Με το Ξηροπήγαδο συνέχισε ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» τις επισκέψεις του στις Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Πέμ, 28/09/2023 - 13:09
Image
Image

Συνεχίζει τις επισκέψεις ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης συνοδευόμενος από υποψηφίους/ες συμβούλους του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής».

Χθες, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε το Ξηροπήγαδο όπου συναντήθηκε με κατοίκους της Κοινότητας στο πρώην Δημοτικό Σχολείο και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στην Κοινότητα όπως: οι ασφαλτοστρώσεις, η συντήρηση του Κοινοτικού γραφείου, οι τσιμεντοστρώσεις, η διάνοιξη δρόμων πυροπροστασίας, η δημιουργία εσωτερικού δικτύου μονοπατιών, οι συντηρήσεις δρόμων και τα έργα στο πλαίσιο του τεχνικού προγράμματος. Επιπλέον έγινε αναφορά στα έργα που είναι σε εξέλιξη όπως το μεγάλο έργο της αγροτικής οδοποιίας Ξηροπηγάδου, στις λιμενικές μελέτες που υλοποιούνται για την κατασκευή και νομιμοποίηση του λιμανιού, όπου έγινε και μια μικρή παρουσίαση καθώς και το έργο  διαμόρφωσης εισόδου Ξηροπηγάδου.  

Επίσης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το ήδη συμβασιοποιημένο έργο κατασκευής νέας δεξαμενής ύδρευσης που αφορά και το Ξηροπήγαδο καθώς και για το γεγονός ότι έχει υποβληθεί πρόταση χρηματοδότησης κατασκευής του βασικού αγωγού τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος.

Όσον αφορά τη νέα θητεία τόνισε ότι προτεραιότητα αποτελεί η αναζήτηση χρηματοδότησης για τη κατασκευή λιμανιού καθώς και για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού με την ωρίμανση των απαιτούμενων μελετών και η υλοποίηση του δικτύου ύδρευσης.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας και τονίστηκε για ακόμη μια φορά η καθαριότητα που πραγματοποιείται και έχει αναβαθμίσει το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων.

Συνεχίζουμε υπεύθυνα το έργο μας και στη νέα θητεία πάνω στις βάσεις που θέσαμε.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio