Δημητρακοπούλου: Αυτή είμαι... η Τζένη της Αρκαδίας

Σάβ, 16/09/2023 - 20:12
Image

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη Τζένη Δημητρακοπούλου ύστερα από δημοσίευμα  με ανάρτηση της στα social media ξεκαθαρίζει τις κινήσεις που έκανε πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά της.

Το πρώτο που σκέφτηκα, όταν με πήραν τηλέφωνο πρωί πρωί να μου πουν πως έχω "αφιέρωμα" στα parapolitika.gr του Σαββάτου, ήταν "ωχ, τι θα μάθω για τον εαυτό μου τώρα, που μιλάνε όλοι και με ερμηνεύουν καλύτερα από εμένα την ίδια?"

Πληροφορήθηκα λοιπόν, πως θα περάσω από Πειθαρχικό και θα διαγραφώ και από απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Λοιπόν, να εξηγηθώ γιατί δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό.

Πρώτον, ΠΡΙΝ από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, σεβόμενη τις καταστατικές διαδικασίες έστειλα τη παραίτησή μου, στα ανώτερα όργανα του κόμματος και όχι στον τύπο, για επικοινωνία και μόνον.

Πόσο πιο ξεκάθαρο?

Σε μια εποχή, που πολιτικοί σκελετοί, παραμένουν γαντζωμένοι, με νύχια και με δόντια, σε όποια καρέκλα βρίσκεται μπροστά τους, εγώ άφησα θέση στο ανώτερο όργανο, της κομματικής ιεραρχίας.

Ιδεολογικά, εξακολουθώ να είμαι φίλος του ευρύτερου χώρου της Πατρωτικής Κυβερνώσας Κεντροαριστεράς.

Δεν έχω λάβει γνώση και δεν με αγγίζει οποιαδήποτε απόφαση των τύπων, γιατί πήρα τις αποφάσεις μόνη μου και την ευθύνη των πράξεων μου.

Ευχαριστώ τον συντάκτη, γιατί άθελά του, παρα τη πληροφορία, με γέμισε χαρά με τον τίτλο:

Η Τζένη της Αρκαδίας!!!

Αυτό είμαι, της Αρκαδίας... και γι' αυτό θα παλεύω!!!

Για την Αρκαδία

Για τους ανθρώπους της

#Me_ti_Tzeni

Σχόλια επισκεπτών

Σοβαρά κυρία Δημητρακοπούλου ;
Τι μας είπες τώρα εξαργυρωσες και εσύ σαν νέος Τ
Ιούδας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που σε στήριξαν μόνο για το τομαρακι σου δεν είσαι η μόνη βέβαια αλλά τίτλους δεν κατακτά κάποιος γιατί έτσι τον βολεύει Άκου η Τζένη της Αρκαδίας είσαι η Τζένη του μπαμπά σου και της μαμάς σου φύκια για μεταξωτές....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio