Νέα Βόρεια Κυνουρία: Παρουσίαση του προγράμματος στα Κάτω Βέρβενα (pics)

Πέμ, 28/09/2023 - 12:44
Image
Image
Image

Εικόνες από την επίσκεψη στα Κάτω Βέρβενα! Παρουσιάσαμε το πρόγραμμα μας και είχαμε μια πολύ όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού και όχι μόνο. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για μια "Νέα Βόρεια Κυνουρία".

Για χωριά που θα βρίσκονται στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο!

Δημήτρης Γκαύρος, Νέα Βόρεια Κυνουρία

 

 

Σχόλια επισκεπτών

ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΥΛΗ? ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο Κ ΓΚΑΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ.

Οι φωτογραφίες είναι απόδειξη του παντός εν τέλει!!

Σε ενα καφενείο που το προηγούμενο βράδυ είχε 15 ανθρώπους και 50 υποψήφιους την επόμενη μέρα στο ίδιο καφενείο πήγε ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του χωριού που σύμφωνα με ειδήμονες τους έχουν γυρίσει την << ΠΛΆΤΗ》 όμως το καφενείο ήταν γεμάτο από βερβενιώτες και όχι από υποψήφιους. Καλό βράδυ σε όλους

Στη Μελιγού ενημέρωση θα υπάρξει και θα δείτε αν είχε κόσμο ο καμπύλης όχι που ο γκαυρος όταν πήγε τα μάζεψε και έφυγε γιατί έφαγε πόρτα.Αλλα το μόνο που άφησε το κάτι της του στο ταβερνάκι δίπλα .

Το αν είχε ή όχι κόσμο το γνωρίζουν καλά όσοι παρευρέθηκαν... αυτό όμως που θα έπρεπε να σας απασχολεί ΒΕΡΒΕΝΙΩΤΕΣ αρείναι ο απολογισμός του προέδρου.Εβροντηξε και ο τόπος με αυτά που κατέθεσε.Ονομαστικά χωρίς υπεκφυγές... έργα και ημέρες.Τα πάντα όλα.Αυτά θα πρέπει να σας ενδιαφέρουν... αντί να λέτε τί καλά που είχαμε ένα τέτοιο πρόεδρο!! Ρωτήστε κ εμάς.Μόνιμοι κάτοικοι κ όχι παραθεριστές όπως εσείς κ στο χωριό μας τίποτα... Εσάς σας πρόσφερε τα πάντα και με τι ασχολείστε...

Συμπεριφορές νηπίων...Εγώ πήγα πρώτος στα χωριά,όχι εγώ έβγαλα πρώτος το πρόγραμμα...Είστε σοβαροί ρε παιδιά;;Είναι δυνατόν οι υποψήφιοι να μην επισκεφτούν όλα τα χωριά;; Αν πάει κάποιος πρώτος ο άλλος αν θα πάει την άλλη μέρα σημαίνει ότι τον αντιγράφει;; Ο ένας θα πάει τη μια μέρα ο άλλος την άλλη...Ο ένας έβγαλε πρώτος πρόγραμμα ο άλλος αργότερα..Οι επισκέψεις στα χωριά,οι παρουσιάσεις των υποψηφίων,και το πρόγραμμα των συνδυασμών είναι δεδομένα ότι θα γίνουν άσχετα αν ο ένας συνδυασμός προηγείται του άλλου σε κάποιο από αυτά! Άκουσον άκουσον αντιγράφει ο γκαυρος τον καμπυλη στις επισκέψεις στα χωριά...Δήμαρχο πάμε να βγάλουμε όχι πρόεδρο 15/μελούς...Κι εκεί πιο σοβαρά θα φερονταν. ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio