Με την ανακοίνωση της Δικαίου - Βέργου Πέτρης συνεχίζει ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Πέμ, 31/08/2023 - 16:06
Image
Image

Καλωσορίζουμε στη Μεγάλη μας Ομάδα τη Δικαίου-Βέργου Πέτρη.

Η έντονη κοινωνική της δράση, η εθελοντική και ανιδιοτελής της προσφορά  αποδεικνύουν το ήθος και τις αξίες της.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο για τον τόπο μας, το μέλλον μας.

Βιογραφικό

Η Πέτρη Δικαίου – Βέργου είναι καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας. Κόρη του Βασιλείου Δικαίου και της Κωνσταντίνας Καμπύλη. Γεννήθηκε στο Άργος, μεγάλωσε στο Άστρος και τα  τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή μας.

Η Πέτρη χαρακτηρίζεται για την πολύχρονη ενασχόλησή της με τα κοινά καθώς και την έντονη εθελοντική της δράση. Η ανιδιοτελή της προσφορά, η αλληλεγγύη της και το ομαδικό πνεύμα χαρακτηρίζουν το ήθος και τις αξίες της. Πιο συγκεκριμένα έχει συνεχή και αδιάλειπτη συμμετοχική δράση στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων τα τελευταία 15 χρόνια. Επίσης τα τελευταία χρόνια διατελεί πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

Ακόμα είναι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους και συντονίστρια στην ομάδα των θεατρόφιλων. Επιπλέον είναι μέλος του συλλόγου φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους. Τέλος οργανωτικό μέλος της εθελοντικής διακονίας Δολιανών. Είναι παντρεμένη με τον Βέργο Γιάννη και έχουν δύο κόρες.

 

Σχόλια επισκεπτών

η καλυτερη επιλογη του δημαρχου μια γυναικα με λογο ηταν μεγαλη η συμβολη της το οτι εμεινε το σχολειο μας ανοικτο ενω μερικοι και μερικες απο τα δολιανα ηθελαν να κλεισει μην τα ξεχναμε αυτα μπορει να πειραζει μερικους και θα πονεσουν τα χερια τους να γραφουν πικροχολα σχολια αλλα δεν πιανουν αυτα επανασταες του πλ΄ηκτρολογιου γραψτε οτι θελετε ΠΕΤΡΗ προχωρα ο κοσμος ξερει και κρινει εισαι αξια και δεν μπορουν να σε σταματησουν εξ αλλου πετροβοόυν τα δεντρα που εχουν καρπο αγνοησε τα σχολια και προχωρα ειμαστε μαζι σου καλη επιτυχια

η καλυτερη επιλογη μια γυναικα με λογο και οραμα αλλα και ορεξη. οσο για σας που θα γραψετε και θα προσπαθήσετε να ιντικαρετε εχω ενα να σας πω μην το πάθετε σαν τις εθνικες εκλογες που χτυπουσαν τον μητσοτακη και μετα σας σαρωσε

Είναι αισθητό πως η ανωνυμία δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να εκφράσει τα πικρόχολα σχόλιά του με τόσο χυδαίο και αγενή τρόπο. Και φαίνεται ξεκάθαρα από όσα λέγονται πως κανένας απ' αυτούς δεν έχει συναναστραφεί ούτε ελάχιστα την Πέτρη.
Δεν με πληγώνουν όσα γράφονται κάτω από αυτό το άρθρο, και είμαι σίγουρη πως δεν επηρεάζουν ούτε εκείνη, γιατί ξέρω ποια είναι πραγματικά και πόσο απέχει από όσα τις καταλογίζονται.
Με στεναχωρεί βαθύτατα όμως που υπάρχουν άνθρωποι στο κοινωνικό σύνολο με το οποίο αλληλεπιδρώ καθημερινά που επιλέγουν να γράψουν τέτοια λόγια για κάποιον συνάνθρωπό τους. Και κυρίως με θλίβει ότι αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να διαχειριστούν έτσι τα κενά που γιγαντώνονται μέσα τους.
Ας ψάξει κανείς τον εαυτό του στα λόγια του. Πάντα εκεί βρισκόμαστε κρυμμένοι. Και αντί για υπονόμευση και γκρίνια μπρος σε κάθε ελπίδα για εξέλιξη, καλό θα ήταν να υπάρχει ευγνωμοσύνη και υποστήριξη. Αν πραγματικά διεκδικούμε καλύτερες μέρες. Αν όντως θέλουμε το καλό της κοινωνίας.

Μπράβο ρε παιδιά! Κριτήριο το ""φαίνεσθαι"επειδή είναι σε κάποιες φωτογραφίες;Τι κοληματα έχετε πια ποιος είναι στις φωτογραφίες..Είπε ποτέ η γυναίκα ότι δεν μένει στα δολιανά;Δεν έκανε τότε αγώνα για το σχολείο;; Απλά δουλεύει στην ευρύτερη περιοχή! !Εδώ,κάποιοι υποψήφιοι είναι από χωριά και μένουν Άστρος! Παίζει ρόλο; Όχι! Πείτε ένα σοβαρό επιχείρημα για το οποίο είστε αρνητικοί με την υποψηφιότητά της,όχι όμως ότι δεν λέει ότι μένει δολιανά...Κάπου ώπα δηλαδή!!!

Εγώ κ των 8'20 Ψηφίζω Καμπύλη αλλά Δ Σ που δεν τον ψηφίζω πήγε στο πατέρα του και είπε Ο δεν ψηφίζει Καμπύλη να ψηφίσω καί ας μην το πιστεύουν εσείς τη θα κάνατε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio