H Wendy Copage υποψήφια με το ΜέΡΑ25 στην Αρκαδία

Τρί, 11/04/2023 - 19:51
Image

Είμαι η Wendy Copage, υποψήφια βουλευτής με το Mera25 στην Αρκαδία. Είμαι μόνιμος κάτοικος Τυρού,  όπου ζω εδώ και περίπου 16 χρόνια. Βρίσκομαι στην Ελλάδα πάνω από 35 χρόνια. Εργαζόμουν στην Αθήνα ως περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων για έναν διεθνή εκδοτικό οίκο. Η δουλειά μου με οδήγησε σε όλη την Ελλάδα και αποφάσισα να κάνω την Αρκαδία σπίτι μου λόγω της υπέροχης ορεινής ερημιάς και του ανέγγιχτου τοπίου.

Ο Έλληνας γιος μου ελπίζει τώρα να επιστρέψει στην πατρίδα και να εγκατασταθεί μόνιμα εδώ σε ένα παλιό σπίτι που ανακαινίζει. Αυτή τη στιγμή διευθύνει μια φιλανθρωπική οργάνωση για τους πρόσφυγες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πάντα θαύμαζα και σεβόμουν το πνεύμα των απλών Ελλήνων και είμαι πολύ περήφανη που έγινα Ελληνίδα πολίτης τον Οκτώβριο του 2021 μετά από εντατικές σπουδές με τη βοήθεια πολλών ντόπιων Ελλήνων φίλων.

Περνάω τον χρόνο μου εδώ, σε εθελοντική βάση, ανακαλύπτοντας και σημαδεύοντας τα παλιά μονοπάτια, τα οποία αποτελούν ένα μοναδικό και πολύτιμο κομμάτι της κοινωνικής ιστορίας της περιοχής μας. Είμαι επίσης εθελόντρια για τον Εθνικό Δρυμό Πάρνωνα όπου εργάστηκα για πάνω από 5 χρόνια βοηθώντας στην έκδοση βιβλίων για τα φυτά και τις πεταλούδες της περιοχής μας.

Βλέπω τον εαυτό μου ως ακτιβίστρια παρά ως πολιτικό. Όταν βλέπω την ανάγκη επίλυσης ενός προβλήματος δεν περιμένω να μου το ζητήσουν ή να περιμένω το σύστημα να δώσει λύση, απλώς πάω και κάνω κάτι για αυτό. Πολλοί ντόπιοι θα με έχουν δει να περπατάω τακτικά στους κεντρικούς δρόμους και να μαζεύω σακούλες με σκουπίδια από την άκρη του δρόμου. Η περιοχή μας είναι τόσο όμορφη και νιώθω ότι πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ για να τη διατηρήσω έτσι.

Έτσι, τώρα, στις πρώτες μου Εθνικές Εκλογές από τότε που έγινα Ελληνίδα πολίτης, κατεβαίνω υποψήφια με το ΜέΡΑ25 επειδή, αφού μελέτησα τις απόψεις και τις λύσεις τους, αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη ευκαιρία να αρχίσω να λύνω μερικά από τα πιο σημαντικά για μένα ζητήματα.

Τα τρία βασικά θέματα που είναι πολύ σημαντικά για μένα είναι η δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον. Ιδιαίτερα το περιβάλλον είναι το κλειδί, επειδή ζούμε σε έναν εύθραυστο πλανήτη που καταστρέφεται από τον καταναλωτισμό. Ας συνεργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε έναν πράσινο πλανήτη για τα παιδιά μας και τις μελλοντικές γενιές. Για να το πετύχω αυτό, θα επιδιώξω να είμαι στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης του βιώσιμου τουρισμού που θα προσφέρει καλές θέσεις εργασίας και παράλληλα θα διατηρεί και θα σέβεται την υπέροχη φύση και την ιστορία της περιοχής μας.

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο Wendy για το ποιοτική δουλειά που κάνεις και την όμορφη παρουσίασή σου. Εύχομαι να έχεις επιτυχία στον εκλογικό αγώνα. Ανεξαρτήτως πάντως του εκλογικού αποτελέσματος, να έχεις υγεία και μακάρι να αφυπνιστούμε και να πάρουμε μπρος από το παράδειγμά σου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio