Επιτέλους ξεκινά το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Δευ, 31/01/2022 - 15:06
Image

Με την υπογραφή των τροποποιημένων κειμένων της Σύμβασης Σύμπραξης για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ ξεκινά από σήμερα η διαδικασία σταδιακής έναρξης της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας  31 Ιανουαρίου έγινε στην έδρα της περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη η υπογραφή των κειμένων, παρουσία των χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών, των συνεργατών του κ. Νίκα, και φυσικά των εκπροσώπων της εταιρίας ΤΕΡΝΑ.

Μετά την υπογραφή και τις δηλώσεις έγινε προβολή βίντεο με την μέχρι τώρα πορεία του έργου.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας σε ελάχιστες μέρες αρχίζει η πρώτη μονάδα να λειτουργεί στην Παλαιόχουνη, αφού η μονάδα είναι εντελώς έτοιμη.

Ο περιφερειάρχης μίλησε για την πορεία που έχει ακολουθήσει το έργο, ευχαρίστησε  την κυβέρνηση και τους συνεργάτες του για το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Υπερπηδήσαμε πολλά εμπόδια γιατί τα χωράφια ήταν υπό αμφισβήτηση, αλλά ολοκληρώθηκαν όλα αυτά επιτυχώς, επίσης υπήρξε μία καθυστέρηση και με το ελεγκτικό συνέδριο καθώς έπρεπε να τροποποιηθεί η σύμβαση, η οποία είχε αίσιο τέλος

Ο κ. Μαραγκουδάκης διευθύνων σύμβουλος ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στην συνέχεια μίλησε για την εταιρία που με αποφασιστικότητα προχώρησε το έργο.

Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό έργο

Ο Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Γεώργιος Αγραφιώτης από την πλευρά του, μίλησε για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης που θα είναι καλύτερο από αυτό στην Ήπειρο.

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την μεταβατική διαχείριση και η συνεργασία με την περιφέρεια και τον ΦΟΔΣΑ είναι πολύ καλή

Τέλος ο κ. Σταύρος Αργειτάκος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου δήλωσε ικανοποιημένος για το έργο, το οποίο θα «λύσει» τα χέρια στους δημάρχους της περιφέρειας που έχουν τόσα χρόνια ταλαιπωρηθεί.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio