Δ. Παπαδόπουλος: Η κυβέρνηση που θα σχηματίσουμε, θα είναι μακράς πνοής

Πέμ, 18/05/2023 - 11:35
Image

Στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» του Open μίλησε το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Διονύσης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου και τον κ. Μιχάλη Κριθαρίδη, υποψήφιο βουλευτή με το ΜέΡΑ 25 στη Θεσσαλονίκη.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την κυβέρνηση ειδικού σκοπού, στην οποία αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και έγινε κεντρικό αντικείμενο συζήτησης αλλά προκάλεσε και τα πυρά της αντιπολίτευσης.

«Είναι λογικό και πολλά να ακούγονται, και πολλά να συζητιούνται. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο, αλλά είχε περάσει ανεπαίσθητα το θέμα. Την Κυριακή το βράδυ θα αποτυπωθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα που θα δίνει τη δυνατότητα στο πρώτο κόμμα που εμείς πιστεύουμε ότι θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, να δίνει τη δυνατότητα να σχηματίσει κυβέρνηση μακράς πνοής».

Όλα αυτά θα εξαρτηθούν άμεσα από το αποτέλεσμα της κάλπης. Θα είναι συγκεκριμένης, μεγάλης προοπτικής η κυβέρνηση που θα σχηματίσουμε.

Ο κ. Γεωργίου, από την πλευρά του, αναφερόμενος στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού, επεσήμανε ότι αυτό θα φέρει πλήρη παράλυση στη χώρα, και ζήτησε ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια ισχυρή κυβέρνηση.

Ο κ. Κριθαρίδης είπε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει κάθε δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό», και ότι «η βάση του ΣΥΡΙΖΑ θα τους κρίνει», και επεσήμανε ότι τα περί μακράς πνοής και τα περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού δεν αφορούν το ΜέΡΑ 25 και ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει κάθε μνημονιακή κυβέρνηση που θα προκύψει.

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος, έδωσε και συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς που έχουν μεγάλη ουσία. Η επόμενη μέρα της εκλογής της 21ης Μαΐου θα φέρει μια συγκεκριμένη πραγματικότητα. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Οι ευθύνες μας θα είναι συγκεκριμένες».

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio