Ο Τατούλης καλεί σε debate τους επικεφαλής όλων των υποψήφιων περιφερειακών παρατάξεων

Παρ, 08/09/2023 - 15:23
Image

Σε Debate κάλεσε ο Πέτρος Τατούλης τους επικεφαλής όλων των υποψήφιων περιφερειακών παρατάξεων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Νέας Πελοποννήσου», τονίζοντας:

«Δεν μπορεί να επιβληθεί στην δημόσια σφαίρα μια προεκλογική διαδικασία από την οποία θα λείπει η δημόσια αντιπαράθεση για τις θέσεις, τις απόψεις, τις δεσμεύσεις του καθενός.

Εμείς είμαστε πολύ συνεπείς. Κάθε μέρα παρουσιάζουμε στους πολίτες έναν συνεκτικό σχεδιασμό, που δημιουργεί στους πολίτες ασφάλεια και εμπιστοσύνη για την επόμενη ημέρα της Πελοποννήσου κατά την επόμενη κρίσιμη πενταετία. Κανείς δεν μπορεί να δοξαστεί κρυπτόμενος».

Σχόλια επισκεπτών

Θέσεις απόψεις δεσμεύσεις μπορούν να υποσχεθούν όλοι μπορούν να ταξουν λαγούς με πετραχήλια αυτοί που δεν εκλεγούν κανένα πρόβλημα αυτός που θα εκλεγεί ότι υποσχέθηκε καί δεν το έκανε δεν υπάρχει χρηματοδότηση βρήκαμε καμένη γη έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος κ λ π εμείς οι πολίτες δεν θέλουμε 500 μελέτες καί 22 έργα δεν θέλουμε ένα έργο και να μένει στη μέση θέλουμε έργα καί υποδομές να προστατεύεται η ζωή και οι περιουσίες των ανθρώπων καί ύστερα Πάρκα Πλατείες Συντριβάνια κ λ π θα έρθουν καί άλλες πλημμύρες καύσωνες πυρκαγιές προστασία πάνω απ' όλα ΚΑΛΉ ΕΠΤΥΧΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio