Λαμπρόπουλος: Θέλω να προχωρήσουμε μπροστά, να κάνουμε εκείνα τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να αισθανόμαστε υπερήφανοι

Παρ, 06/10/2023 - 11:42
Image

Έτοιμος δηλώνει για την μάχη της κάλπης ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών - Οικονομικών - Οργανωτικών – Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης στην μεταλιγνιτική εποχή (Μεγαλόπολη), κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος σε συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr. «Είμαστε έτοιμοι για να συνεχίσουμε ένα παραγωγικό έργο, ακόμα πιο δημιουργικά. Είναι μία ήρεμη προεκλογική περίοδος, αν και υπήρξαν προσπάθειες από την παράταξη του κ. Τατούλη να δημιουργηθούν τοξικές αντιπαραθέσεις, δεν τους ακολουθήσαμε, ούτε εμείς ούτε οι πολίτες τους ακολουθούν», επεσήμανε.

Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε για τον επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρη Πτωχό, και το όραμά του για την περιφέρεια την επόμενη πενταετία.

Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ένας άνθρωπος, ένας μηχανικός, δοκιμασμένος στην δουλειά του που έχει ένα όραμα να μετατρέψει την Πελοπόννησο σε μία σύγχρονη, ψηφιοποιημένη, πράσινη περιφέρεια

Ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε για το έργο που έχει ολοκληρωθεί αυτήν την τετραετία στην Αρκαδία, τονίζοντας ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια με έργα που ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ. Μίλησε για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, για τις παρεμβάσεις που έγιναν για την ενίσχυση του τουρισμού και των επιχειρήσεων ανέργων που επιδοτήθηκαν μέσω ΕΣΠΑ.

«Θέλω να προχωρήσουμε μπροστά, να κάνουμε εκείνα τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να αισθανόμαστε υπερήφανοι και από τα οποία η Αρκαδία θα πάψει να έχει το θλιβερό προνόμιο συρρίκνωσης του πληθυσμού»

Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε για τους νέους στόχους και τις προτεραιότητες που έχει θέση για τη νέα εποχή της Αρκαδίας, που έχουν να κάνουν με την υλοποίηση νέων έργων οδοποιίας, με την προσέλκυση τουριστών, με την προσέλκυση επενδύσεων και με τη μείωση της ανεργίας.

Το μήνυμά τουγια τους πολίτες είναι:

Καλώ όλους τους Πελοποννησίους και τους Αρκάδες να στηρίξουν την παράταξή μας για μία νέα ισχυρή Πελοπόννησο που θα μπορεί να ακολουθεί τις περιφέρειες της Ευρώπης σε όλους τους τομείς.

Ζητώ από τους συμπολίτες μου στην Αρκαδία να με στηρίξουν καταθέτοντας το βιογραφικό μου, την ειλικρινή σχέση συνεργασίας τις ανοιχτές πόρτες που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τις όποιες αστοχίες υπήρχαν στις προσπάθειές μου, καταθέτοντας τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και την ειλικρινή προσπάθεια να βοηθήσω την Αρκαδία.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Σχόλια επισκεπτών

Αγαπητέ Χρήστο με αυτές τις παλαιοκομματικές νοοτροπίες δεν προχωράμε καθόλου μπροστά. Αντίθετα, γυρίζουμε πάρα πολύ πίσω. Στο λέω με όλη την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο σου και την πορεία σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio