Λαϊκή συνέλευση ζητεί η παράταξη «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Δευ, 26/09/2022 - 13:13
Image

Η παράταξη "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" και εγώ προσωπικά,ζητούμε και απαιτούμε από τον πρόεδρο του τοπικού κοινοτικού συμβουλίου Π.Άστρους κο Κωνσταντίνου Νικόλαο να συγκαλέσει (ως ο νόμος ορίζει... μια φορά το χρόνο),λαική συνέλευση στο Π.Άστρος για να απολογηθούμε για τα πεπραγμένα μας,να δώσουμε εξηγήσεις γύρω από αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία μας και να προγραμματίσουμε τα μελλούμενα.Ας πάψουμε να λειτουργούμε μέσω παρεών,φατριών και συμβούλων κι ας ακούσουμε τη φωνή και την απαίτηση των πολιτών.Επιλέγουμε το αίτημα αυτό να το προτάξουμε δια της παρούσης οδού(κοινωνικά μέσα δικτύωσης),δεδομένου οτι δεν εμπιστευόμαστε και τόσο κάποια άλλη.. 

Με τιμή και σεβασμό προς όλους:Πέτρος Χάρβαλος,κοινοτικός σύμβουλος,επικεφαλής συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ".

Σχόλια επισκεπτών

Έχει πλάκα ο Μαντάς με την ακολουθία του. Όταν έκανε ο Ρουπας συνελεύσεις τον έλουζε κρύος ιδρώτας και κρυβόταν στις μπαρδουκες. Τωρα θέλει συνελεύσεις αφού δεν βρίσκει πουθενά κοινό. Μακάρι να γίνει γιατί θα πέσει πολύ γέλιο !!!

Τόσο πολύ τρέμετε τη λαϊκή συνέλευση που αναφέρετε συνέχεια το ονομα του Μαντα. Γιατί? Φοβαστε τον κόσμο? Ο άνθρωπος κάθε μέρα στο Παραλιο Αστρος είναι, όπως ήταν πάντα. Από τον πρόεδρο, τον βλέπουμε περισσότερο. Να τα λέμε κι αυτά..

Απάντηση δε βλέπω όμως επίσημη!!!!!θα ρωτήσει τους συμβουλατορες τωρα και θα μας απαντήσει μετά ότι η νόμιμη διαδικασία δεν είναι ετούτη και θα έπρεπε να προηγηθεί.....και ολλοι θα ξέρουμε ποιος θα κρύβετε από πίσω γιατί απλά ούτε να μιλήσει δεν ξέρει ο πρόεδρος !

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την οποιαδήποτε αντίδραση σε μια λαική συνέλευση που κι ο νομοθέτης έχει προβλέψει, για να χτυπήσει την πολιτική αυθαιρεσία κι ο ενεργός πολίτης..εύχεται. Μάλλον οι αντιδράσεις προέρχονται απ'αυτούς που δεν επιθυμούν ή δεν δύνανται να απολογηθούν.Ή είναι φερέφωνα των γνωστών σκοτεινών κέντρων.Όλα στο φως και άμεσα λέμε εμείς.Σας προκαλούμε να αναδείξετε το δίκαιο των επιλογών σας ή να κρυφτείτε στα λαγούμια σας.

Να γίνει οπωσδήποτε συνέλευση και να μπουν όλα τα θέματα και ειδικά η προστασία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της πλατείας από καλαντζουκες και παραπήγματα σε ψησταριές. Να τεθούν οι πολεοδομικές παρανομίες και όλοι μαζί να προστατέψουμε το Άστρος από την αυθαιρεσία όπως λέει και ο κύριος Χαρβαλος.

Εάν 10:23 τεθούν οι "πολεοδομικές παρανομίες " κι εφαρμοστεί απαρέγκλιτα η κείμενη νομοθεσία, θα κλάψουν μανούλες σε δεκατέσσερις γενεές. Ένας τεχνικός Μαλεβός θα φτιαχτεί τουλάχιστον από τα μπάζα των κατεδαφίσεων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio