Η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» συνεχίζει με την παρουσίαση του υποψηφίου προέδρου της Κοινότητας Ωριάς

Παρ, 29/09/2023 - 17:36
Image

Η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» συνεχίζει την παρουσίαση των υποψηφίων στις Κοινότητες του Δήμου μας.

Καλωσορίζουμε στη Μεγάλη μας Ομάδα τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κοινότητας Ωριάς Κουτσιούμπης Βασίλειος, Συνταξιούχος.

Συνεχίζουμε υπεύθυνα, συνεχίζουμε ενωμένοι για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα!

Σχόλια επισκεπτών

Αυτές είναι κωλοτουμπες! Ο Δήμαρχος που δεν πάτησε στην Ωρια βρήκε άνθρωπο να κατεβάσει.. Και ποιον ? Το θείο ενός παιδιού υποψηφίου που έχει κάνει τα πάντα για το χωριό του . Πόσο λίγος είσαι τελικά ρε Ραβαλη.. Είσαι για λυπηση!

Ο ψουψου δεν έβαλε για να βγει πρόεδρος ρε παιδιά . Το έχει δηλώσει κιόλας! Έβαλε για να παλέψει να κόψει τον Γιώργη τον ανοιψιο του που βάζει με τον Καφέ. Τα έχει ξανακάνει αυτά κ στο παρελθόν. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες ψουψου..

Νομάρχη έρχεται καταιγίδα ! Σε βλέπω μόνιμο στα Βούρβουρα. Τι έφτιαξε πάλι ο άνθρωπος? Πασοκατζης , εκθειάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και σε όλες τις δημοτικές εκλογές υποψήφιος με τα Δεξιά ψηφοδέλτια.. Από μένα έχεις τρεις σταυρους μόνο κ μόνο επειδή δεν ξέρεις πουθε παν τα τέσσερα!!

Α ρε βασιλη πάλι θέλησες να ασχολούνται όλοι μαζί σου! Αυτή τη φορά όμως το παρακάνες και έδειξες ποιος είσαι ..απεναντι στον ανηψιο σου??? Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιοι είναι δίπλα σου!
Μέχρι εκεί έφτασες??? Ντροπή ρε Βασιλάκη! Δεν έχεις τσίπα επάνω σου?

Εντύπωση μου κάνει πάντως που και αυτός και ο Λογοθέτης βγάλανε φωτογραφία με τη δημαρχαρα τους στη πλατεία του Καστρίου.Γιατι δεν τον πήραν από το χέρι να του δείξουν και τις δικές τους πλατείες;οτι χειρότερο πέρασε σε δημοτική αρχή ήταν αυτός.Οσο για τον υποψήφιο της Ωριάς γελάει ο κόσμος.Πριν ένα μήνα τον έβριζε τώρα κάτι του έταξε και μπήκε υποψήφιος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio