γραμμό , Βασίλη Κωνσταντίνου και πολλές άλλες από της μεγάλες δόξες του Παναθηναϊκού .   Στη συνέχεια διέγραψε τη δική του επιτυχημένη πορεία στο ποδόσφαιρο ως παίκτης του Αχαρναικού ,του Φωστήρα και του Ατρομήτου . Συνέχισε τη μεγάλη καριέρα του , ως  προπονητής σε μικρότερες ομάδες με αποκορύφωμα και κλείνοντας ουσιαστικά την καριέρα του , ως παίχτης – προπονητής για 6 ολόκληρα χρόνια ,στην επίσημα αγαπημένη ομάδα του χωριού του ,  ΑΟ ΠΑΡΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ  .

Επαγγελματικά τον τράβηξαν οι επιχειρήσεις καθώς μαζί με τον Αγιοπετρίτη πεθερό του, παρήγαγαν  τα περίφημα λουκούμια  και βανίλιες Βομβύλα. Στη συνέχεια <<πήρε μεταγραφή>> στον Όμιλο EVEREST αναλαμβάνοντας τον απαιτητικό τομέα της ανάπτυξης και τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας καταγράφοντας τεράστια επιτυχία . 

Τώρα ως συνταξιούχος , καθότι ζει μόνιμα στη Βόρεια Κυνουρία ,  αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διεκδικώντας την ψήφο των κατοίκων της Βόρειας Κυνουρίας .

 Ο ίδιος δηλώνει :

<< Με μεγάλη χαρά και ευθύνη αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας Δημήτρη Γκαύρου  να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέα Βόρεια Κυνουρία », ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Μαζί με την οικογένεια μου, έχω την ευτυχία και την χαρά να ζω στο Δήμο μας ,βιώνοντας την καθημερινότητά του , κυρίως στον χώρο του αθλητισμού, όπου έχω ασχοληθεί  επαγγελματικά .

Έχοντας διατελέσει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε μεγάλους συλλόγους της χώρας, έλαβα την απόφαση να είμαι «συμπαίχτης» του Δημήτρη Γκαύρου  σε ένα διαφορετικό «γήπεδο» από εκείνα που βρέθηκα όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας.

Με την πολυετή εμπειρία, μέσα από το επαγγελματικό μου περιβάλλον, θέλω και εγώ να συμβάλλω με τις εμπειρίες , τις γνώσεις και τις <<γνωριμίες>> μου προκειμένου  να αναδειχτεί η Βόρεια Κυνουρία μέσα από τα αθλητικά της γεγονότα και δρώμενα. Να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές και τα κατάλληλα αθλητικά προγράμματα για όλους τους συμπολίτες μας, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας μέσα από τον αθλητισμό και το «ευ ζην».

Στόχος σε αυτόν τον «αγώνα» δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά η προσπάθεια όλων μας να αποκτήσει η Βόρεια Κυνουρία τη χαμένη της αίγλη και  τη θεση που της αξίζει.>>

Σχόλια επισκεπτών

Για ποια έργα πανηγυρίζει ο κ. Δαλιάνης στο FACEBOOK ??

Για το γήπεδο του παραλιου ? Έργο Μαντα
Για το γήπεδο Κορακοβουνίου? Έργο Μαντα
Για την ενεργειακή αναβάθμιση που έπρεπε να είχε ξεκινήσει 4 χρόνια και ξεκίνησε τώρα? Έργο Μαντά

Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κύριε Δαλιάνη ο κόσμος ξέρει ,γνωρίζει δεν είναι πρόβατο.

Λιγότερα για εντεταλμένο...έχει παίξει μπάλα σε ομάδες του τοπικού κ υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα..
Μέχρι κ η σκουριά Βούλας είχε ενδιαφερθεί..να μην πω για Μπαρτσελόνα..μυρωδιαδες

Που ήσουν τόσα χρόνια; Πότε ενδιαφέρθηκες για τον Δήμο, και ειδικά για τα αθλητικά του Δήμου;
Για τα ψιχουλάκια ενδιαφέρεστε, και εάν δεν εκλεγήτε πάλι θα εξαφανιστήτε. Αφήστε τον κόσμο να επιλέξει και μην τάζετε αυτά που δεν μπορείτε να κάνετε.

Μιας και χρειάζεται και το ΟΑΚΑ συντήρηση,μήπως να πάει και εκεί ο Μαντάς να το τελειωποιησει και να το συντηρήσει; Επειδή τα φτιάχνει και τα ολοκληρώνει όλα.Μην τρελαθουμε κιόλας!!!

Κρατάω την αγάπη και τον σεβασμό που εισπράττω κάθε ημέρα από όπου και αν πέρασα σε όλο τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας !!! Ευχαριστώ και ελπίζω την Δευτέρα να είμαστε νικητές για να κάνω πραγματικότητα τα αθλητικά όνειρα όλων αυτών των νεαρών που αγωνιούν!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio