Προσωρινός μειοδότης για την κατασκευή νέων υποδομών στο Αθλητικό Κέντρο του Παραλίου Άστρους

Τετ, 29/11/2023 - 09:49
Image

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη για την κατασκευή νέων υποδομών στο Αθλητικό Κέντρο του Παράλιου Αστρους, έργο με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ.

Ενέκρινε, επίσης, την επαναπροκήρυξη των αδιάθετων 22 νέων αδειών παραγωγών πωλητών υπαίθριου εμπορίου με τις αντίστοιχες θέσεις δραστηριοποίησης και των 15 θέσεων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους παραγωγούς πωλητές, σε λαϊκές αγορές των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης της Π.Ε. Μεσσηνίας, καθώς και την διενέργεια δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κυλικείου στον χώρο του διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας.

Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 3ο φετινό τρίμηνο.

Εξ άλλου, εκτός ημερησίας διάταξης, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του  πρακτικού 3  ως προς τον έλεγχο των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο καθαρισμού ρεμάτων και χειμάρρων των περιοχών Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου, στην Π.Ε. Κορινθίας.

Ενέκρινε επίσης τα πρακτικά νο 2 ως προς τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης της ανοικτής -μέσω ΕΣΗΔΗΣ- διαδικασίας για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου στα έργα α) συντήρησης και αναβάθμισης των γεωτρήσεων και των αρδευτικών δικτύων του ΓΟΕΒ Παμίσου, β) βελτίωσης και συντήρησης της 9ης εθνικής οδού, στο τμήμα Χώρα – Πύργος Τριφυλίας – Φλόκα – Γαργαλιάνοι και γ) βελτίωσης του δρόμου Ριζόμυλος – Δάρα 0 Δροσιά, στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Σχόλια επισκεπτών

Γιατί κ Ι Δαλιάνη η Πόρτα στο Κλειστό του Άστρους είναι κλειστή? γίνονται έργα που δεν φαίνονται (Σήμερα γύρισα από τον Οφθαλμίατρο ) Στο Θέμα Ο γιός μου Ο Κωστής ανέβηκε από τα κάγκελα για να μπει καί έσκισε τη φόρμα του φέρε μια σε Παρακαλώ καί ας είναι και του Ολυμπιακού αλήθεια κόψατε δέντρα το Δασαρχείο Γνωρίζει?να μας πει πόσα επέτρεψε να κοπούν

Βλέπω και στο παραλιο να περιμένουν πολύ για να δουν το έργο να ολοκληρώνεται ! Δε βλέπετε στο γήπεδο της Μελιγους με τις κερκίδας που έχει 96K€ και δεν έχουν κάνει τίποτα ! Γιατί δε τα βρίσκει η περιφέρεια με το Δήμο. Πέταξαν 30Κ€ στο βρόντο για τα μπετά ! Και εργολάβος θα φύγει σύντομα !
Κάποιοι αντιπεριφερειάρχες το έβαλαν και στο φυλλάδιο τους πριν τις εκλογές ! Ο δήμαρχος δε έλεγε διαφορά άσχετα ότι μπορεί να γίνει έργο χωρίς άδεια !
Τώρα κάνουν ότι δεν ξέρουν αφού πέρασαν οι εκλογες ! Καλή τύχη και σε εσάς στο παράλιο !

Μπορεί να μας πει έστω ένας Δ Σ τη εισέπραξε Ο Δήμος από τα Καταστήματα από την εκμετάλλευση της απαλοτριωμενης ζώνης στο Δρόμο Άστρους Λεωνιδίου που εκμεταλλεύονται η δεν μπορούν να εισπραχθουν γιατί η καταπατήσεις είναι παράνομες τότε Ο Δήμος ευνοεί τούς παράνομους ζητάμε απαντήσεις έστω καί ένας Δ Σ θα μας ενημερώσει Κικίλια κάτι σωστό είπες για να δούμε Θα το εφαρμόσεις

ολα τα εργα εχουν μεινει μισα και πολλα κινδυνευουν να χαθουν.αυτη ειναι η αληθεια.ο Δημαρχος μας γεμισε εργα προεκλογικα και τωρα δεν μπορει να ολοκληρωσει τιποτα.και με του Δ.Σ.που εχουν εκλεγει εκει ειναι που θα πεσει πολυ κλαμα.βαλτους επικοινωνιολογο να μπορουν να αρθρωσουν καμμια λεξη στα συμβουλια γιατι ολο το "ξυλο" θα το τρως εσυ Παυλακη

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ Ο ΚΑΜΠΎΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΞΥΔΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΠΑΖΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ......... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..

10:24 σεβαστή η προσπάθεια του κάθε σωματείου και καλό θα είναι να μην φανατίζεστε με θέματα τοπικών παρατάξεων και να μην χρωματίζετε τα ιστορικά σωματεία σύμφωνα με τις τρέχουσες πολιτικές επιλογές των μελών του ΔΣ που σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Επίσης αγαπητοί φίλοι για έναν τόσο σημαντικό χώρο στο παράλιο που τον έχει το σωματείο μισόγκρεμισμένο και ξέφραγο αμπέλι σε αυτό το χάλι χρειάζεται περισσότερη σεμνότητα και μέτρημα στα λόγια όταν απευθύνονται κάποιοι στον δήμο και στον οποίοδήποτε. Ιδιοκτησία του σωματείου είναι ο χώρος και τον έχει σε αυτήν την άθλια κατάσταση. Είναι ευθύνη των ιδιοκτητών και των επιλογών τους αυτή η κατάσταση όχι του δημότη-φορολογούμενου.

16.32
Φίλε μου θα σου πω επώνυμα κάτι ,και όχι ανώνυμα όπως εσύ.
Τα δέντρα κόπηκαν για να μπουν τα πάνελ ώστε να μην πληρώνει ο πολίτης ρεύμα ενώ ο γιος σου απολαμβάνει το μπάσκετ εντός κλειστού.
Δηλαδή ρεύμα τσαμπα όχι όπως τώρα.
2ον Σε προτρέπω να ρωτήσεις την διοίκηση του σωματείου εάν έχει κάποιο παράπονο από την επιτροπή αθλητισμού τα τελευταια 4 χρόνια και εάν η συνεργασία μας είναι αρμονική ακόμα και τώρα λόγω έργων στο κλειστό και της ιδιαιτεροτητας.
Τώρα εάν θες φόρμα καλό θα είναι να μην στοχοποιεις ομάδες.
Μόνο Πήγασος Αο

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΊ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΊΑΣ ΤΟΥ . ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ. ΤΑΠΤΟΚ . Ο ΔΉΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ . ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΥΝΒΟΛΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ . ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ . ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

Το γήπεδο είναι ακατάλληλο πρέπει να κλείσει όπως της Τεγέας θα έχουμε θύματα. Η ΕΠΣΑ θα είναι υπεύθυνη άμα έχουμε θύματα κλείσιμο το συντομότερο κύριε παντελεων πρέπει να κάνετε της κατάλληλες συστάσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio