Έγγραφο του Νίκα προς τους δήμους για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου

Τετ, 29/11/2023 - 13:30
Image

Έγγραφο προς το σύνολο των δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου να καθαρίσουν -εν όψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς- το οδικό δίκτυο στα τμήματα που διέρχεται από τα διοικητικά τους όρια, απέστειλε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στο εν λόγω έγγραφο υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πρόσφατο νόμο, η ευθύνη για την καθαριότητα των πιο πάνω τμημάτων του εθνικού και επαρχιακού δικτύου περιέρχεται από την 1η Ιανουαρίου 2024 στους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι “σε κάθε περίπτωση, από την ημερομηνία εφαρμογής του νόμου και ύστερα θα διενεργηθούν αυτοψίες για την εφαρμογή του και θα επιβληθούν οι δέουσες από τον νόμο κυρώσεις”.

Το έγγραφο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα προς τους δήμους της Περιφέρειας μπορείτε να δείτε εδώ:

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ 

Σχόλια επισκεπτών

Βέβαια μην έρθουν οι γιορτές και μας πάρουν χαμπάρι τι χωματερή είναι οι δρόμοι μας, μιας και όλοι φροντίζουμε σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα που ζούμε να διακοσμούμε τους δρόμους με ότι λογής σκουπιδαριό μπορούμε να φανταστούμε.
Δυστυχώς αυτοί είμαστε και δεν αλλάζουμε με τίποτα κύριε Νίκα ότι και να κάνεις πάλι μπ......λο θα γίνουν.

Αυτό τον (σας) πείραξε, το ότι έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα με τις τεράστιες λακκούβες Να βλέπεις όλο στραβοτιμονιές από τα οχήματα (να αναρωτιέσαι τι γίνεται - είναι μεθυσμένος - έπαθε κάτι ή αποφεύγει την λακκούβα -ώσπου να καταλάβεις τι παίζει ) να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και να κινδυνεύεις είτε να σε πέτυχει είτε να τον αποφύγεις και να βγαίνεις εκτός δρόμου . πότε θα μεριμνήσεις γιαυτο ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio