Ανάδειξη επικεφαλής και κατάρτιση ψηφοδελτίου της Δημοτικής Κίνησης «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ»

Σάβ, 05/08/2023 - 13:45
Image

Η Συντονιστική Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ» καλεί τους φίλους και τα μέλη της σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 6 Αυγούστου και ώρα 7:00 μ.μ. στο Διοικητήριο Παρ. Άστρους με θέματα:

·        Έγκριση και υπογραφή της ιδρυτικής Διακήρυξης Αρχών 

·        Συζήτηση και έγκριση των Βασικών Προγραμματικών Θέσεων

·        Συζήτηση επί της κατάρτισης του ψηφοδελτίου και ανάδειξη της/του επικεφαλής και υποψηφίας/ου Δήμαρχου.

Μετά από έναν γόνιμο και σε άριστο συναινετικό κλίμα διάλογο, χθες το απόγευμα, στη δροσερή πλατεία του Άη Γιάννη και παρουσία συμπολιτών μας, προχωρήσαμε τις διαδικασίες και διαμορφώσαμε την εισήγησή μας προς τη Γενική Συνέλευση της Κίνησης.

Μια εισήγηση η οποία προέκυψε συλλογικά (από τα κάτω) σε αντίθεση με την συνήθη τακτική συγκρότησης δημοτικών συνδυασμών αρχηγοκεντρικού χαρακτήρα (από τα πάνω).

Έχοντας ως κινητήρια δύναμη την πεποίθησή μας ότι αξίζει και μπορούμε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και την ενθουσιώδη υποστήριξη των συντοπιτών μας που πληθαίνουν κάθε φορά που συγκεντρωνόμαστε,

ΚΑΛΟΥΜΕ  κάθε ενεργό, προοδευτικό, οραματιστή πολίτη που επιθυμεί να έχει λόγο και ρόλο στην εξελικτική πορεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, να πλαισιώσει την δημοτική μας  Κίνηση και να συμμετέχει  στις διαδικασίες  της Γενικής Συνέλευσης.

Η Συντονιστική Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης

«Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ»

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio