Επιστροφή Γιώργου Δαλιάνη στην ενεργό δράση;

Παρ, 07/01/2022 - 11:09
Image

Όλο και πιο συχνές είναι οι εμφανίσεις στα κοινά το τελευταίο διάστημα του Γιώργου Δαλιάνη.  Χθες μάλιστα στο καθιερωμένο πολιτικό τραπέζι στο Παράλιο Άστρος βρέθηκε εκεί δίπλα στον Κώστα Βλάση. 

Αρκετοί είναι οι ψίθυροι που αναφέρουν πως ο κύριος Δαλιάνης είμαι έτοιμος να εμπλακεί ξανά ενεργά στην πολιτική σκηνή.

Το ζήτημα είμαι όμως από πιο πόστο θα εμπλακεί αν το έχει αποφασίσει...Περιφερειακό Σύμβουλος;Στον Δήμο;Στην τοπική κοινότητα;

Αναμένουμε τις εξελίξεις...

Σχόλια επισκεπτών

Καλά τα λέτε αλλά έχετε υπόψη ότι ο Γεώργιος Δαλιάνης ποτέ δεν έλειψε από τα κοινά. Πάντα ήταν και είναι ενεργός. Κι από αξιώματα χορτασμένος, δεν πρόκειται να τον δείτε να τρέχει πάλι για σταυρούς σε πλατείες και μπαλκόνια. Έχει και τον τρόπο και το δίκτυο να εκφράζεται και να γίνεται σεβαστή η άποψη του.

Ο Δαλιάνης πάντα παρών ήταν και ποτέ δεν έλειψε ούτε απουσίασε από τα κοινωνκά δρώμενα.Άφησε τεράστιο έργο πίσω και υποδομές .Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε . Είχε και έχει το θάρρος της γνώμης του και τη δυναμική της παρουσίας γιατί έχει προσωπικότητα. Όσα και να του καταμαρτυρείτε δεν τον αγγίζει τίποτα. Άλλοι είστε χαμαιλόντες και κουνάβια ,άλλοι είστε κομπλεξικοί ,τουλάχιστον έχετε την ανωνυμία να ξεθυμαίνετε.....Χρόνια πολλά ....καλή χρονιά!

Γιώργο προχώρα. Τα παιδιά αποδείχθηκαν ανίκανα να διοικήσουν. Μπες μπροστά στο προσκήνιο όχι στο παρασκήνιο, γιατί εκεί υπάρχουν και άλλοι που δε σε αφήνουν. Σε χρειάζεται ο τόπος. Μην ακούω για περιφέρειες και για κοινότητες. Ανασκουμπώσου.

Με προσευχές στις εκκλησίες Δήμαρχε τα έργα δεν αρχίζουν. Για να κάνεις έργα θέλει τόλμη και γνώση. Καλό παιδί ο Δήμαρχος αλλά για Παππάς είναι άριστος.
Πάντως μαθαίνω κάτι σοβαρό ετοιμάζεται…….

Καλά έκανε το site και ανέβασε τα περί επανεμφάνισης Γιώργου
Ας κατέβει και τότε θα δει και αυτός αλλά και οι υπόλοιποι την αξία του απλά θα κάνει ευκολότερο το έργο σε πιθανό νεοεισελθεντα στα τοπικά πράγματα είτε το θέλει η δε το θέλεις ο Γιώργος και η παρέα του είναι παρελθόν η περιοχή θέλει νέα πρόσωπα αυθαρτα εξαλου η διαφορά του νέου φηφοφορου με τους υπάρχοντες διοικούντες είναι πάρα πάνω από μισό αιώνα που να πας και ποιο να εμπνεύσεις

Αστρινός Σαβ. 8/1/22-08: 41

Είναι τουλάχιστον άηθες και υπάγεται στις διατάξεις του νόμου περί θρησκευτικών πεποιθήσεων, το να ειρωνεύεσαι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Δήμαρχου. Σε διαβεβαιώ λοιπόν ότι ο δήμαρχος από παιδικής ακόμα ηλικίας είναι ένας ορθά θρησκευόμενος άνθρωπος, πάντοτε εκκλησιαζόμενος και συμμετέχων στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας μας. Θα τολμούσα δε να πω, πως ως Δήμαρχος προφανώς λόγω κάποιων αναγκαστικών υποχρεώσεων ή φόρτου εργασιών δεν εκκλησιάζεται όπως πρώτα. Η παρουσία του λοιπόν στις εκκλησιαστικές τελετές , δεν απορρέει μόνον από την υποχρέωσή του ως Δημάρχου όπου αυτό προβλέπεται , αλλά είναι έμφυτος.
Και μην ξεχνάς αγαπητέ Αστρινέ Σαβ. 8/1/22-08: 41 ότι η ειρωνεία είναι η πιο φτηνή και φτωχή εκδήλωση πνεύματος !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio