Γ. Καμπύλης: Κοιτάζουμε τους πολίτες στα μάτια - Εμπιστευθείτε μας για να ολοκληρώσουμε το έργο μας (vid)

Δευ, 07/08/2023 - 12:42
Image

Εννέα περίπου εβδομάδες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης σε συνέντευξή του στο AstrosNews.gr έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου της παρούσας δημοτικής αρχής, μίλησε για τους επόμενους στόχους της παράταξης, αλλά και αναφέρθηκε στους επικριτές του έργου του και στους πολιτικούς του αντιπάλους που διεκδικούν τη διοίκηση του δήμου.

Το νέο μας ψηφοδέλτιο θα απαριθμεί τουλάχιστον 120 άτομα

Η παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής»  με επικεφαλής του Γ. Καμπύλη, νυν δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, έχει ήδη ξεκινήσει τις ανακοινώσεις υποψηφίων, δίνοντας προτεραιότητα στα νέα πρόσωπα, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του δημάρχου νυν δημοτικοί σύμβουλοι και άνθρωποι που βρίσκονταν στο ψηφοδέλτιο και στις προηγούμενες εκλογές.

Υπάρχουν κάποιοι που για δικούς τους προσωπικούς τους λόγους δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι

Εμείς είμαστε ανοιχτοί με όλους όσοι ταυτίζονται με τις απόψεις της παράταξης, με τις αξίες και με τους στόχους μας.

Ο κ. Καμπύλης απάντησε και σε ερωτήσεις μας σχετικά με το αν κάποιο κόμμα θα στηρίξει την υποψηφιότητά του στις εκλογές, αλλά και για τα έργα που δεν θα προλάβει να ολοκληρώσει  πριν από τη λήξη της θητείας του.

Έργα τα οποία έχουν μείνει πίσω, είναι από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» είπε, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή έχει θέσει ως στόχο να εκμεταλλεύεται όλα τα χρήσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις προσκλήσεις.

Επίσης προβλήματα και καθυστερήσεις σε έργα οφείλονται στην covid-19 εποχή ή ακόμα και στην πρόσφατη ενεργειακή κρίση.

Προχωράμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και βήμα - βήμα προχωράμε

Ο κ. Καμπύλης μίλησε αναλυτικά για τα έργα που υλοποιούνται στον δήμο, δίνοντας κάποιες εξηγήσεις για το χρονικό διάστημα που αυτά γίνονται, αφού έχει λάβει επικριτικά σχόλια για την εποχή που αυτά πραγματοποιούνται, λίγο πριν από τις εκλογές, δηλαδή.

«Είναι σε εξέλιξη πάνω από 25 έργα στον δήμο»

Εκτενής ήταν η αναφορά που έκανε για το έργο ανάπλασης της πλατείας Αγίου Ανδρέα, τονίζοντας ότι οι ενέργειες για το έργο έχουν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2022.

«Αυτοί που συνέταξαν τον φάκελο, καταψήφισαν την κυκλοφοριακή μελέτη (σ.σ.: η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Μαντά)  του έργου καθυστερώντας τις εξελίξεις και την πορεία υλοποίησής του, αφού αναγκαστίκαμε να κάνουμε τροποποίηση της εν λόγο μελέτης»

Τον Μάρτιο του 2023 υπεγράφη η σύμβαση του έργου και τώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. «Αποτελεί θράσος αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη μεγάλη καθυστέρηση να έρχονται και να μέμφονται τη δημοτική αρχή για τον χρόνο εκτέλεσης του έργου»

Σε ερώτησή μας για το αν ο ίδιος προσωπικά έχει δεχθεί «χτυπήματα» κάτω από την μέση είπε: «Εμείς έχουμε το θάρρος, την ειλικρίνεια να κάνουμε έναν απολογισμό έργου πριν από τις εκλογές, έχουμε την ευθύτητα να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και να εξηγήσουμε τι έχουμε κάνει»

Οι διαδικασίες υλοποίησης ενός έργου που γίνεται σήμερα, έχουν ξεκινήσει έως και 15 μήνες νωρίτερα

Όσον αφορά στην προηγούμενη διοίκηση, ο κ. Καμπύλης ανέφερε ότι όταν ανέλαβε την διαχείριση του δήμου, ανέλαβε ένα δήμο σχεδόν χρεοκοπημένο με έλλειμμα ύψους 1.300.000 ευρώ.

«Δεν θα κρίνω τους επικεφαλής, εμείς καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν για ακόμα μία φορά, γιατί έχουμε εγκεκριμένο στρατηγικό σχεδιασμό, επιχειρησιακό πρόγραμμα εγκεκριμένο από το δημοτικό συμβούλιο. Εμείς έχουμε το θάρρος να κοιτάζουμε τους πολίτες στα μάτια και ζητάμε από τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν για να ολοκληρώσουμε το έργο μας»

Video

Σχόλια επισκεπτών

Άστα τα ψέματα σου δεν περνάνε πλέον αυτά σε καταλάβαμε δρν τρώμε σανό έκανες μεγάλη απραξία αθτα που κάνεις τώρα για να σκεπάσεις τα μάτια του κόσμου δεν περνάνε....

Έρχεται μεγάλο σκαμπίλι να ξέρεις δήμαρχε κατέβαζε Αθηναίους εσύ υποψήφιους που θα φτιάξουν το Δήμο.....

Και ποιον να ψηφίσεις.. ; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.. η απόλυτη απογοήτευση το Παράλιο που θα έπρεπε να είναι πρότυπο .. το Άστρος ερήμωσε.. οι τσιγγάνοι κόβουν βόλτες ανενόχλητοι.. φωτισμός και νερό δεν υπάρχουν.. έχουμε σταματήσει και εμείς οι πολίτες να ενδιαφερόμαστε ποια..μόνο οι καρέκλες για το μισθό πολλαπλασιάζονται εκεί υπάρχει κινητικότητα

Για βγες Δήμαρχε να κάνεις μια ανοιχτή κουβέντα με τους πολίτες και τους τουρίστες στο αμφιθέατρο του Παραλίου ένα βράδυ.. να τους κοιτάξεις στα μάτια που και να τους ζητήσεις να σε εμπιστευθούν με την όποια ειλικρίνεια.. τότε ναι και μόνο για το θάρρος θα άξιζε να συνεχίσεις τη προσπάθεια

ΠΟΙΟ ΈΡΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ? ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΈΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ? ΤΟ ΈΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΤΣΙΓΓΑΝΟ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΑΝΎΠΑΡΚΤΑ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ, ΓΟΥΒΕΣ, ΧΩΜΑΤΌΔΡΟΜΟΙ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΊΟΥ, ΑΝΎΠΑΡΚΤΑ ΌΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΤΣΙΓΓΑΝΟ, ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ, ΧΟΡΤΑΡΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΌΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΌ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ.... ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΈΡΕΤΡΟ....ΚΙ ΑΠΌ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΈΣΟΔΑ Ο ΔΉΜΟΣ? ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΦΥΣΙΚΆ. ΑΛΛΆ ΈΡΓΑ ΜΗΔΈΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ.... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΈΛΕΙ ΈΡΓΑ ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ....Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΈΡΓΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΆΛΙ ΜΕ 60%....ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΊ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΎ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΌ... ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΈΛΥΣΕ? ΚΑΝΕΝΑΣ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.... ΝΑ ΦΈΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΌ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΧΆΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ.... ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΥΔΡΕΥΣΕΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΛΛΆ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ! . ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕΛΈΤΗ ΤΟΥ ΙΓΜΕ... ΡΩΤΉΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ! ΚΑΙ ΒΆΛΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΒΚ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.... ΌΧΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!

Ο κ. Καμπύλης παρήγαγε έργο είτε σας αρέσει είτε όχι.
Ίσως δεν ολοκληρώθηκε όλη η προσδοκία του και προσδοκίες μας. Ξέρετε όμως ουσιαστικά το γιατί;
Θα σας πω εγώ μερικά.
1. Παρέλαβε ένα Δήμο με ενάμιση περίπου εκατομμυρία ευρώ χρέος.
2. Ντουλάπες με σκελετούς καταλαβαίνουν πολλοί τι εννοώ.
3. Μελέτες έργων και δραστηριοτήτων εκθέσεις ιδεών με αποτέλεσμα να συνταχθούν από την αρχή.
Συνέχεια σύντομα και για πολλά ακόμα.,... Ως πρώτη μικρή ελάχιστη γεύση αυτά....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio