ΔΕΕΠ Αρκαδίας: Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ με αυτοπεποίθηση και πατριωτική ευθύνη για να χαράξει ένα μέλλον ανάπτυξης και προόδου

Σάβ, 28/01/2023 - 18:00
Image

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Αρκαδίας για το νέο έτος.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης , ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος , ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας ,ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης , ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης ,οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και Μανώλης Σκαντζός , οι πρώην Δήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Σωτηρόπουλος , Σταύρος Χριστόπουλος, Ηλίας Αποσκίτης και Γιώργος Δαλιάνης και ο πρώην Δήμαρχος και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Επίσης την εκδήλωση μας τίμησαν οι Πολιτευτές Αρκαδίας κ.κ. Γιάννης Κατσίρης και Νίκος Γιαννακόπουλος , ο Τομεάρχης κ. Στέφανος Πωθος , ο Συντονιστής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γιαννάκης , ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παναγιώτης Λεμπέσης , Πρόεδροι Συμβουλίων, Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αρκαδίας , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής μαζί με μέλη , ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλης Ψυχογιός, ο Πρόεδρος και μέλη του συλλόγου Νοσηλευτών Αρκαδίας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΕ και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ κ. Παναγιώτης Κοσκινάς , η Αντιπρόεδρος και τα μέλη των Φυσικοθεραπευτών Αρκαδίας-Αργολίδας κα. Νίκη Δικαίου, οι Πρόεδροι και μέλη των ΔΕΕΠ Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνιας , κ.κ. Παναγιώτης Ζαχαριάς , Γιάννης Δούζης, Δημήτρης Σουφρίλας , ο Πρόεδρος και τα μέλη Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ κ. Αγησίλαος Μαρίνης ,ο Πρόεδρος και το συμβουλίου της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. κ. Νίκος Κουτσόγιωργας, ο Πρόεδρος της ΚΤ.ΥΠ. κ. Τιμολέων Κατσίπος, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης του Κ.Κ. Τρίπολης κ. Παναγιώτης Δρούζιας.

Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης μας εκτός από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ήταν η αναδρομή στο παρελθόν της Νομαρχιακής μας οργάνωσης. Τιμήσαμε για την προσφοράς στην παράταξη και τη ΔΕΕΠ Αρκαδίας τους πρώην Πρόεδρους της ΝΟΔΕ Αρκαδίας (όσοι από τους πρώην Προέδρους δε βρίσκονταν εκεί θα παραλάβουν την πλακέτα κατ’ ίδιαν ).

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν ο γιος του πρώτου προέδρου της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Θωμά Ορφανόπουλου Χρήστος, ο γιος του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου Χρήστος, ο γιος του Γιάννη Ψυχιογιού Βασίλης, ο Γιώργος Καρλής, η κόρη του Γιώργου Πλειώτα Θεοδώρα, ο Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Τιμολέων Κατσίπος και ο Βασίλης Μπιστόλας.

Ευχαριστούμε όλους για τη μαζική συμμετοχή καθώς και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ με αυτοπεποίθηση και πατριωτική ευθύνη για να χαράξει ένα μέλλον ανάπτυξης και προόδου με μια χώρα στην πρωτοπορία των διεθνών γεωπολιτικών εξελίξεων, μια κοινωνία ενωμένη, ισχυρή, ανθρώπινη, αξιοσέβαστη στην Ευρώπη και στον κόσμο.

ΥΓ. Τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς θα παραλάβουν οι τυχεροί από τα γραφεία της ΔΕΕΠ Αρκαδίας από (αύριο) Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

ΔΕΕΠ Αρκαδίας

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio