Με την ανακοίνωση της Αναγνωστάκου- Χατζηγιάννη Χριστίνας συνεχίζει ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Πέμ, 31/08/2023 - 18:49
Image

Συνεχίζουμε με την ανακοίνωση των υποψηφίων μας και υποδεχόμαστε με χαρά για ακόμα μια φορά στον συνδυασμό μας την Αναγνωστάκου- Χατζηγιάννη Χριστίνα, χημικό.

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών η ομάδα μας ενδυναμώνεται με πρόσωπα που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους με πίστη στις αρχές και στις αξίες τους.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Χριστίνα Αναγνωστάκου- Χατζηγιάννη είναι απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών με Ειδίκευση στην Κλινική Χημεία και τελειόφοιτη στην Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστήμιου  Πελοποννήσου. Έχει επίσης αποκτήσει βεβαίωση Οινολογικής Εκπαίδευσης Τμήματος Χημείας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2019 εκλέκτηκε Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και ορίστηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειας Κυνουρίας, θέση που κατέχει από το 2019 έως σήμερα.

Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσοβιοτεχνολογίας, του Ελληνικού  Ινστιτούτου Παστέρ, ως επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Κυτταρομετρίας Ροής του Τμήματος Ανοσολογίας-Ιστοσυμβατότητας του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» και έχει ολοκληρώσει πρακτική εξάσκηση στο Ανοσολογικό και Βιοχημικό τμήμα του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός».

Έχει πραγματοποιήσει επικουρία μελών Δ.Ε.Π. στην άσκηση φοιτητών του Τμήματος Χημείας και έχει εργαστεί ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στο Γενικό Λύκειο Άστρους, στο πλαίσιο της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης. Επίσης, έχει εργαστεί ως Χημικός σε ιδιωτική επιχείρηση απεντομώσεων – απολυμάνσεων, ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης και ποιοτικού ελέγχου του προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Γεωργική Παραγωγή και ως υπεύθυνη ανακύκλωσης στο Τμήμα Διαχείρισης Πρασίνου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στη διάρκεια πεντάμηνου και οχτάμηνου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια και έχει παρακολουθήσει  σεμινάριο στο γνωστικό αντικείμενο «Στελέχη λειτουργίας και παρακολούθησης εγκαταστάσεων λειτουργίας αποβλήτων», καθώς και σεμινάριο με τίτλο «Κατάρτιση στελέχους εξαγωγικών επιχειρήσεων».

Επίσης, έχει παρακολουθήσει διαλέξεις της Ακαδημίας Πολιτών στο γνωστικό αντικείμενο της  Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής και έχει συμμετάσχει στα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, με αντικείμενο την Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής.

Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στη φιλοξενία μαθητικών αποστολών της 35ης Διεθνούς Ολυμπιάδας  Χημείας και ως εκπαιδευτικός έχει διδάξει εθελοντικά, στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνικό Φροντιστήριο», του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, έχει άριστη γνώση Αγγλικών και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι παντρεμένη με τον Θανάση Χατζηγιάννη, λογιστή και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο.

Σχόλια επισκεπτών

Αξία γυναίκα και προσωπικότητα, έχει καταφέρει ήδη πάρα πολλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Γνωρίζει πως να αποκρούει τους μύδρους που της εξαπολύουν, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση σε ότι αναλαμβάνει. Καλή επιτυχία.

Ξέρουν πως είσαι δυνατή και ικανή, γιαυτό σε πολεμάνε. Αν δε μπορείς εσύ τότε δεν μπορεί κανείς. Μην ακούς τους κακεντρεχείς που σχολιάζουν μονίμως, άκου τον υπόλοιπο Δήμο που βλέπει τι έχεις κάνει.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

Μπράβο Χριστίνα συγχαρητήρια.εισαι δύναμη.ειδαμε κ στο συμβούλιο τους έκανες πατσια.καρκουλης χαρβαλος κ καφές δεν ήξεραν τι να πουν.ο κόσμος βλέπει δεν είναι χαζός.προχωρα είμαστε μαζί σου

Μορφωμένη,δυναμική,εργατική και πάνω από όλα με "λεγειν" για να αποκρους τις επιθέσεις.πραγματικα σε θαυμάσαμε στο τελευταίο συμβούλιο που τις δεχόσουν κατά ριπας.κανενας άλλος δεν θα τα είχε καταφέρει, εσύ με το τρόπο σου και τη τοποθέτηση σου βγήκες και κερδισμένη κι αυτό γιατί είσαι ειλικρινής με ότι λες.εννοειτε έχεις τη στήριξη μας,τέτοια χρειάζεται ο τοπος

Η πιο αξιόλογη, με δυνατό βιογραφικό,με ευχέρεια λόγου,με λογικές τεκμηριωμένες απαντήσεις, επικοινωνιακή και γνώστης στο πόστο που βρίσκετε, σοβαρή και καθόλου του φαίνεσθαι μα και αποφυγή σε ανούσιες κινήσεις
Η πιο δυνατή υποψήφια και από τους δύο συνδιασμούς!!!!!!!
Χριστίνα προχώρα και έχεις τη στήριξη μας...

κ των 15'36 ποιός είπε ότι ι κόσμος δεν βλέπει βλέπει πολύ καλά Νερό δεν είχαμε να πιούμε να πλυθουμενα μαγειρέψουμε έγινε το μάτι μας γαρίδα Ο κ Βλάχος είναι αλήθεια δεν είχε 14 σελλιδες βιογραφικό αλλά είχαμε νερό πίναμε ποτιζαμε καί τα λουλουδάκια ακόμα Αλήθεια εσύ όταν κομπιαζεις πνιγεσαι πινης βιογραφικό?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio