Νέα πυρά Βλάση εναντίον Τατούλη από το Άστρος (vid)

Fri, 22/02/2019 - 20:38

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης βρέθηκε στο Άστρος, προκειμένου να στηρίξει την πρώτη επαφή του Παναγιώτη Νίκα, δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, με τον κόσμο του Δήμου σε κομματική κυρίως συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, όπου για ακόμα μία φορά επιτέθηκε στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Ο κ. Βλάσης ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευση και αμέσως αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη σε τηλεοπτικό σταθμό της Πελοννήσου, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ξεκαθάρισε τα πράγματα ως προς το γιατί δεν στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη η παράταξη, τόσο εξαιτίας της κομματικής του συμπεριφοράς όταν ήταν στη ΝΔ -για άλλη μία φορά τον θεώρησε υπεύθυνο της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή- αλλά και εξαιτίας της αναποτελεσματικότητάς του, όπως είπε, ως περιφερειάρχη, καθώς η Αρκαδία βρίσκεται στην τελευταία θέση από άποψη ανάπτυξης.

Ακολούθως, στήριξε τον Παναγιώτη Νίκα, αναφέροντας ότι είναι αμιγώς αυτοδιοικητικός, ότι είναι πολύ επιτυχημένος δήμαρχος και ότι είναι η ξεκάθαρη επιλογή της ΝΔ.

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal.gr - Astrosnews.gr

Video

Comments

Submitted by Παλιος Νεοδημοκρατης on Sat, 23/02/2019 - 12:56 Permalink

Τουλαχιστον 1300 ατομα στην συγκεντρωση ειδαμε .Μεγαλο το παγωτο που ερχεται για Νικα και Βλαση .Τα ενδοπαραταξιακα σκαμπιλια ειναι κοντα θα εχουμε πολλα γελια

Submitted by laik on Sat, 23/02/2019 - 16:07 Permalink

Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα για να μάθουν κάποιοι να σέβονται , δε θέλουμε νοματαίους και κομματάρχες , τέτοιους είχαμε . ΠΑΓΩΤΟ στους έξυπνους και είναι εύκολο !

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio