Λυτρίβης: Στόχος μας το 2028 η Περιφέρειά μας να αποτελεί Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Πρότυπο σε όλα

Πέμ, 31/08/2023 - 10:26
Image
Image

Στη Λευκή Νύχτα στην Τρίπολη βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Πτωχού "Η Πελοπόννησος Μπροστά", Γιώργος Λυτρίβης.

Ο ίδιος αναφέρει:

"Στη «Λευκή νύχτα» στη Τρίπολη με τον Δημήτρης Πτωχός - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου . Μία ωραία βραδιά με πολύ κόσμο που διασκέδασε, και μια ευκαιρία να τονωθεί η αγορά και η τοπική οικονομία.

Η οικονομία και η ανάπτυξη αποτελεί το ζητούμενο στο οποίο θα δώσουμε σκληρές εξετάσεις ,αν οι πολίτες μας εμπιστευτούν τη Διοίκηση, και πρέπει να επιτύχουμε.

Το σχέδιό μας για τη Περιφέρεια στηρίζεται σε 7 βασικούς άξονες-προτεραιότητες την βιώσιμη ανάπτυξη, τη προσέλκυση επενδύσεων, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τον εκσυχρονισμό των υποδομών, την προστασία του φυσικού πλούτου, την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Ο συνδυασμός αυτών θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ομάδα μας εργάζεται και σχεδιάζει προς αυτή τη κατεύθυνση. Στόχος μας είναι το 2028 η Περιφέρεια μας να αποτελεί Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Πρότυπο σε όλα."

Σχόλια επισκεπτών

Ρε συ Λυτρίβη μας δουλεύεις κανονικά? Εδώ δεν πρόσφερες τίποτα σαν δημοτικός σύμβουλος κάθε ευρωπαικό πρόγραμμα το καταψήφιζες μόνο και μόνο επειδή το έφερνε ο Καμπύλης και τώρα θα κάνεις την περιφέρεια πελοποννήσου πρότυπο? Έχεις βγει στον ιδιωτικό τομέα? Ξέρεις ποια είναι τα προβλήματα των κατοίκων της Πελοποννήσου ή το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να φωτογραφίζεσαι με κομματικά στελέχη και να αυτοπροβάλεσαι? Εκτός αν αυτό εννοείς και εδώ..... Σε αυτό είσαι μανούλα δεν σε φοβάμαι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio