Απόστολος Σπυρόπουλος: Δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα, έκανα τη δική μου υπέρβαση (vid)

Τετ, 19/04/2023 - 16:40
Image

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στον τηλεοπτικό σταθμό Αction24 εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολος Σπυρόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για την συνειδητή, όπως είπε χαρακτηριστικά, απόφασή του να αφήσει το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του Νίκο Ανδρουλάκη και να κατεβεί υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της χώρας από το 2010»

Απάντησε σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου για την επαγγελματική του πορεία και για το πόσο αυτό τον ωφέλησε στην πολιτική του πορεία.

«Δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα, είχα πάντα έναν διαφορετικό δρόμο, έκανα τη δική μου υπέρβαση», είπε.

Ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα των ασφαλιστικών εισφορών και στην οικονομική σταθερότητα που πρέπει να αποκτήσει η χώρα.

«Είναι καθήκον μας να συνεχίσουμε στο δρόμο της προόδου για μια ισχυρή Ελλάδα. Έτσι θα συνεχίσουμε! Σταθερά. Τολμηρά. Πάμε τη χώρα μπροστά!» Πορευόμαστε προς τις εκλογές με ένα κλίμα θετικού λόγου γι’ αυτά που έγιναν αλλά και γι’ αυτά που πρέπει να γίνουν για την Ελλάδα και την Αρκαδία».

Η χώρα χρειάζεται μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση. Ισχυρή Νέα Δημοκρατία. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών.

Video

Σχόλια επισκεπτών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ
ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑΤΣΕΡΙΣΤΗΣ?ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Η ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Κάνε ότι σου κατέβει το μισό Π Α Σ Κ Ο Κ έφυγε πήγε με το ΣΥΡΙΖΑ έγιναν Υπουργοί Βλέπε Αντώναρο για ποια ιδεολογία μιλάμε Ευρωβουλευτές δικάζονται ο λαός έχει μείνει στο Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΑΕΚ αυτή με είναι ιδεολογία τα παραπάνω Ν Δ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ κ λ π είναι ένα Αλωνιστικο Συγκρότημα απλά πρόσεξε μην εγκλωβιστείς και Συγκιβερνησετε με το Π Α Σ Ο Κ

Ντροπή. Πας να κάνεις καριέρα μόνο με το επώνυμο σου και αυτό όχι μόνο δεν το τιμάς αλλά το ευτελίζεις. Τρίζουν τα κόκκαλα του Ροβέρτου που ήταν στρατιώτης και βράχος στην παράταξη, όσες φορές κι αν έχασε κι αν πικράθηκε. Εσένα σου κούνησαν μια θεσουλα και πήρες το όνομα σου σαν επάγγελμα και το έκανες μεταγραφή. Που ήσουν τόσα χρόνια για την Αρκαδία, τώρα τη θυμήθηκες; Μηδέν απο μηδέν ίσον μηδέν.

Μεγάλωσε με χρήματα του μπαμπά υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αντρώθηκε, σπούδασε, απέκτησε όνομα και αναγνωρησιμότητα, έζησε στα σαλόνια του σκληρού ΠΑΣΟΚ και σημερνά είδε την πολιτική αλήθεια της νεοφιλελεύθερης παράταξης. Μας δουλεύουν, μας χρησιμοποιούν, μας πηγαίνουν όπου θέλουν , χωρίς να ντρέπονται για τον καιροσκοπισμό τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio