Π. Βαλασόπουλος: Την Κυριακή στηρίζουμε Δημήτρη Πτωχό για τη δημοκρατία που μας αξίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πέμ, 12/10/2023 - 12:02
Image

Σε «μονομαχία» ανάμεσα στον Δημήτρη Πτωχό και στον Πέτρο Τατούλη εξελίχθηκαν οι περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο, καθώς από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής δεν προέκυψε νικητής. Έτσι, οι Πελοποννήσιοι θα προσέλθουν εκ νέου στην κάλπη αυτή την Κυριακή για να αναδείξουν την περιφερειακή αρχή.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη  «Η Πελοπόννησος Μπροστά» Παναγιώτης Βαλασόπουλος μίλησε στο ArcadiaPortal για την προσωπικότητα του Δημήτρη Πτωχού, που συμπεριλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν έναν άξιο περιφερειάρχη, για τη δυναμική της παράταξης, η οποία αναδείχθηκε στον πρώτο γύρο αλλά και για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών  που δικαιώνει τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκε ο Δημήτρης Πτωχός, μακριά από τη λασπολογία, την τοξικότητα και τις ύβρεις του παρελθόντος.

Ως προς την προσωπικότητα του κ. Πτωχού, ο κ. Βαλασόπουλος επισημαίνει τα προτερήματα του χαρακτήρα του: «Ο κ. Πτωχός έχει την ικανότητα και τη διάθεση να ακούει, να συνεργάζεται και στη δημοκρατία αυτό είναι το ζητούμενο. Έχουμε ζήσει ακραίες καταστάσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και όλα αυτά πρέπει να λάβουν τέλος. Μπορούμε να ακούμε τον παλμό της κοινωνίας, η οποία θέλει και χρειάζεται τη δημοκρατία. Ο Πτωχός θα ακούσει την πρόταση του αντιπάλου του με προσοχή και θα την αξιολογήσει. Είναι άνθρωπος των συνεργασιών».

Ο κ. Βαλασόπουλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Δημήτρης Πτωχός αλλά και συνολικά η παράταξή του γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και στον τρόπο του πολιτεύεσθαι «α λα παλαιά».

Η τοξικότητα είναι διαχρονικά το σωσίβιο εκείνων που έχουν ένδεια επιχειρημάτων

«Η γενιά του Πτωχού, η δική μας  η γενιά, έχει εμπεδώσει τη δημοκρατία και τη συνεννόηση. Η παράταξή μας είναι πολυσυλλεκτική, όπως πολυσυλλεκτική είναι και μια επιχείρηση, ή ένας σύλλογος. Δεν κοιτάμε από πού προέρχεται κάποιος όταν όλοι εργαζόμαστε για το κοινό καλό και επιδιώκουμε τη συνεννόηση. Αυτή είναι η δημοκρατία, αυτή τη δημοκρατία επιβάλλουν οι καιροί μας. Το ασφαλές μονοπάτι είναι η συνεννόηση, η πολυσυλλεκτικότητα δυνάμεων, για να ληφθούν εκείνες οι αποφάσεις που θα πάνε τον τόπο μας μπροστά. Ο Δημήτρης Πτωχός φέρνει το καινούριο, αυτή είναι η πολιτική της νέας γενιάς, αυτή είναι η αρχαία ελληνική έννοια της πολιτικής, αν θέλετε. Οι Περιφέρειες έχουν λόγο στις επενδύσεις, έχουν λόγο στη δημιουργία θέσεων εργασίας, πρέπει να καταρτίσουν προγράμματα που θα φέρουν ανάπτυξη στην οικονομία και καλύτερη ποιότητα ζωής. Έχουν ευθύνη και για αυτή την ευθύνη η εκλογή  του Δημήτρη Πτωχού είναι μονόδρομος».

Τέλος, ο κ. Βαλασόπουλος στέλνει το μήνυμά του στους Πελοποννήσιους:

Όποιος θέλει η επόμενη μέρα των εκλογών να είναι μέρα συνένωσης δυνάμεων και συλλεκτικής ζύμωσης για το αύριο, πρέπει να στηρίξει Δημήτρη Πτωχό και να συμμετάσχει σε αυτό που η δημοκρατία μας επιβάλλει

Σχόλια επισκεπτών

Σεις κύριε πού μας αραδιαζετε ένα ολόκληρο διαφημιστικό για τίς αρετές καί τά προσόντα τού κ. Πτωχού, πόσον καιρό τόν γνωρίζετε;;; Διότι από τα λεγόμενα σας, συμπεραίνουμε ότι τόν ξέρετε κάποια χρόνια. Δεν αφήνετε το "δούλεμα" λέω εγώ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio