Καμπύλης: Το Άγιο Πνεύμα να δώσει σε εμάς τους αυτοδιοικητικούς καθαρό μυαλό για λήψη σωστών αποφάσεων (vid)

Παρ, 06/01/2023 - 15:31
Image

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Παράλιο Άστρος με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί την δοξολογία και τον καθιερωμένο αγιασμό των Υδάτων. 
Ο δήμαρχος της Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος για την γιορτή και έκανε δηλώσεις μετά το πέρας των εορτασμών. 
Αρχικά, επεσήμανε ότι μετά από πολύ καιρό τους δόθηκε η ευκαιρία να γιορτάσουν με την λαμπρότητα που τους αξίζει τα Θεοφάνια στο Παράλιο Άστρος. 
Ευχαρίστησε  θερμά όλους τους προσκεκλημένους και τον κόσμο  που τους τίμησαν με την παρουσία τους, όλους όσους συμμετείχαν στον εορτασμό καθώς και όλο το  προσωπικό του Δήμου για την προσπάθεια που κατέβαλλε για τον επιτυχή εορτασμό της ημέρας.

Κλείνοντας ευχήθηκε το Άγιο Πνεύμα να δώσει φώτιση σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση να τους χαρίσει καθαρό μυαλό για την λήψη σωστών αποφάσεων. 

Ιδιαίτερα φέτος που είναι μια εκλογική χρονιά να έχουμε την δυνατότητα να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις
 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Νέος Παραλιωτης και Γέρος στα μυαλά γράφει στο f Ο αγιασμός των υδάτων στο Άστρος κάποιος άλλος γράφει και δείχνει φωτογραφίες και γράφει Άστρος Παράλιο εάν κκ το επιθυμούν να Ονομαστεί το Παράλιο Άστρος ΆΣΤΡΟΣ η κάτοικοι Παραλίου δημοψήφισμα τώρα για συνένωση τότε θα μπορείτε να λέτε ότι το Κολ/κο Τραπέζι Έγινε στο Άστρος αλλά τα ΟΥΖΑ τα είπιαν στο Μονοπώλιο

κ Των 20, κ 39 Υπάρχει λύση εφόσον πολύ το θέλετε να Ονομαστή Παραλία Άστρους όπως λένε Παραλία Ν Κίου Παραλία Τυρού Παραλία Αγ Ανδρέα κ λ π για όλα υπάρχει λύση εάν δεν σας αρέσει να το επαναφέρετε Σκάλα

Οποίος δεν αγαπάει το χωριό του (Παράλιο Άστρος )να πάει στον Αγ Ιωάννη όπου κατάγεται στο πατρικό του σπίτι και μην μας τσαμπουναει το Άστρος καί τό Άστρος εμείς ειμαστ το Παράλιο Άστρος με τίς Παραλίες μας το Λιμάνι μας και τις καθαρές θάλασσες

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio