Lockdown: Κλειστά μέχρι 7 Ιανουαρίου σχολεία, εστίαση, ψυχαγωγία, δικαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και χιονοδρομικά

Δευ, 07/12/2020 - 13:47
Image

Ο εκπρόσωπος Τύπου Στέλιος Πέτσας το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ότι ουσιαστικά η χώρα μένει σε lockdown ως τις 7 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά και ζήτησε να ξεπεράσουμε όλοι την κούραση, γιατί αν χαλαρώσουμε, θα το πληρώσουμε.

Όπως ανακοίνωσε, «δεν ανοίγουν ως την 6η ώρα πρωινή της 7ης Ιανουαρίου σχολεία εστίαση, ψυχαγωγία, αθλητικές δραστηριότητες εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί, χιονοδρομικά κέντρα».

Ακόμα, παρατείνεται η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό, απαγορεύονται οι συναθροίσεις και διατηρούνται οι περιορισμοί μετακινήσεων τη νύχτα από τις 21:00.

Όσον αφορά τα κομμωτήρια, τις εκκλησίες και το λιανεμπόριο, ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της εβδομάδας, πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.

Tags

Σχόλια επισκεπτών

Βέβαια στο Δήμο μας,με δική του πρωτοβουλία, απαγορεύεται η σωματική άσκηση στα ανοιχτά γήπεδα που διαθέτουμε. Επιτρέπεται κανονικά η άθληση σε γκρουπ τριών ατόμων κανονικά σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις.
Άραγε αν με δει αστυνομία να τρέχω μαζί με καποιον άλλο σε ένα από τα γήπεδα μας θα έρθει να μου κόψει πρόστιμο; Είναι ξεχωριστός νόμος του δήμου μας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio