Με την ανακοίνωση του Κουρτέση Αλβέρτου (Βαγγέλη) συνεχίζει ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Πέμ, 31/08/2023 - 13:05
Image

Καλωσορίζουμε στη Μεγάλη μας Ομάδα τον Κουρτέση Αλβέρτο (Βαγγέλη), συνταξιούχο Υπουργείου Υγείας.

Αναβαθμίζουμε και ισχυροποιούμε την ομάδα μας με ανθρώπους που δείχνουν έμπρακτα την προσφορά τους και δίνουν προτεραιότητα στον πολίτη.

Βιογραφικό

 

Ο Αλβέρτος (Βαγγέλης) Κουρτέσης εργάστηκε στο Κέντρο Υγείας Άστρους για 28 χρόνια σαν Διοικητικός Υπάλληλος, ενώ σήμερα είναι συνταξιούχος του Υπουργείου Υγείας.

Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας στον ΠΗΓΑΣΟ ΘΥΡΕΑΣ επί σειρά ετών και Γενικός Αρχηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

Τα τελευταία 3 έτη υπηρετεί τον τόπο του σαν τοπικός σύμβουλος Κοινότητος Παραλίου Άστρους.

Είναι παντρεμένος με τη Λαγονίκου Σοφία και είναι πατέρας 2 τέκνων.

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια επισκεπτών

Αυτός δεν είναι που είχε εισηγηθεί στο διοικητήριο του Παραλίου ότι τα στελεχοι της νέας κίνησης άμα τελικά δεν κατέβει να μην μπουν υποψήφια σε άλλο ψηφοδέλτιο??πρέπει να είναι πολύ σταθερός στις απόψεις του.να τον εμπιστευτούμε 😂😂😂.

Ένταξη τα είδαμε όλα.μετα από την απόφαση σου αυτή είμαι πλέον σίγουρος ότι έχεις κάνει και τις τέσσερις δόσεις του εμβολίου και έχεις ψηφίσει και Κούλη.τετοιο γύρισμα μπιφτεκας ούτε ο φιλίκο δεν το κάνει στην Ψησταριά.απορω με τι μούτρα θα γυρνάς στο Παράλιο.

Μπράβο Βαγγέλη σταθερός και ακλόνητος απέναντι στο ασκέρι του Καφέ Μαντά όπως και τις προηγούμενες εκλογές που πάλεψες απέναντι τους. Τους πονάει γιατί νόμιζαν αλλά για το Παράλιο.αλλα αποχαιρετάνε τώρα τη γοργόνα τα καφεκούτια

Δεν ψηφίζω στο Άστρος,δεν ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις αλλά να καταλάβω λίγο..Κατηγορείται ένας άνθρωπος πιο πανω,διότι είναι σύριζα και εντάσσεται με παράταξη υποψήφιου που τον υποστηρίζει η ΝΔ! Απ"ό τι ξέρω δεν κατεβαίνει κάποιος του σύριζα και ο αγωνας για τη δημαρχία, είναι μεταξύ 2 της ΝΔ! Άραγε,ο κ.Καμπύλης ή ο κ.Γκαύρος δεν έχουν εντάξει στην ομάδα τους άτομα του πασοκ ή του σύριζα; Στις δημοτικές εκλογές καλό είναι να επιλέγουμε πρόσωπα και όχι κόμματα..Για την ικανότητά τους,την προσφορά τους,το ενδιαφέρον για τον τόπο! Καλό είναι να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε τις επιλογές ενός ανθρώπου ούτε να μέμφεται επειδή πηγαίνει με τον νυν δήμαρχο...Έλεος με αυτές τις μικρότητες

Πριν από τέσσερα χρόνια είχε κατέβει στο τοπικό με τον συνδιασμό του Κωνσταντίνου (ΝΔ) και τώρα κατεβαίνει στο γενικό με τον συνδιασμό του Καμπύλη (ΝΔ).και να φανταστεί κανείς ότι είναι από τα πιο δραστήρια στελεχοι του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο μας αν κρίνουμε τις αναρτήσεις που κάνει στα social media.απο κάτι τέτοιους το ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει στο 5%..ακούς εκεί ο Αλβέρτος Συριζαιος....χαχαχαχα

Εάν κάποιοι ποτίζουν δωρεάν από Γεωτρήσεις του Δήμου έχετε την ίδια ευθύνη καί εσείς τής Αντιπολίτευσης κ κ ίσως καί μεγαλύτερη κάνετε στραβά μάτια να το φέρετε αύριο στο Δ Σ αλλιώς εισατε ίδιοι τότε τη να περιμένουμε από εσάς

Πίσω από την ανωνυμία τους κάποιοι βγάζουν εμπάθειες Γκαιμπελικού τύπου.
Είστε άξιοι της μοίρας σας.Δεν ασχολείστε και δεν εκτιθεστε στα κοινά γιατί απλά δεν υπαρχετε.
Ξέρετε μόνο τα κρίνετε και να βγαζετε τα άρρωστα εσώψυχα σας για να καλύψετε
το έλλειμμα της προσωπικότητας σας.
Γιατι ασχολείστε με το τι κάνει ένας υποψήφιος και γίνεστε κριτές των άλλων.Ο συγκεκριμένος πήρε τις αποφάσεις του και έκρινε που πρέπει να ενταχθεί.Κοιταξτε τα χάλια σας και πιείτε τις μπυριτσες σας για να σκοτώσετε το χρόνο σας.Δεν έχετε αλλά ενδιαφέροντα.Μεχρι εκεί φτάνετε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio