Γιαννακούρας για Τεχνικό Πρόγραμμα: Κοιλοπονούσε το βουνό και έκανε ποντικό (vid)

Τρί, 17/11/2020 - 11:21
Image

Αυτή η φράση ταιριάζει στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αυτό το λέω χωρίς να έχω καμία αντιπολιτευτική διάθεση και θα επικεντρωθώ στο χρόνο που έχω στην Αρκαδία που γνωρίζω καλά.

Το πρώτο που έχω να πω είναι πως το 90% των έργων είναι έργα που έχουν ενταχθεί από τη δική μας περιφερειακή αρχή και παραμένουν ανεκτέλεστα.
Και ζητάω κύριε Πρόεδρε σε κάποιο από τα επόμενα περιφερειακά συμβούλια να έρθει η επερώτησή μου με τα 150 έργα που είναι ανεκτέλεστα και αφορούν σε όλα τα προγράμματα. Έργα με εξασφαλισμένες πιστώσεις και μελέτες.

Βλέπω ότι το μοναδικό έργο που έχει ενταχθεί στην Αρκαδία είναι ο δρόμος Τρίπολης-Πύργου με 250 χιλιάδες ευρώ και αναρωτιέμαι γιατί εντάξαμε έργο από τους ΚΑΠ εκεί, αφού θα υπάρχουν εκπτώσεις του ΠΔΕ καθώς και χρήματα από το πρόγραμμα του εθνικού δικτου. Σπαταλούμε, να το πω έτσι, χρήματα από ένα πρόγραμμα που δεν υπάρχει λόγος ενώ θα μπορούσαν να μπουν άλλα έργα όπως ηλεκτροδότηση ποιμνιοστασίων-αγροτικών ποιμνιοστασίων.

Δεν βλέπω χρήματα για πολιτισμό, για μοναστήρια, το μόνο που κάνετε απεντάξατε το έργο της σκεπής για το μοναστήρι της Επάνω Χρέπας.
Δε βλέπω καθόλου χρήματα για αγροτικό δίκτυο, αρδευτικά έργα, γήπεδα, για τουρισμό. Απεντάξατε το έργο της πλακόστρωσης και της ανάπλασης στον δρόμο της Αγάπης στη Βυτίνα.
Σε ένα μεγάλο αριθμό έργων αφήνετε 1000 ευρώ για να κοροϊδεύετε τον κόσμο, αφού δεν έχετε σκοπό να τα υλοποιήσετε. Και το πιο αισχρό δύο έργα στο χωριό του πρώην Περιφερειάρχη το Καστρί τα απεντάξατε.

Δεν βάλατε το υπόλοιπο του έργου στο Δρόμο Τριπόταμα-Παραλογγοί, για τους δρόμους της Κάτω Ηραίας.
Σπαταλάτε ΚΑΠ και Ίδιους Πόρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για άλλα σημαντικά έργα στην Αρκαδία.
 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio