Ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από την «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Δευ, 06/05/2019 - 18:05
Image
Image

Η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο 40 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που συγκροτούν μια δυναμική ομάδα έτοιμη να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο συνδυασμός της Πρωτοβουλίας Αλλαγής αποτελείται από 16 γυναίκες και 24 άνδρες με μέσο όρο ηλικίας 45 ετών.

Από τους 40 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους οι 29 συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ μαζί με τα 7 έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη επιτυγχάνεται ο καλύτερος συνδυασμός της ανανέωσης και της εμπειρίας.

Οι 40 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προέρχονται από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας με αναγνωρισμένη και καταξιωμένη προσωπική και επαγγελματική πορεία.

Μεταξύ των υποψηφίων περιλαμβάνονται υποψηφίοι που διαπρέπουν σε τομείς όπως του τουρισμού, της νομικής, της υγείας, του πρωτογενούς τομέα, του Δημοσίου Τομέα και την επιχειρηματικότητα.

Με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής» ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας  Γιώργος Καμπύλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για μένα προσωπικά η συμπόρευση μαζί μου 40 άξιων και ικανών στελεχών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αλλαγής να αλλάξουμε τον δήμο και να εργαστούμε όλοι μαζί για μια νέα αρχή, για την αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Επίσης θεωρώ χρέος μου να ευχαριστώ και όλους αυτούς τους συμπατριώτες μας που δήλωσαν την πρόθεσή τους να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο αλλά λόγω των περιορισμών που θέτει ο νόμος δεν κατέστη δυνατό και όλους αυτούς που για προσωπικούς λόγους επέλεξαν να μην συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

Τέλος θέλω να τονίσω ότι με ομόφωνη απόφαση του συνδυασμού μας και εκφράζοντας τις αρχές και τα πιστεύω μας στην πράξη, αποφασίσαμε να αφήσουμε τις τοπικές κοινότητες να εκφραστούν ελεύθερα για την ανάδειξη των τοπικών συμβούλων και προέδρων ψηφίζοντας τους ικανότερους. Άλλωστε αυτό είναι και το πνεύμα του νέου νόμου Κλεισθένη.»

 

kampilis

Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων Συμβούλων:

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Χαραλάμπους- Χημικός Πανεπιστημίου Αθηνών, Msc Κλινική Χημεία ΕΚΠΑ
  2. ΑΡΦΑΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Ιωάννη - Εκπαιδευτικός
  3. ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη – Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
  4. ΓΚΑΥΡΟΥ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (Άννα) του Παναγιώτη – Βοηθός Φαρμακοποιού
  5. ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευστρατίου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  6. ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Δημητρίου – Επιχειρηματίας
  7. ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  8. ΙΑΤΡΙΔΗΣ (Κεφάλας) ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  9. ΚΑΜΠΟΥΡΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σταύρου – Γεωπόνος TE Msc, Διευθυντής Πωλήσεων σε Εταιρεία Λιπασμάτων
  10. ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου – Συνταξιούχος Δημοσίου
  11. ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Πέτρου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  12. ΚΑΠΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου – Συνταξιούχος Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς
  13. ΚΑΡΑΜΑΤΖΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου – Έμπορος ειδών μαναβικής
  14. ΚΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου - Επιχειρηματίας
  15. ΚΑΤΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Γεωργίου – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  16. ΚΛΕΩΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  17. ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗ ΜΕΤΑΞΙΑ (Ξένια) συζ. Κωνσταντίνου – Συνταξιούχος στον Τομέα της Υγείας
  18. ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ-ΜΠΟΥΖΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Μιχαήλ – Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πτυχιούχος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων
  19. ΚΟΥΤΙΒΑ-ΚΑΠΡΑΝΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ του Σταύρου – Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου Τμήματος Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης
  20. ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου – Αγρότης-Παραγωγός Ελιάς, Μουσικός
  21. ΛΕΓΚΟΥΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  22. ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  23. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βασιλείου – Συνταξιούχος ΤΡΑΙΝΟΣΕ
  24. ΛΥΚΟΥΡΕΣΗ-ΚΡΕΜΥΔΑ ΧΡΥΣΗ του Αναστασίου – Συνταξιούχος Δημοσίου, Πτυχιούχος Νοσηλευτικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων
  25. ΜΙΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Θεμιστοκλή – Αναλυτής-Προγραμματιστής Η/Υ, Συνταξιούχος Τράπεζας Πειραιώς
  26. ΜΠΑΡΛΑ ΑΡΕΤΗ-ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη – Υπάλληλος Υποθηκοφυλακείου και Κτηματολογικού Γραφείου Άστρους
  27. ΜΠΑΡΛΑ – ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου – Ιδιωτική Υπάλληλος, Πτυχιούχος Λογιστικής
  28. ΠΑΙΝΕΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Παναγιώτη – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  29. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Νικολάου (Δασκαλόγιαννη) – Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, Συμβασιούχος ΟΑΕΔ Αρκαδίας
  30. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΨΑΛΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ του Κωνσταντίνου- Ιχθυολόγος, Προϊσταμένη Μονάδας Εκτροφής Ιχθύων
  31. ΠΕΤΡΗΣ (Μουσούρας) ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ του Νικολάου – Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας
  32. ΠΛΑΚΟΚΕΦΑΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Θέμης) του Δημητρίου Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου
  33. ΠΡΟΒΑΤΑΡΗ ΑΝΝΑ του Θεοδώρου - Αγρότης
  34. ΡΕΝΤΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη – Ιδιωτική Υπάλληλος
  35. ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρέα – Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Στέλεχος Ενδιάμεσου Φορέα Διοίκησης ΕΣΠΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου
  36. ΣΚΑΡΠΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Παναγιώτη – Απόφοιτη Τμήματος Νοσηλευτικής ΤΕΙ Πατρών
  37. ΤΣΑΓΓΟΥΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Ηλία – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  38. ΤΣΙΩΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Δημητρίου – Ιδιωτική Υπάλληλος
  39. ΧΑΣΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Λυμπέρη – Πυροσβέστης
  40. ΧΑΤΖΗΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του Αχιλλέα – Γενική Ιατρός Κέντρου Υγείας Άστρους

Σχόλια επισκεπτών

Η μαύρη προπαγάνδα δεν περνάει. Δε μπορείς να προσάψεις τίποτα του Κυρίου Καμπύλη,ούτε να τον κατηγορήσεις. Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να είναι σε θέση να εκπροσωπούνται μόνες τους όπως σωστά ορίζει ο νόμος , και όχι να καπελώνονται και να σβερκώνονται από την κάθε δημοτική αρχή. Ευκαιρία να είναι όλοι σε ένα ψηφοδέλτιο, εξ άλλου για τις ίδιες ανάγκες της κοινωνίας τους αγωνίζονται .

Μην κατηγορείς τον Καμπύλη κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανακοινώνεις πεπραγμένα και έργα , αν υπάρχουν βέβαια. Με τέτοια άσχημα λόγια δεν καταφέρνεις τίποτα. Εξ άλλου αφού έχεις 60% γιατί σκοτώνεσαι. Κοντεύουν οι μέρες για....................

Τωρα σας ενοιαξαν τα τοπικα? Πεντε χρονια τωρα δεν τους δωσατε σημασια. Γιαυτο και οι περισσοτεροι προεδροι σας γυρισαν την πλατη . Τους ξεφτιλισατε στα χωρια τους αναμασωντας συνεχεια το ιδιο κουτοχορτο " δεν εχουμε λεφτα". Ακομα και οι συμβουλοι του μαντα οπως ο σαβουρδος μας χορτασε ψεματα στον αγ πετρο σε σημειο που τον λυπηθηκαμε.. ξυπνηστε! Τωρα σε οποιο χωριο εχει φτιαξει τοπικο ο μαντας ειναι αξιο της μοιρας του. Δεν εξαιρω το χωριο μου.

Αυτή η αλλαγή στον εκλογικό νόμο απελευθερώνει τις κοινωνίες των χωριών και τους επιτρέπει πολύ σωστά να επιλέξουν με άλλα κριτήρια τον δήμαρχό τους και με άλλα κριτήρια τον πρόεδρο της κοινότητας και το τοπικό τους συμβούλιο. Το κατάλαβες !!!!!!!!!!!!!!Δε χρειάζεται πάνω από το κεφάλι μας συνέχεια δερβεναγάς.Ας ψηφίσουν οι κοινωνίες ώριμους και υπεύθυνους ανθρώπους.

Εσένα 22,43 θα σου πω για Παράλιο ΧΑΡΒΑΛΟΣ σου λέει κάτι θα σκουπίσει και ότι μείνει θα πάρεις και εσύ για τα Δολιανά τα έχουμε χάσει γιατί θα τα πάρει ο βεκιαρης χαχαxsxaxa

Ρε ασχετοι ολοι ο εκλογικος νομος αλλαξε κι ο καθε Δημαρχος δεν ειναι υποχρεωμενος να ασχολειτε με τα τοπικα...αν δε ξερετε κοιταξτε λιγο και τους κοντινους Δημους Ναυπλιεων και Αργους για να μην σας παραμυθιαζουν οι μαντοκαφεοι...εδω το πουλεν του Παραλιου ακολουθησε ανεξαρτητη γραμμη σαν το ρουπα για να μην παρει το στιγμα του μαντα...αλλα αφου θελετε με το ζορι να μιλησουμε και για τοπικα για πειτε μου: Αστρος Σιταινα Παραλιο Πραστος Μελιγου Ωρια Καστρι Αγιος Πετρος ολα τα τοπικα ειναι του μαντα;

Ρε ασχετε 23,36 για πες εσύ που είσαι σχετικός πόσες πόρτες χτύπησε ο Καμπύλης το Σάββατο το βράδυ και δεν άνοιξε καμια γι'αυτό είπε τοπικές κοινότητες δεν ανακοινωνουμε γιατί δεν έχετε ρεεεε ξυπνάτε

Επιτέλους άνθρωποι χωρίς επαγγελματικό κίνητρο για τον Δήμο. Με δική τους πορεία όχι κρατικοδίαιτοι. Αδέσμευτοι οι ίδιοι και οι οικογένειες τους. Αξίζει να αναδειχθεί αυτή η ομάδα για μια άλλη πολιτική, μακριά από όσα ζήσαμε (και σιχαθήκαμε) μέχρι σήμερα!

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν πολλά μικρά βασίλεια που οι κάτοικοί τους ζούσαν ανέμελοι και κατά καιρούς αποφάσιζαν ποιος για κάθε τέσσερα χρόνια θα ήταν οι διαχειριστές της τύχης τους. Μια μέρα ο μεγάλος ηγεμόνας του μεγαλύτερου βασίλειου αποφάσισε να μαζέψει τα μικρότερα σε άλλες μεγαλύτερες ομάδες και να τους αλλάξει και τον τρόπο που όριζαν τους διαχειριστές τους. Με τον καιρό άρχισαν οι μικροάρχοντες να μη θέλουν να γίνουν διαχειριστές γιατί τις τύχες τους ήταν πια σε άλλα χέρια. Υπήρχαν όμως κάποιοι που πραγματικά τους ένοιαζαν οι τόποι τους, ή άλλοι πάλι που βρήκαν την ευκαιρία να γίνουν κολαούζοι του τοπικού άρχοντα για να γίνουν καθώς έλεγε ο λαός νοματαίοι. Ανάμεσα στα μικροβασίλεια που καταργήθηκαν ήταν και το μελένιο της χώρας του παραμυθιού. Ενας από τους μικροάρχοντες αφού τον έστειλαν οι άλλοι κοντά στον μεγαλύτερο άρχοντα είδαν πως δεν έκανε τίποτα για τον τόπο τους κι όταν ξαναγύρεψε να τον στείλουν για άλλη μια φορά ως εκλεκτό τους, του έδειξαν την πόρτα. Αυτός θύμωσε και δεν ήθελε να ανακατευτεί ξανά… Όμως τα χρόνια περνούσαν και φάνηκε πως ξέχασε την καήλα του. Ετσι αποφάσισε να μην πάει στον μεγαλο τοπικό άρχοντα, αλλά να καθίσει στο μικρό παλιό βασίλειο και στη θέση του στα μεγάλα να στείλει τη στερνοκόρη του… Όχι πως το ήθελε, αλλά τα μηνύματα από παραπάνω έλεγαν ότι θα γίνονταν ρεζίλι αν δεν έφτιαχναν την μικρή ομάδα για το μικροβασίλειο. Ηταν όμως που έπρεπε να εχει και αρχόντισσες η μικροομάδα… Καμιά πριγκηπέσα δεν ήθελε… Και σε μια μεγάλη γιορτή έπεσαν όλοι επάνω σε μια που είχε δώσει λόγους και υποσχέσεις και όρκους ότι δεν θα ανακατευόταν για κανένα λόγο ξανά γιατί είχε πολλά βάσανα στη ζωή της. Αλλά την κατάφεραν . Για να μη ρεζιλευτούν που λέγαμε ή μήπως τραβάτε με κι ας κλαίω ; Και μπήκαν κι από άλλα μικροβασίλεια υπήκοοι που έτυχε να μένουν στον ίδιο τόπο. Από την άλλη μεριά πάλι….Ο άλλος μικροάρχοντας είχε μεγαλύτερα βάσανα . Αλλά ήταν πιο τυχερός… Είχε μεγάλο σόι… Βρήκε συγγενείς και φίλους και υπηκόους που χρωστούσαν χάρη γιατί έτρωγαν ψωμάκι απ αυτόν έτσι από σπόντα….Ακόμα και αρχοντοπούλες που είχαν βρει τον πρίγκιπά τους σε μέρη μακρινά. Κι αυτές μέσα. Κι άλλη που δεν την ξέρει κανένας ούτε αυτή τους ξέρει. Και περιμένουμε να ζήσουν εκείνοι καλά κι εμείς και το μικροβασίλειο χειρότερα…. Κανένα πρόσωπο της μυθοπλασίας αυτής ΔΕΝ είναι φανταστικό. Και είναι ή φθαρμένο ή δεν ξέρει κατά που πάνε τα τέσσερα. Καληνύχτα σας . Για μια ακόμα χαμένη περίοδο !!!

Τωρα το γυρισαμε το παραμυθι και το ριξαμε στα τοπικα. Την πλειοψηφια των συμβουλων του καμπυλη στο γενικο δεν σας ανησυχει? Αν ειχατε πλεονασμα υποψηφιων οπως λετε και τους ριξατε στα τοπικα γιατι δεν φροντιζατε να εχετε το απολυτο στο γενικο? Εδω απο μια αγιοπετριτικη οικογενεια κατεβαινουν τρεις υποψηφιοι. Δυο στο γενικο και μια στο τοπικο. Κατα τα αλλα ο συνδυασμος πεταει!

Κάνε αυτοκριτική και άφησε τον Καμπύλη ήσυχο. Δε μπορείς να τον κατηγορήσεις για τίποτα. Θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος εκ των πραγμάτων. Ασχολήσου με τίποτα άλλο. Κάνε μια πρόταση για κανένα έργο για τον τόπο! Να είσαι εποικοδομητικός και όχι όλο άρνηση !!!!!!!!

βρισατε, βρισατε, ριξατε λασπη σε ανθρωπους σε οικογενειες και τί? Το μόνο που κερδίσατε είναι ο .....Κατσής.... Σωθήκατε.. Στρατης Κατσής Χαλβάς τριπλέτα θανάτου.... Και τώρα που πρέπει να πείσετε οτι μπορειτε να κυβερνήσετε το Δήμο? Ο αντιπαλός σας έχει κάνει ένα σωρό έργα. Γιαυτό δεν μπορέσατε να κάνετε τοπικα συμβούλια πουθενα. Γυρίστε το στην "ελεύθερη έκφραση των τοπικών κοινοτήτων" Είστε τραγικοί.....Μας πείσατε όλους.... χαχαχαχαχαχ

Κανένας δε βρίζει, κανένας δε ρίχνει λάσπη , κανένας δεν ασχολείται με ονόματα όπως κάνεις εσύ. Εσύ έχεις πρόβλημα με ονόματα, πράγμα που είναι προσωπικά δικό σου , δεν την ενδιαφέρει την κοινωνία. Μάλλον πρέπει να προφυλαχθεί από σένα γιατί δημιουργείς φανατισμό. Όσο για τα έργα αν τα είδες πέστα μας, γράψτα να τα δούμε κι εμείς. Κατάλαβε το , άλλο τοπικό , άλλο γενικό ψηφοδέλτιο. Δε θέλουμε βραχνά στο κεφάλι μας και εποπτεία, αυτό που γινόταν όλα τα χρόνια.

Μα καλα τοοοοοσο πολυ σας πονεσε ο Κατσης ???? Ολοι σας και μονος του . Σας εχει για πλακα. Αλλα ειπαμε θελουμε συμβουλους yes men . Αν εχει ο δημαρχος τα κοτσια ας βγαλει στη δημοσιοτητα ποσες παρεμβασεις στο δημοτικο συμβουλιο εκαναν οι υποψηφιοι του . Ουτε το ονομα τους δεν εχουν πει μερικοι και παρολα αυτα ζητουν και παλι ψηφο . Τσιπα δεν υπαρχει ;;; Ανυπαρκτοι .Το παρτυ τελειωσε ξαναβγαλτε μερικοι απο την αποθηκη το ζεμπιλι με τα εργαλεια θα σας χρειαστει

Eγώ είμαι με τον Μαντά αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κατσής είναι από τους ελάχιστους υποψήφιους ,ίσως και ο μόνος,που θα μπορούσε να διοικήσει το Δήμο.
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες,αλλά αδικήθηκε από τον Τάκη .Η αντίδρασή του ήταν αναμενόμενη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio