Αρκαδία: Ο Γιώργος Μπακούρης υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη

Τετ, 26/07/2023 - 18:42
Image

Πέτρος Τατούλης: «Υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» για την Π.Ε. Αρκαδίας τον πρ. Περιφερειακό Σύμβουλο, γεωπόνο και δραστήριο επιχειρηματία κ. Γιώργο Μπακούρη.

Ο Γιώργος Μπακούρης έχει διακριθεί για την εργατικότητα και την εντιμότητά του ως εντεταλμένος ειδικός σύμβουλος για τον πρωτογενή τομέα, αλλά και για την επιτυχημένη πορεία του ως επιχειρηματίας.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στην Αρκαδία καταγόμενος από το χωριό Στόλο της Βόρειας Κυνουρίας.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του ως επιχειρηματίας και εξαγωγέας αγροτικών προϊόντων, κυρίως στην επιτραπέζια ελιά και στο ελαιόλαδο, θα συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια που θα καταβάλλουμε για την υλοποίηση ενός πρότυπου και σύγχρονου σχεδιασμού για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, την προώθηση των αγροτικών μας προϊόντων και την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας». 

Γιώργος Μπακούρης: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Αρκαδία για τις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.  

Με συνέπεια και ευθύνη συνεχίζω πάντα μάχιμος στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Πέτρο Τατούλη. Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» έχοντας στο τιμόνι της έναν έμπειρο και ικανό πολιτικό-αυτοδιοικητικό, όπως ο Πέτρος Τατούλης, έχει αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε μία νέα αναπτυξιακή πορεία, έτσι όπως μας αξίζει.

Η «Νέα Πελοπόννησος» ισχυροποιείται και ανανεώνεται δημιουργώντας ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο».

Σχόλια επισκεπτών

Σας σιχαθηκε ο κοσμακης.Θα ξαφνιαστείτε τον Οκτώβρη ελουροι της κακιάς ώρας.Καταξιωμενος ο κύριος Μπακουρης... δε λέω επιχειρηματίας τραννος.Οσο για τον υποψήφιο περιφερειάρχη τι να πω τα είδαμε τις προηγούμενες τετραετίες .Όχι άλλη σκλαβιά στην Αρκαδία...

Πέστε μου κ κ Ένα λόγω που πρέπει να ασχοληθώ με τα κοινά με πειθώ γιατί βλέπω υπάρχει μεγάλη αδιαφορία από αξιόλογα άτομα καί από την άλλη να βλέπουμε τα ίδια καί τά ίδια πρόσωπα τόσο πολύ αγαπούν την πατρίδα όλοι οι άλλοι είναι μη Έλληνες υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε ΡΩΤΆΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio