Άγγελος Χαλδούπης: Εμείς οι νέοι έχουμε χρέος να ασχοληθούμε με τα κοινά

Τετ, 04/10/2023 - 12:18
Image

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Αλλαγής» με επικεφαλής τον Γιώργο Καμπύλη, Άγγελος Χαλδούπης σε συνέντευξή του στο Astrosnews.gr μιλά για τον λόγο που αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές, αλλά και γιατί διάλεξε τον συνδυασμό του Γιώργου Καμπύλη.

- Πως αποφάσισες να κατέβεις υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές;

 Ήταν απόλυτα μια συνειδητή απόφαση. Αγαπώ τον τόπο μου και τους ανθρώπους του και πιστεύω ότι εμείς οι νέοι έχουμε χρέος να ασχοληθούμε με τα κοινά. Μέσα από τις γνώσεις μας και το δυναμισμό μας μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε το αύριο αυτού του τόπου. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια απαξίωση της πολιτικής και νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει. 

- Γιατί με το Γιώργο Καμπύλη;

 Με τον Γιώργο Καμπύλη μας συνδέει μακροχρόνια φιλιά. Τον εκτιμώ για το ήθος του. Είναι ειλικρινής και τίμιος. Ως δήμαρχος πήρε τολμηρές αποφάσεις, έβαλε σε τάξη τα οικονομικά του Δήμου και ξεκίνησε έργα που θα αλλάξουν την εικόνα του όπως η κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού. Έδωσε επίσης έμφαση στην τουριστική προβολή του Δήμου μας με τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που έγιναν.

- Τι θα βάζατε ως πρώτη προτεραιότητα αν εκλεγείτε ο συνδυασμός σου και εσύ;

Σίγουρα θα πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση στην καθημερινότητα των πολιτών, στην καθαριότητα και στην προσβασιμότητα σε όλους. Να ενισχύσουμε το έργο των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής μας γιατί προσφέρουν σημαντική διέξοδο ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους. Ακόμα, να δουλέψουμε για την τουριστική προβολή της περιοχής μας με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενοποίησης του παραθαλάσσιου με τον ορεινό όγκο. Ως νέος άνθρωπος δεν σας κρύβω ότι με απασχολεί πάρα πολύ η κλιματική αλλαγή, γι’ αυτό και ο δήμος μας θα πρέπει να αξιοποιήσει τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να επενδύσει σε έργα υποδομής που θα προστατεύουν την περιοχή μας.

- Συμμετέχεις στις περιοδείες του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής». Τι αφουγκράζεσαι από τους πολίτες;

Σε αυτές τις συναντήσεις συνειδητοποίησα ότι οι συμπολίτες μας θέλουν καθαρές προτάσεις και όχι κούφιες υποσχέσεις. Οι πολίτες ζητούν να είμαστε δίπλα τους στα απλά καθημερινά ζητήματα. Ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης σε όλη του τη θητεία δε σταμάτησε να επισκέπτεται τα χωριά. Ήταν πάντα παρών και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε ο απλός και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με τους πολίτες. Εισπράττω, λοιπόν, καθημερινά την ικανοποίηση του κόσμου γιατί τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας και το πρόγραμμα μας. Είναι βέβαιο ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα κερδίσει το στοίχημα της προόδου.

Σχόλια επισκεπτών

Ναι πολύ καλό παιδί αλλά δεν παύει και αυτός να είναι ένας άνθρωπος που ζει και εργάζεται στην Αθήνα.εμεις θέλουμε ανθρώπους να ζουν εδώ στον τόπο μας να ξέρουν και να βλέπουν τα προβλήματα που υπάρχουν καθημερινά στον τόπο μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio